De Khazarian maffia slaat op de vlucht als het Amerikaanse leger de Federal Reserve Board overneemt… door Benjamin Fulford, 13 o ktober 2015

De Khazarian maffia slaat op de vlucht als het Amerikaanse leger de Federal Reserve Board overneemt… door Benjamin Fulford, 13 oktober 2015

Het Amerikaanse leger, onder de nieuwe leiding van Marine generaal Joseph Dunford, is gekomen met ratelende geweren om de mensen van de Verenigde Staten en de wereld te bevrijden. Onder zijn leiding heeft het Amerikaanse leger de belangrijkste bron van macht van de Khazarian maffia overgenomen, de Federal Reserve Board . Om dit te bevestigen, ga naar de home page van de Federal Reserve Board, deze is er niet langer

http://www.federalreserve.org maar is nu http://www.federalreserve.gov/

De Chinezen stemde af met deze beweging door hun alternative China International Payments System aan te kondigen, voor het Khazarian gecontroleerde SWIFT-systeem, wat betekent dat de overname van het Amerikaanse dollar systeem buiten de Verenigde Staten was verlopen zoals gepland. De implosie van de grote Khazarian maffia banken is nu slechts een kwestie van tijd.

Bovendien zijn er grote lopende militaire bewegingen in het Midden-Oosten geweest, gericht op het verwijderen van de fascistische Khazarian Nazionistische regering van Benyamin Netanyahu in Israël, volgens bronnen van het Pentagon en Rusland. Om de Russische zuivering van Satan aanbiddende Nazionisten uit het Midden-Oosten te vergemakkelijken, heeft het Pentagon al zijn vliegdekschepen teruggetrokken uit de Perzische Golf.

http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/10/432800/US-warship-Persian-Gulf

Het schurken regime van Netanyahu gooide vorige week alleen benzine op het vuur door een Amerikaanse luchtaanval te vervalsen tegen de Syrische regeringstroepen in Aleppo, volgens andere Pentagon bronnen. De Russen werden niet misleid door deze manoeuvre en reageerde door het sturen van raketten en straaljagers boven het Iraanse luchtruim (met Iraanse toestemming uiteraard) om meerdere doelen in het Midden-Oosten aan te vallen, en doden hierbij honderden Israëlische, Saoedi en Turkse troepen die opereren tegen het internationaal recht in Syrië en Irak, zeggen de Pentagon bronnen. De echte boodschap is natuurlijk dat het Amerikaanse leger bereid was om een stap opzij te doen en om de Russen toe te staan de rommel in het Midden-Oosten op te ruimen.

Vrezend voor zijn leven en dat van zijn regime, heeft Koning Salman van Saoedi-Arabië ingecheckt in een ziekenhuis met de bewering dat hij de ernstige ziekte van Alzheimer heeft, terwijl zijn zoon, de echte macht, minister van Defensie en de kroonprins Salman naar Rusland vloog, waar, volgens het Pentagon en Russische bronnen, hij de overgave van zijn regime aanbood. Zoals het nogal ruwe Arabische spreekwoord zegt “een dag is de stok in je hand, de volgende dag is het in je kont.” Feitelijk, boog de Saoedische prins zich en bood Rusland de controle over de olie-markt aan in ruil voor het overleven van zijn regime. Om de pot te zoeten, bood Salman aan om de twee door Frankrijk gemaakte Mistral helikopter vliegdekschepen te betalen die Egypte kocht nadat Frankrijk werd gedwongen om de verkoop aan Rusland te annuleren.

De Russen stemde in met de Saoedi’s dat een soort van “politieke oplossing,” met inbegrip van het einde van het nep-ISIS terroristen kalifaat, nodig was. Echter, omdat de Chinezen, Russen en Iraniërs de Jemenitische krachten ondersteunen die belangrijke Saoedische olievelden in beslag nemen lijkt het steeds waarschijnlijker dat de “politieke oplossing” de troonsafstand zal zijn van die verfoeilijke Satan aanbiddende pseudo-islamitische familie en hun overdracht van de controle over de heilige moslim landen in ruil voor hun leven. Misschien kan er een comfortabel pensioen aan de Franse Rivièra worden geregeld. Dat zou ongetwijfeld hun voorkeur zijn in plaats van een onthoofding die velen van hen verdienen en sommigen van hen misschien ook zullen krijgen.

De andere Midden-Oosten autocraat die in een diepe staat van huivering is, de Turkse president Erdogan. Het Pentagon is al zijn troepen en anti-raket afweer van Turkije aan het terugtrekken als onderdeel van haar algemene terugtrekking uit de regio. Het enige waar ze op aandringen, en zullen blijven krijgen, is een regelmatige benzine aanvoer voor hun brandstof slurpende militaire motor.

Erdogan zit gevangen voor het bombarderen van Koerden in zijn eigen land, het stelen van industriële infrastructuur uit Syrië, het samenwerken met Israël en is over het algemeen een asociale problemen maker. Als terugbetaling worden de Rothschild pijpleidingen die Syrische en Iraakse gestolen olie vervoeren door Turkije, afgesneden door de Russen en de Koerden.

De afsnijding van Midden-Oosten olie-geld gaat de laatste nagel aan de doodskist worden voor veel van de criminele mega-banken die het hebben overleefd dankzij de oliedollars. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom het IMF, de VN, de BIS, Citibank, de Bank of England en anderen hebben gewaarschuwd voor een dreigende financiële crisis. Het financiële hoofd van de Nazionistische octopus wordt afgesneden en binnenkort zullen de verschillende armen hun ten dode opgeschreven worstelingen stoppen.

Met de op handen zijnde verwijdering uit de macht van haar Europese en Amerikaanse sponsors is nu ook het lot van het Nazionistis Netanyahu regime in Israël vrijwel bezegeld. Netanyahu werd gedwongen om zijn geplande bezoek aan Duitsland te annuleren, omdat de Duitse bondskanselier Angela Merkel en het Duitse regime hem vertelde dat hij niet nog meer Duitse onderzeeërs zou krijgen.

De chantage tegen de Duitse auto-fabrikanten, zoals Volkswagen, Mercedes Benz, enz, met behulp van een nep “emissie schandaal” diende slechts om de vastberadenheid van de Duitsers te versterken om samen te werken met de Russen tegen hun Khazarian kwelgeesten. De vloed van miljoenen “Syrische vluchtelingen,” velen van hen zijn opgeleide sabotage agenten die nooit Syrisch waren, heeft ook veel gevoelige Duitsers gealarmeerd. De Duitsers maken zich klaar om indien nodig de Duitse mark opnieuw uit te geven en hun betrekkingen te verbeteren met het christelijke Poetin regime in Rusland.

De Fransen hebben ook de handdoek in de ring gegooid en werken niet langer voor de Khazarian maffia, volgens de Britse MI5 intelligentie. De Fransen hebben de Britten gezegd dat zij de EU zullen integreren met Rusland en dat als de Britten daar tegen zouden zijn, dat zij het EU-project zouden verlaten, zeiden de bronnen.

Ondertussen beginnen in het Verre Oosten, ook een aantal grote veranderingen gezien te worden. De Chinese communisten en het Noord-Koreaanse regime hebben hun verschillen bijgelegd. De aankondiging door de Noord-Koreanen, dat ze nucleaire intercontinentale ballistische raketten hebben die in staat zijn de Verenigde Staten en Europa te raken, was een teken dat Japan en het Koreaanse schiereiland niet langer open stonden voor de nucleaire chantage door de Khazarians en hun slinkende collectie van slaaf regimes, zeiden Noord-Koreaanse en Chinese bronnen.

De CIA stuurde een waarschuwing aan de White Dragon Society dat de Khazarians zouden gaan proberen een Duits stijl emissie schandaal en andere schandalen af te dwingen op Japanse bedrijven als Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda enz om te proberen de Japanse industriëlen te dwingen om verder te gaan met het doen van concessies. Een dergelijke poging zal mislukken omdat het Abe slaaf regime haar steun verliest na het opdringen van het Trans-Pacific Partnership (TPP) akkoord aan zijn bevolking en de industrie.

