‘EVENT MEDITATIE’ op zaterdagavond 28 november 2015 om 21:12 uur in o.a. Nederland (CET) en 20:12 uur Engeland (UTC)…

‘EVENT MEDITATIE’ op zaterdagavond 28 november 2015 om 21:12 uur in o.a. Nederland (CET) en 20:12 uur Engeland (UTC)…

Het is tijd om actie te nemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in onze eigen handen te nemen! We zijn er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Daarom zullen we elkaar iedere zaterdagavond ontmoeten in groepen groot en klein, als individu en in koppels.

Op zaterdag 21 november 2015 is een belangrijke cyclus beëindigd en een ander begonnen. Dit is het keerpunt waar we onze collectieve kracht van de manifestatie kunnen gebruiken om het te hanteren als een scharnier om de veranderingen te activeren waar we allemaal op wachten. Massaal zullen we op iedere zaterdagavond bij elkaar komen en een beroep doen op de aanwezigheid en de tussenkomst van de positieve buitenaardse Sterren broeders en zusters en onderaardse wezens van Licht die ons zullen helpen bij het proces van de bevrijding van onze planeet van de tirannie van de duistere krachten, zodat wij voor het eerst in onze geschiedenis de kans zullen hebben om ons eigen lot te creëren als vrije burgers van de aarde.

Onze massale inzet op deze dag zal de trigger zijn die zal helpen om het plan te activeren, zodat het tot bloei kan komen. Onze activering op die dag is onze verklaring van de overwinning van het Licht.

Maak dit breed bekend! Deel het wereldwijd! Post het op uw websites en blogs. Als u een alternatieve media uitgave kent, kunt u deze naar hen sturen. U kunt een Facebook-groep voor een lokale groep mensen maken in uw deel van de wereld. We hebben ook een belangrijke Facebook-groep voor dit evenement. U kunt een video hierover maken en het op Youtube posten.

https://www.facebook.com/events/1523593674628244

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van de massa meditaties door de menselijke samenleving bevestigd, zodat ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen daadwerkelijk kan helpen om ons dichter bij de Event /de Gebeurtenis te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

We zullen deze meditatie op iedere zaterdagavond doen om 21:12 Centraal Europese Tijd (CET). Dit is gelijk aan 22:12 EET in Cairo, 20:12 GMT in Londen, 15:12 EST in New York, 14:12 CST in Chicago, 13:12 MST in Denver en 12:12 PST in Los Angeles, en 04:12 CST zondagmorgen in Taipei.

U kunt de tijd van de meditatie voor uw tijdzone hier te controleren:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen.

2. Laat je intentie zijn om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces te versnellen naar de informatieverschaffing en de Event / de Gebeurtenis.

3. Visualiseer een straal van licht afkomstig van je Zielen Ster chakra (8 inch / 20 centimeter boven je hoofd) tot in de Zielen Ster chakra’s van iedereen die mediteert.

4. Visualiseer dat de collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energienet en zich verbindt met Zielen Ster chakra van ieder (levend) wezen op het oppervlak van de planeet, onder het oppervlak van de planeet en in het hele zonnestelsel. Visualiseer dat alle wezens die betrokken zijn bij de situatie van de Aarde zo snel mogelijk op een positieve manier worden geharmoniseerd met het doel het manifesteren van de informatieverschaffing en de Event / Gebeurtenis. Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen onschadelijk zijn en worden verwijderd. Visualiseer dat alle andere exotische wapen technologieën worden zichtbaar worden en vervolgens moeiteloos worden verwijderd. Visualiseer Full Disclosure (volledige onthulling) en massale vrijgave van intel / informatie over buitenaardse aanwezigheid en de geheime ruimte programma’s via de massamedia. Visualiseer dat de Event / de Gebeurtenis plaatsvindt, en het eindelijk bevrijden van de planeet Aarde.

U kunt inspiratie over de Event / de Gebeurtenis vinden in dit artikel:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

Updates over de Event / Gebeurtenis meditatie hier:

http://2012portal.blogspot.com

Cobra

Link naar de Nederlandse YouTube meditatie video: https://www.youtube.com/watch?v=XO83sG0J4y4

Bron: http://www.2012portal.blogspot.com/2015/11/make-this-viral-event-meditation-2015.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties