The Portal: Cobra’s Update ‘EVENT MEDITATIE op zaterdag 21 november 2015…’

The Portal: Cobra’s Update ‘EVENT MEDITATIE op zaterdag 21 november 2015…’

image

Geplaatst: 11 november 2015

Het is weer tijd om actie te nemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in onze eigen handen te nemen! We zijn er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Daarom zullen we elkaar ontmoeten in groepen groot en klein, als individuen en koppels, op zaterdag 21 november 2015.

Op die dag zal een belangrijke cyclus beëindigen en een ander beginnen. Dit is het keerpunt waar we onze collectieve kracht van de manifestatie kunnen gebruiken om het te hanteren als een scharnier om de veranderingen te activeren waar we allemaal op wachten. Massaal zullen we op die dag bij elkaar komen en een beroep doen op de aanwezigheid en de tussenkomst van de positieve buitenaardse Sterren broeders en zusters en onderaardse wezens van Licht die ons zullen helpen bij het proces van de bevrijding van onze planeet van de tirannie van de duistere krachten, zodat voor het eerst in onze geschiedenis wij de kans zullen hebben om ons eigen lot te creëren als vrije burgers van de aarde.

image

Onze massale inzet op deze dag zal de trigger zijn die zal helpen om het plan te activeren, zodat het tot bloei kan komen. Onze activering op die dag is onze verklaring van de overwinning van het Licht. Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Post het op uw websites en blogs. Als u een alternatieve media outlet kent, kunt u deze naar hen sturen. U kunt een Facebook-groep voor een lokale groep mensen maken in uw deel van de wereld. We hebben ook een belangrijke Facebook-groep voor dit evenement. U kunt een video hierover  maken en het op Youtube posten.

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van de massa meditaties over de menselijke samenleving bevestigd, zodat ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen daadwerkelijk kan helpen om ons dichter bij de Event /de Gebeurtenis te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

We zullen deze meditatie doen op zaterdag 21 november om 21:12 Centraal Europese Tijd (CET). Dit is gelijk aan 22:12 EET in Cairo, 20:12 GMT in Londen, 15:12 EST in New York, 14:12 CST in Chicago, 13:12 MST in Denver en 12:12 PST in Los Angeles, en 04:12 CST op zondag 22 november in Taipei.

U kunt de tijd van de meditatie voor uw tijdzone hier te controleren:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen

2. Laat je intentie zijn om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces te versnellen naar de informatieverschaffing en de Event / Gebeurtenis.

3. Visualiseer een straal van licht afkomstig van je Zielen Ster chakra (8 inch / 20 centimeter boven je hoofd) tot in de Zielen Ster chakra’s van iedereen die mediteert

image

4. Visualiseer dat de inmiddels collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energienet en zich verbindt met Zielen Ster chakra van ieder levend wezen op het oppervlak van de planeet, onder het oppervlak van de planeet en in het hele zonnestelsel. Visualiseer dat alle wezens die betrokken zijn bij de situatie van de Aarde zo snel mogelijk op een positieve manier worden geharmoniseerd met het doel van het manifesteren van de informatieverschaffing en de Event / Gebeurtenis. Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen onschadelijk en verwijderd worden. Visualiseer dat alle andere exotische wapen technologieën worden blootgesteld en vervolgens moeiteloos verwijderd. Visualiseer Full Disclosure (volledige onthulling) en massale vrijgave van intel over de buitenaardse aanwezigheid en de geheime ruimte programma’s via de massamedia. Visualiseer dat de Event / Gebeurtenis plaatsvindt, en het eindelijk bevrijden van de planeet Aarde.

image

U kunt inspiratie over de Event / Gebeurtenis in dit artikel te vinden:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

Updates over de Event / Gebeurtenis meditatie hier:

http://2012portal.blogspot.com

Cobra

Bron: http://www.2012portal.blogspot.com/2015/11/make-this-viral-event-meditation-2015.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties