‘Het uitschakelen van de Khazariaanse Mafia is aan het versnellen, waardoor ze gevaarlijk wanhopig worden…’ door Ben Fulford, 23 november 2015

‘Het uitschakelen van de Khazariaanse Mafia is aan het versnellen, waardoor ze gevaarlijk wanhopig worden…’ door Ben Fulford, 23 november 2015

Benjamin vraagt normaal of zijn volledige rapport niet elders wordt gepubliceerd tot donderdag. Vandaag heeft hij zoveel websites mogelijk gevraagd om zijn verslag onmiddellijk volledig te publiceren.

Het is niet langer goed genoeg om passief te bloggen over de massa moordende fascistische Cabal die de macht gegrepen heeft in het Westen, het is tijd om direct actie te ondernemen. Deze schrijver gaat zijn leven stop zetten waar zijn woord door gaat op de middag (This writer is going to put his life where his word is by going at noon??), Japan Standaardtijd op 24 november 2015 * om senior Khazariaanse Kabbalistische massamoordenaars Richard Armitage, Michael Green en Kurt Campbell te confronteren.

Deze moordenaars zullen zich laten zien in de Nikkei Hall in het centrum van Tokio, waar ze orders zullen geven aan hun Japanse slaaf politici en oorlog zullen zaaien. Wij zullen live stream op het internet zijn als we proberen om deze criminelen te dwingen verantwoording af te leggen voor hun misdaden aan het wereld publiek. Het is tijd om het onmogelijk te maken voor de leden van de Khazariaanse maffia te verschijnen in het openbaar zonder geconfronteerd te worden met hun misdaden en leugens.

Campbell, Green en Armitage zijn allen onderdeel van de moord op meer dan 15.786 onschuldige Japanse burgers op 11 maart 2011. Zoals deze schrijver eerder heeft geschreven, is Armitage een heroïne dealer die ook verantwoordelijk is voor de moord op tal van staatshoofden, waaronder Ferdinand Marcos van de Filippijnen en Noboru Takeshita van Japan.

Kurt Campbell werd op tape opgenomen op het moment dat hij probeerde de Japanse politicus Ichiro Ozawa om te kopen met een monopolie op xeolite, een middel om straling op te ruimen, onmiddellijk voorafgaand aan de 3/11 nucleaire en tsunami massamoord terreuraanslag. Campbell was, op dat moment, hoofd van Aziatische zaken voor het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Michael Green, hoofd van de Mossad in Japan, heeft deze schrijver belasterd en dwong de Japanse politici om stellingen te publiceren die zeggen dat het Japanse volk Joden moesten gehoorzamen.

Deze mensen bieden nu multi-miljard dollar steekpenningen aan de oppositie politicus Tooru Hashimoto in een poging om een oppositie alliantie te coöpteren die voornemens is het slaaf regime van premier Shinzo Abe omver te werpen. Bronnen dicht bij Abe zeggen ondertussen dat er een systematische moordcampagne gaande is geweest tegen mensen in de directe kring van Abe die beginnen te schaven aan de bevelen van Armitage en zijn collega Khazariaanse gangsters.

We moedigen alle lezers op de volgende plaatsen te bellen en de arrestatie te eisen van deze criminelen, omdat we een exacte tijd en plaats weten waar ze zullen verschijnen:

US White House: 1-202-456-1414
Japanese Embassy in Washington: 1-202-238-6700
US Department of Defense: 1-703-571-3343
US Justice Deparment: 1-202-514-2000
FBI: 1-202- 324-3000.

Daarnaast vragen we niet-Amerikaanse lezers om hun regeringen te bellen en hen te vragen om ook de arrestatie van deze criminelen te eisen.

Alle lezers worden verder aangemoedigd om een soortgelijke actie te organiseren telkens wanneer senior kabbalisten en bekende oorlogsmisdadigers zoals Henry Kissinger, George Bush Sr., George Bush Jr., Donald Rumsfeld, Dick Cheney, Nicholas Sarkozy, Tony Blair, etc. verschijnen in een openbare plaats.

Openbare dieners van deze criminelen, zoals Janet Yellen van de Federal Reserve Board, Mario Draghi van de Europese Centrale Bank en Haruhiko Kuroda van de Bank van Japan moeten ook worden geconfronteerd met het feit dat zij geld drukken voor gangsters, iedere keer dat ze in het openbaar verschijnen. Deze mensen moeten met naam worden benoemd, beschaamd en gearresteerd. Genoeg is genoeg. Vergeet niet, niemand staat boven de wet en dit zijn allemaal bewezen massamoordenaars. Het is noodzakelijk dat van het publiek worden verwijderd en in de gevangenis geplaatst worden, waar ze thuishoren.

