PrepareforChange: ‘Samen zijn we een van de sterkste krachten in het universum…’ door Therese Zumi Sumner, 20 november 2015

PrepareforChange: ‘Samen zijn we een van de sterkste krachten in het universum…’ door Therese Zumi Sumner, 20 november 2015

image

Samen zijn we een van de sterkste krachten in het universum…

Heeft u dit echt begrepen? Begrijpt u dat uw inspanning door deel te nemen aan deze meditatie eigenlijk De Event / Het Gebeuren dichter bij ons in de tijd brengt?

“De kracht van een verenigd veld van manifestatie is de sterkste of één van de sterkste krachten in dit universum”. **

Vooral voor onze nieuwe lezers Ik ga geven een zeer korte geschiedenis over bepaalde positieve ontwikkelingen op onze reis naar de overwinning van het Licht van de afgelopen paar jaar. Ik doe dit om u de diepe samenwerking en de liefde die bestaat tussen ons mens en het Licht Krachten in de Verzetsbeweging werken onder het oppervlak, samen met onze Galactische Familie aanwezig zijn op de miljoenen van de Confederatie lichtschepen die deze planeet omringen en ons zonnestelsel nu tonen .

*** Het Portaal is Open = Sluiten van de Matrix = Enorme overwinning van het Licht

Op 25 mei 2013 Lichtwerkers krachten gebundeld over Gaia voor de meditatie van de Opening van de Portal. Vervolgens kregen we de meest geweldige nieuws ooit te weten dat we nu hebben gekregen een …… ..direct link op de oppervlakte van de planeet naar de Galactic Centrale Zon – Bron – Moeder / Vader Ene.

*** 22 mei 2013 Event Horizon

Elke window of opportunity, elke portal is een grote sprong voorwaarts brengt ons dichter bij de horizon van de gebeurtenis. Met elke portal geopend, wordt meer energie opgewekt en op een bepaald moment, zal genoeg energie de doorbraak leiden.
Het evenement zal sterk rimpelingen van Licht terug te sturen gedurende de ruimtetijd, naar voren en zelfs in de tijd. Dit is waarom sommige van jullie al hebben ontvangen dromen, indrukken en visies van het evenement.

*** 25 november 2013

“Er is een groot aantal agenten van het verzet op het oppervlak van de planeet nu, doet» verschillende dingen «.”

*** 10 maart 2014 Quarantaine Aarde Endgame

“Sinds 1999, de Geascendeerde Meesters, de Galactische Federatie en de Verzetsbeweging actief verwijderen van lagen op lagen van exotische etherische technologieën uit quarantaine Aarde. Elke keer dat een laag wordt verwijderd, de Verrezen Meesters ontvangen intel over de volgende laag van de Bron. Vervolgens verwijdert Confederatie en Verzet personeel dat de volgende etherische laag. Dit proces was de gang op dezelfde manier tot een paar weken geleden, toen een drastische doorbraak gemaakt.

De Verlichte Leraren hebben ontving toen intel van de Bron over alle resterende etherische duistere krachten en hun technologieën. Dit is effectief opgelost het fundament van de werkelijkheid systeem van dualiteit en verwijderde het fundament van de macht van de top Archons op deze planeet. De krankzinnige werkelijkheid van donkere tegenover het Licht zal binnenkort instorten en dan alleen licht zullen blijven en al het lijden zal voor altijd verdwenen zijn.

“” Vanaf 8 maart 2014 ……

Op het fysieke vlak, alles is klaar voor het evenement. Er is ook een enorme vloot van Confederatie schepen rond de Aarde. Er zijn ongeveer 5 miljard gehuld fysieke schepen gepositioneerd in de LEO regio:
http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Earth_orbit

In aanvulling daarop, zijn er ongeveer 120 miljoen gehuld fysieke Confederatie schepen in het gebied tussen de Karman lijn
http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1rm%C3%A1n_line

*** 5 juli 2014 Confederatie Status Update

“Zeer recent, de schepen van de Galactische Federatie hebben hun definitieve standpunt in de lage omloopbaan (LEO) voor de laatste nederlaag van de Chimera groep aangenomen.
Hun eerste operatie zal alle plasma scalaire wapens te vernietigen, die behoren tot de Chimera-groep en aan andere negatieve krachten binnen het militair-industrieel complex. ”

23 december 2014 IS: IS Portal ActivationPart II Report

Tijdens deze activering is iets belangrijks gebeurd die nooit heeft plaatsgevonden in de afgelopen 25.000 jaar. Een kritische massa van 144.000 mensen uit de Verzetsbeweging en de Agartha Netwerk hebben uit hun ondergrondse rijken kort gekomen en deed deze activering op het oppervlak op precies dezelfde manier als we de opdracht gekregen ….