Alhoewel het TPP in feite het gevolg is van complexe technocratische koehandel zal het enkel een minimaal effect hebben op de reële economie, het feit dat het in het geheim tot stand is gekomen en stiekem geselecteerde zakelijke rechtbanken macht geeft over de Japanse regering heeft nationalisten hier boos gemaakt.

In ieder geval, zelfs als het Abe slaven regime zich vastklampt aan de macht, is er een offensief tegen hun resterende meesters in de VS in volle gang. Zelfs terwijl dit onderwerp ter perse gaan, hebben Abe’s meesters de WDS gecontacteerd om over een vredesakkoord te onderhandelen.

Ondertussen, wordt verwacht dat Paus Franciscus zich laat zien in Mexico, waar hij overweegt de aankondiging te doen van een heilige oorlog tegen de Khazarian maffia die nog steeds vasthouden aan de macht in de Verenigde Staten en een aantal Latijns-Amerikaanse landen, volgens P2 vrijmetselaar bronnen.

De voormalige Amerikaanse President, en lange termijn Nazionist Fuhrer, George Bush Sr. toonde zijn angst onlangs toen hij werd gevraagd door een waarheidszoeker over de geheime Amerikaanse Regerings projecten. Bush antwoordde “Amerikanen kunnen de waarheid niet aan,” alvorens hij tot zwijgen gebracht werd door zijn beschermers.

http://worldnewsdailyreport.com/george-bush-senior-on-ufos-americans-cant-handle-the-truth/

Welke waarheid kunnen zij niet aan Bush? Het feit dat u en uw kliek President John F. Kennedy, Martin Luther King en duizenden anderen vermoorde? Het feit dat je fondsen gestolen hebt die bedoeld waren voor de mensen van deze wereld en ze gebruikte om uw genocidale fascistische Nieuwe Wereld Orde te bevorderen? Het feit dat u en uw collega Nazionisten dodelijke ziekten vervaardigde en verspreide zoals HIV, Ebola, vogelgriep, SARS etc? Het feit dat je Amerikaanse militaire geheimen verkocht aan de Chinezen en Noord-Koreanen ? Het feit dat jou bende bijna 3.000 mensen vermoorde op 911 om een fascistische staatsgreep te kunnen plegen? Hoe zit het met chemtrails, en het plan om de mensen te chippen etc?

De lijst gaat door, maar laten we eerlijk zijn, jullie weten dat, zoals journaliste Sarah Mclendon jullie heeft verteld in 1992 dat, “als het Amerikaanse volk er ooit achter zal komen wat we hebben gedaan, ze ons zouden achtervolgen in de straten en ons zouden lynchen .”

Het Amerikaanse leger onder generaal Dunford is heeft een belangrijke eerste stap gezet in het nationaliseren van de Federal Reserve Board, maar er moet nog veel meer worden gedaan. Waarom verteld Obama nog steeds openlijk leugens over Syrië, 911, de Oekraïne, 311 etc? Waarom is het leger nog steeds niet begonnen met de massale arrestaties van bekende criminelen achter 911, Wall Street fraude, massale politieke omkoping etc.?

Zoals veel geïnformeerd burgers van de VS en vele in het Pentagon en de agentschappen hebben opgemerkt, is dit hoogverraad en het moet worden opgelost door mannen met geweren, omdat niemand anders de macht heeft om de Amerikaanse grondwet en de wetten van het land af te dwingen. Kom op Generaal Dunford en de patriotten in het Amerikaanse leger, de geschiedenis boeken wachten op jullie beslissing. Wil je een held van de mensheid zijn, of ga je naar de vuilnisbak van de geschiedenis als een mislukking? De mensen van de wereld wachten en hopen op het beste.

Ben Fulford

Oorspronkelijke bron: http://benjaminfulford.net/2015/10/13/the-khazarian-mob-is-on-the-run-as-us-military-takes-over-federal-reserve-board/

Vertaald: http://wakkeremensen.blogspot.nl

Bron: http://wakkeremensen.blogspot.nl/2015/10/de-khazarian-maffia-slaat-op-de-vlucht.html#more

Advertenties