Het Heilige Neutrale Gezichtspunt door Andrew Bartzis, 13 oktober 2015

Het Heilige Neutrale Gezichtspunt door Andrew Bartzis, 13 oktober 2015

Het heilige neutrale gezichtspunt is een presentatie van onze spirit evolutie in de huidige wereld van leven. Het betekent dat we voldoende van onszelf geheeld hebben om anderen te helen. Het betekent dat we de feiten leven, dat alle wezens een heilige innerlijke ruimte hebben.

Alle wezens hebben ruimte nodig om te evolueren in/op hun levenspad. Het betekent dat je dogma’s en politieke inzichten aan de kant hebt gezet om het begrip te bereiken dat alle leven heilig is en liefde nodig heeft zonder banden of bedekte motieven om een methode van verandering te bevestigen. Het betekent dat je het leven hebt geaccepteerd dat alle spirituele praktijken spirituele waarheden bevatten. Het betekent dat je niet een pad benadrukt als het enige Pad. Het betekent dat je het leven geleefd hebt als een neutrale observator en nog een levenspad hebt mede-geschapen zonder dat polariteit zich bemoeit met je spirituele en dagelijkse evolutie. Het betekent dat je accepteert dat alle paden een persoonlijke verdienste hebben voor de vrije wil van spirit die hun vorm uitdrukt van vertrouwen en liefde en wat die persoon ook bepaalt als spiritueel.

Alle geloven hebben ruimte nodig om te evolueren en het passeren van tijd te verdragen. Het is slechts met onze persoonlijke ‘input’ dat ons geloof zal evolueren buiten zijn huidige definitie. Als we ons geloof delen wisselen we levenskracht uit op en zeer oorspronkelijk niveau. Laten we die momenten als heilig houden, als een delen van een moment in ons eigen heilige innerlijke ruimte.

“Het betekent dat je dat ene pad niet bevestigt als het enige Pad. Het betekent dat je het leven geleefd hebt als een neutrale observator en toch een levenspad ‘mede-schiep’ zonder dat polariteit zich bemoeide met je spirituele en dagelijkse evolutie.”

– Andrew Bartzis

Vertaling: Winny winnyd

Advertenties