OK, en nu voor de rest van het nieuws. De wereld machtsstrijd intensiveert met een nu publieke en onmiskenbare militaire blokkade van Israël en zijn proxies in het Midden-Oosten. Dit wordt toegelaten, zelfs op websites als debka die gekoppeld zijn aan de Israëlische Mossad intelligentie. Debka zegt dat Iraanse vliegtuigen aanvallen uitvoeren in de buurt van de Syrische / Israëlische grens, terwijl de aan de grond genagelde Israëlische luchtmacht hulpeloos omhoog kijkt.

http://www.debka.com/

Een Russische, Franse en Amerikaanse vloot is nu actief voor de kust van Israël als onderdeel van een campagne om die schurkenstaat te dwingen te stoppen met zijn onophoudelijke promotie van terrorisme en oorlog. De Russen en hun bondgenoten, waaronder het Amerikaanse Pentagon en nu de Fransen richten zich ook op grote bedrijven zoals Exxon Mobil, Haliburton en BP, plus hun eigenaars de Rockefeller, Rothschild, Bush enz. families, zeggen Pentagon bronnen. In het bijzonder, zijn Exxon Mobil en BP geïdentificeerd als de werkelijke controllers van Qatar en Saoedi-Arabië, die op hun beurt, de belangrijkste sponsors zijn van ISIS. Het Pentagon, Franse en Russische bronnen zijn het hier over eens.

De Russen hebben onlangs bewust informatie gelekt over een nucleaire torpedo. Ze vuurde ook kruisraketten af vanuit een onderzeeër in de Middellandse Zee. Russische nucleaire gewapende bommenwerpers zijn ook aan het patrouilleren in het luchtruim rond de Israëlische grenzen geëscorteerd door Iraanse straaljagers. Het bericht dat wordt verzonden, is dat de oliemaatschappij kolonie van gehersenspoelde Europeanen bekend als Israël “in een oogwenk in de vergetelheid kan worden genuked, tsunamied en EMPed,” hebben Pentagon ambtenaren aangegeven.

Oorlogsmisdadiger en massamoordenaar premier Benjamin Netanyahu van Israël, heeft uit angst voor vergelding, de Russische president Vladimir Poetin gebeld om te smeken om genade in reactie op deze bewegingen, zeiden Pentagon officials.

Echter, de Russen, de Franse en de Amerikaanse militairen zijn niet in de stemming voor verzoeningspolitiek. De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties nam unaniem een resolutie aan die de betekenis van ISIS veroordeeld wat betekend dat alle grootmachten, waaronder China, er tegen gekant zijn.

Omdat ISIS een front is voor de Khazariaanse maffia betekent dit dat al hun proxies nu zijn stilgelegd. In het bijzonder, de aan Mossad verbonden bedrijven worden geroyeerd van banen die gerelateerd zijn aan de veiligheid op luchthavens, energiecentrales, etc.

Bedrijven als BP en Exxon die olie hebben gekocht van ISIS kunnen waarschijnlijk ook sancties tegemoet zien , zelfs als hun senior aandeelhouders weg worden gejaagd, hebben Pentagon en de CIA bronnen gezegd.

Daarnaast worden maatregelen genomen om te voorkomen dat de gefabriceerde Syrische vluchtelingencrisis wordt gebruikt om saboteurs en agenten te infiltreren in Europa en de VS vanuit het Midden-Oosten en elders.

De Franse journalist Thierry Meysson, de man die als eerste de leugens in het officiële 911 verhaal melde, heeft ook het hedge fund KKR geïdentificeerd en natuurlijk het huurlingen bedrijf Academi als belangrijke spelers in de nep-islamitische terreur herrie. De held Meysson heeft onlangs een baanbrekend rapport over wat er werkelijk gebeurd is met het Parijse vrijdag de 13e “bloedbad” gepubliceerd.

http://www.voltairenet.org/article189300.html

Wat ook de ware motieven van het Franse aanval waren, Franse autoriteiten gebruiken het als een excuus om de krijgswet te verklaren en alle vijf de columnisten in hun land het zwijgen op te leggen.