Tijdens de activering, conversie protocollen van de Verzetsbeweging en de Agartha Netwerk zijn gesynchroniseerd. De omvang van de primaire storing is sterk verminderd. De doorbraak fase geïnitialiseerd … ..De Lichtkrachten hebben meegedeeld dat het zeer belangrijk dat iedereen beginnen visualiseren ons leven na de gebeurtenis als onze visualisatie en intentie snelheden zijn manifestatie. Ze hebben ook meegedeeld dat het tijd is om te beginnen met het beoefenen van onvoorwaardelijke vergeving jegens onszelf en anderen. Er is geen tijd meer om te blijven stilstaan ​​bij het ​​verleden, is het tijd om de toekomst te creëren en te leven in het Nu ……
De godin energie, pure onvoorwaardelijke vrouwelijke aspect, is terug te keren naar het fysieke vlak van de planeet als nooit tevoren. ”

*** Na de opening van de IS: IS Portal in december 2014 gingen we de doorbraak fase, en de sluier wordt langzaam opgelost en de quarantaine langzaam wordt opgeheven.

12 januari 2015 De terugkeer van het licht

Ondanks alle chaos, valse vlaggen en machtsstrijd tussen verschillende Lightwarriors en Lichtwerkers, is het tijd om de dingen in perspectief te zetten. We zijn het invoeren van de doorbraak fase en het Licht is terug te keren naar de planeet Aarde.
Er zijn veel borden in de lucht dat de terugkeer van het licht aan te kondigen.
Dit betekent symbolisch dat de liefde en vreugde zijn het transformeren van het dualiteitbewustzijn en duisternis die afkomstig is van het sterrenbeeld Orion . Alle duisternis zal worden opgenomen in de One.
Een paar dagen geleden, een verbazingwekkend fenomeen zichtbaar was in New Mexico:
Deze mooie foto toont Parry bogen, een Sun pijler, een bijzon, een halo en extra vier types van de verschillende bogen, allemaal zeldzame atmosferische optische verschijnselen op hun eigen, al verschijnen op hetzelfde ogenblik.

*** In Konstanz in februari 2015 Cobra verklaarde het volgende:

“Tijdens de Event /het Febeuren zal een impuls van de Galactische Centrale Zon worden verzonden via de Spheric Moederschepen die in de Oortwolk. De Spheric Moederschepen zenden deze impuls aan de kleinere schepen binnenkant van het zonnestelsel, die vervolgens overbrengen van de energie in het planetaire netwerk van licht, dat is ons. Mensen die gevoelig zijn voor energieën ervaart heel, heel spannend energieën. Heel spannend degenen. Zij en alle anderen te zullen voelen, is dat er iets gaande is en zij zullen zoeken om erachter te komen wat er gebeurt. Het zal zeer sterke energieën, heel spannend en zeer positief. Er zal een intense ervaring, dat er iets is, dat is gebeurd, iets nieuws, nog nooit eerder meegemaakt.
Deze impuls dient ook om mensen te verbinden, zodat ze op de hoogte van het evenement en ze krijgen geanimeerde om te communiceren en te voldoen aan met elkaar. ”

image

*** 31 maart 2015 Uittreksel uit de Alliance Fleet

“Na de succesvolle opening van de IS: IS portaal op 15 december vorig jaar, dat de triangulatie van de duisternis voor de lokale cluster van sterrenstelsels heeft afgerond, heeft de Centrale Civilization gepositioneerd grotere bolvormige halverwege stations (een aantal van hen tot 30.000 mijl in diameter ) aan de heliopauze en verplaatst vele kleinere, Maan kleinbedrijf binnen het zonnestelsel.

Na de succesvolle verwijdering van alle fysieke strangelet en toplet bommen in eind januari van dit jaar, een operatie voor de uiteindelijke bevrijding van ons zonnestelsel (codenaam MOSS) is geïnitialiseerd.
“De algemene plan van het Licht Forces om ons zonnestelsel en ruw te bevrijden schets van hun vloot posities is al decennia bekend:
http://www.luisprada.com/Protected/Galactic_Federation_Fleets.htm

Alle schepen van het Licht krachten in ons zonnestelsel zijn gehuld met een Tachyon membraan om detectie van het oppervlak van de planeet te voorkomen. Veel van deze schepen te volgen soortgelijke baan als belangrijkste riem asteroïden en Kuipergordel objecten en de meeste van hun Tachyon membranen projecteren de spectrale signatuur van een gewone chondriet (voor asteroïdengordel schepen) en de spectrale signatuur van bevroren methaan (voor Kuipergordel schepen). Daarom oppervlak astronomen verwarren ze voor regelmatig asteroïden of Kuipergordel objecten.
Deze schepen zijn niet schepen zoals wij ze begrijpen, ze zijn multidimensionaal biosatellites, een organische wisselwerking van bewustzijn en intelligent licht materie.
De kleinere schepen behoren tot het Ashtar Commando, de Jupiter Command en Pleiadische, Sirius, Andromeda, Arcturische en Verzet vloten. De grotere sferische biosatellites behoren tot de Centrale Civilization.
De Centrale Civilization is een oud ras, dat dicht bij de Galactic Centrale Zon geëvolueerd en is de eerste race in de Melkweg, die geestelijke volwassenheid vele miljoenen jaar geleden bereikt. In sommige kringen wordt deze race bekend als de Wingmakers:

http://soulconnection.net/glossary_in_depth/central_race.html

Soms hebben ze de hele menselijke geschiedenis gemanifesteerd als fysieke engelen met vleugels.
Een van hun vertegenwoordigers, Iona, bracht Godin mysteries naar de Aarde in Atlantis:
http://2012portal.blogspot.com/2013/10/make-this-viral-aion-portal-activation.html

