Hoe kan je jezelf aanmelden bij het Prepare For Change platform, en hoe werkt het?

Hoe kan je jezelf aanmelden bij het Prepare For Change platform, en hoe werkt het?

Untwine, van de website Recreating Balance, schreef in zijn post van eergisteren, 14 oktober 2015, de volgende belangrijke mededeling:

Sinds 2013 hebben de Lichtkrachten, via Cobra, aan de oppervlakte bevolking gevraagd om een wereldwijde infrastructuur samen te stellen die klaar zal zijn op het moment van de Event. Zij hebben hun eigen structuur en zij zullen veel doen, maar als wij hieraan ook meer ten volle zullen deelnemen, kan de Event sneller en op een soepeler manier gebeuren. Ik denk dat we allemaal willen.

Ik heb al gezien, samenwerkend met Prepare For Change, Cobra conferenties en andere wereldwijde en lokale groepen, hoe een slechts kleine groep mensen een krachtige invloed op de algemene situatie kan hebben. De vele mensen die om een bewijs vragen omtrent alle Cobra informatie moeten direct betrokken worden om het te kunnen zien. Het enige geldige bewijs is persoonlijke ervaring. De gemeenschap van Cobra lezers omvat vele duizenden mensen over de hele planeet. Samen kunnen we zeer sterke positieve veranderingen creëren.

Met het Prepare For Change website team, zijn we er eindelijk in geslaagd om een groot en makkelijk te gebruiken platform te maken en de interferentiestoringen op te lossen die dat probeerden te voorkomen. Het werd met de beste bedoelingen gemaakt door een collega lichtwerker. Leden zijn zelf volledig verantwoordelijk voor hun gegevens daarin, je hoeft je echte naam, echte adres, of echte contact informatie te geven. Niemand maakt misbruik van je privacy, met uitzondering van de cabal (kliek) die je toch al 24/7 bespioneert, ongeacht wat je doet. De cabal laat je gewoon met rust dankzij de bescherming van de Lichtkrachten.

Dus je kan naar de onderstaande website gaan en een speld voor uw stad of regio plaatsen op een wereldwijde kaart, en op die kaart kijken welke anderen er in uw buurt zijn. U kunt ze dan privéberichten sturen, en een groep en evenementen op de website creëren en in het echte leven.

Dan zijn er zo heel veel projecten die je samen kunt doen. Deelnemen aan de wereldwijde bevrijding meditaties, plaatselijk werken aan het energie grid, het creëren van een heilige ruimte van acceptatie, kritische informatie met het publiek delen, lokale petities om plaatselijk tuinen te creëren, het verwijderen van gif uit het leidingwater, enzovoorts.

Hier is het platform:

 

 

 

En klik hier voor meer info over de structuur van de Prepare For Change lokale groepen.

Wij zijn de Bron Scheppers!

Untwine

 

En Cobra schreef hierover in zijn post van gisteren, 15 oktober 2015, het volgende:

Als we dichter bij de Event / Gebeurtenis komen, wordt de behoefte aan een oppervlakte infrastructuur die de energieën van de compressie doorbraak kunnen doorzenden groter en groter. Veel Event Ondersteuning groepen en Zusterschap van de Roos groepen moeten zo snel mogelijk op het fysieke vlak worden gevormd. Het Prepare For Change team heeft een online platform gemaakt waar de groepen (en individuen) zich anoniem kunnen zich inschrijven en coördineren:

http://prepareforchange.coeo.cc/

De overwinning van het Licht!

Cobra

 

Hoe kan je jezelf aanmelden bij het Prepare For Change platform:

Door op de kaart te klikken kom je op de site van http://prepareforchange.coeo.cc/ en krijg je een openingsscherm om jouw eigen persoonlijke account te creëren.

 

 

Vul hierbij de door jouw gewenste naam (echte naam of een ‘werknaam’), jouw e-mailadres (bestaand of nieuw) en jouw eigen unieke wachtwoord voor dit platform.

Door op de knop ‘Çreate an account’ te klikken kom je in het volgende scherm waar jij je verdere gegevens zoals postcode en/of woonplaats in kan vullen. Tussendoor wordt je ook gevraagd om jouw account te valideren door middel van de je toegezonden mail op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Je kan kiezen voor jouw echte naam, echte postcode en woonplaats, maar als je dat liever hebt kan je ook kiezen voor een meer geanonimiseerde werknaam en alleen je woonplaats of streek.

Het doel is dat zoveel mogelijk mensen die lid zijn van de groepen Prepare For Change, Prepare For Change The Netherlands, Bereid Je voor op Verandering (Prepare For Change Dutch), en mensen die nog niet bij deze groepen zijn aangesloten maar wel Cobra lezers zijn en/of aan de Wekelijkse Bevrijding Meditaties deelnemen, zich bij dit platform aanmelden. Op deze manier kunnen we meer contact met elkaar leggen en in onze omgeving en in Nederland een structuur opzetten om effecten van de Event gemakkelijker te laten verlopen.

Klik op de ‘Çlick Here To Participate‘ kaart en maak je eigen account aan.

Succes

Bronnen:

# http://recreatingbalance1.blogspot.nl/2015/10/cobra-interview-13th-october-2015.html

# http://2012portal.blogspot.nl/2015/10/new-cobra-interview-and-event-support.html

Advertenties