In ieder geval, heeft de Franse overheid andere redenen om te verlangen naar de staat van beleg. Het hoofd van een grote Franse onderneming die aan het Franse leger levert, contacteerden deze schrijver vorige week om te zeggen dat hij al meer dan 8 maanden niet door de Franse regering is betaald voor zijn diensten. Als gevolg daarvan moest hij 400 medewerkers ontslaan, zegt hij.

Als we ons het oorspronkelijke vrijdag de 13e bloedbad in herinnering brengen in oktober van 1307 dat werd gebruikt als voorwendsel door de failliete Franse koning om de naar de activa van de Tempeliers in beslag te nemen. In dit geval zouden de Tempeliers de Rothschilds en hun bankier maatjes zijn.

Andere Europese landen, met name de PIIGS (Portugal, Ierland, Italië, Griekenland en Spanje) worden ook geconfronteerd met faillissement, dus er is daar ook een toenemende druk en om fondsen in beslag te nemen die frauduleus afgenomen zijn van de mensen van de in particuliere handen zijnde centrale banken. De gnostische Illuminatie zien dit als een gouden kans om hun plan uit te voeren tegen inteelt van de Europese bloedlijn bank- families.

De Verenigde Staten is ook bankroet, dus er is ook daar een sterke prikkel om activa te grijpen die frauduleus zijn verdiend door de families die eigenaar zijn van de Federal Reserve Board. Een recent teken van het Amerikaanse faillissement is een daling van 70% in de vrachtkosten van de VS naar Azië, in de afgelopen drie weken.

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-21/global-trade-just-snapped-container-freight-rates-plummet-70-3-weeks

Dit is een goede indicatie dat de Amerikanen niet in staat zijn om te betalen voor hun kerst goodies uit China dit jaar.

Een andere recent teken is het publiekelijk toegegeven faillissement van de Amerikaanse semi-staat van Puerto Rico.

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-20/puerto-rico-faces-public-unrest-cash-crunch-may-leave-government-workers-unpaid

Dan is er het feit dat de fiscale accountants rapporteren dat het inkomen van hun cliënten daalt, waardoor het voor de hand ligt dat de overheid liegt over de toestand van de economie.

http://www.silverdoctors.com/us-economy-is-collapsing-americans-are-out-of-money/

Het antwoord, voor velen, vooral de eerlijke laag betaalde leden van de wetshandhaving en de militaire beroepsgroepen, is om legaal te zoeken naar de terugkeer van de fondsen, gestolen door de families die eigenaar zijn van de Federal Reserve Board.

Nu al zijn senior Khazarian agenten zoals George Soros, Hillary Clinton, John McCain en anderen ook al geconfronteerd met de “ernstige consequenties” in de VS voor hun anti-sociale activiteiten. Pentagon bronnen zeggen dat Hillary Clinton binnenkort geconfronteerd zal worden met strafrechtelijke vervolging en de activa van de Clinton Foundation kan spoedig in beslag worden genomen.

In wat waarschijnlijk een verwante beweging is, een Senior Chinese agent in Japan heeft deze week aangeboden $ 100.000.000.000 waarde van Clinton uitgegeven “Kennedy obligaties,” te doneren aan de White Dragon Foundation, vermoedelijk als een manier om onder de te verwachten activa verbeurdverklaring uit te komen.

De White Dragon Society geeft er de voorkeur aan dat forensische accountants de mensen achter de stichtingen bekend maken die het grootste deel van de wereld beurzen te controleren en hen dwingen om geld dat ze gestolen hebben door middel van frauduleus fiat (geld uit de lucht) bank criminaliteit.

De White Dragon Foundation is ook bereid om fondsen te accepteren die toegewijd zijn aan het opzetten van een meritocratically bemande, transparant draaiend toekomstig planning agentschap, gewijd aan het creëren van een paradijs op Aarde.

Het is tijd om voor altijd de massa moordende Khazariaanse Mafia tirannie te beëindigen.

Mede, omdat we vorige week werden gehackt door Khazariaanse agenten, vragen wij onze abonnees om alsjeblieft het gebruikelijke donderdag embargo te negeren en het hele rapport van deze week nu al te posten ‘op zo veel websites / blogs als mogelijk.

Bron: http://wakkeremensen.blogspot.nl/2015/11/het-uitschakelen-van-de-khazariaanse.html

Oorspronkelijke bron: Benjamin Fulford: Khazarian Mafia Takedown is Accelerating, Making Them Dangerously Desperate. November 24, 2015. http://benjaminfulford.net/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Advertenties