Miljoenen jaren geleden, de Centrale Civilization begon interdimensionale deuropeningen te bouwen in de hele Galaxy en maak de Galactische netwerk van Licht. Net als dat zo is, ondervonden vele rassen in de hele Galaxy, die hen bijstaan ​​om hetzelfde niveau van geestelijke volwassenheid bereiken. Al die soeverein, geestelijk volwassen rassen hebben een Verbonden unie die wordt genoemd de Galactische Federatie …… een losse, constructieve lidstaat unie van soevereine, volwassen races gemaakt. U kunt het verschil tussen een federatie en confederatie hier lezen:

http://www.diffen.com/difference/Confederation_vs_Federation

Link naar deze complete post:
http://2012portal.blogspot.se/2015/03/the-alliance-fleet.html

Waarom heb ik op voorwaarde dat deze informatie vindt u hier?

We zijn goddelijke soevereine wezens. We zijn nog maar net het ontdekken van de echte waarheid van wie we zijn en wat we in staat zijn. Er is echter absoluut geen manier dat we zouden alleen in staat om de bevrijding op deze planeet te bereiken zonder de steun van onze geliefde Galactische Familie zijn geweest.

We hebben eerder hadden tot 70 miljoen vrijheidsstrijders velen van hen van planeet X onder het oppervlak van de ondersteuning van onze bevrijding. Wanneer de situatie was op zijn slechtst in de late jaren ’90 is de kans dat we gratis op deze planeet ooit zou zijn geworden waren uiterst somber. Zoals velen thuis vandaag zijn teruggekeerd hebben we nu ongeveer 20 miljoen onder de oppervlakte en veel agenten zijn opgedoken en lopen onder ons. De mensen van planeet X zijn zo lijken op ons, dat niemand in staat om onderscheid te maken dat ze een andere herkomst dan de aarde zou zijn. Dankzij de Galactic Federatie schepen we beschermd tegen dit extra hoogwaardige activiteit van de Galactic Centrale Zon Ze helpen ook om de magnetische pool verschuiving van activiteiten in balans te houden. Ze hebben eerder uitgeschakeld alle nucleaire bommen op Aarde, gehinderd meteorieten botsen met Gaia, uitgeschakeld alle fysieke strangelet bommen en zijn nu in de laatste fase van de behandeling van de overige exotische wapens en strangelet bommen op de plasmatische vliegtuig, zodat het evenement kan worden gemanifesteerd Zodra het gevaar geweken is. Er is geen manier dat we in staat zijn om dit werk te deactiveren strangelet bommen etc. zonder hun hulp te doen zou zijn geweest.

image

Morgen op 21 november zullen we onze Ziel-Ster chakra verenigen met de Ziel-Ster chakra van Lichtwerkers over heel Gaia, de Agarthaanse beschaving, en Verzetsbeweging vrijheidsstrijders onder de oppervlakte van de planeet Aarde en met onze Galactische Familieleden van de Confederatie schepen om onze bevrijding te visualiseren met de komst van de dag van De Event / Het Gebeuren zodra het veilig is. Laten we nu duidelijk onze gezamenlijke intentie om moeder-vader One – om de Bron dat we klaar zijn om deel te nemen van deze wijziging nu.

Alle informatie die u nodig hebt voor het evenement meditatie is hier en daar zijn nu video’s beschikbaar in 25-30 talen.

Link naar de video met Nederlandse ondertiteling:

Link naar deze video in andere talen:
http://2012portal.blogspot.com/2015/11/short-planetary-situation-report-and.html

De Engelstalige video met Nederlandse ondertiteling is ook hier te zien / beluisteren:

Rob geïnterviewd Cobra op 12 november deze maand vroeg hem aan het einde van het interview of hij iets bijzonders dat hij wilde voegen en hij zei was: “Ja. Als dit gesprek wordt vrijgegeven voor 21 november (2015) wil ik graag iedereen die wenst deel te nemen om dit te doen vragen. We hebben de meditatie voor het evenement en voor de mensen die er genoeg van wachten er is iets wat je kunt doen. Je kunt eigenlijk actief deel te nemen en als we een kritische massa te bereiken kunnen we het evenement veel dichterbij omdat de kracht van een verenigd veld van manifestatie is de sterkste of één van de sterkste krachten in dit universum te brengen. Maar het is aan jou. ”

Therese Zumi www.veritasgalacticsweden.net 20/11/2015

Bron:  http://prepareforchange.net/2015/11/20/together-we-are-one-of-the-strongest-forces-in-the-universe/

Advertenties