Bases op de Maan gevonden in Google Map, oktober 2015

Bases op de Maan gevonden in Google Map, oktober 2015

Zijn er werkelijk steden en bases op de Maan zoals verschillende klokkenluiders ons hebben verteld? Als dat zo is houdt onder andere de NASA het nog steeds voor ons verborgen. Alhoewel het lijkt dat zij nu zelf een tipje van de sluier oplichten. Immers op Google Earth kan je ook de Maan bekijken aan de hand van foto’s van de NASA. Het kan natuurlijk ook zijn dat de NASA gewoon heel slecht knip- en plakwerk aan Google heeft afgeleverd, maar dat vind ik minder geloofwaardig.

Sandra Elena Andrade is iemand die heel goed naar dit soort foto’s kijkt. Hieronder is een link opgenomen naar diverse YouTube filmpjes waarin zij laat zien wat zij heeft ontdekt. Zo ook een van haar laatste ontdekking via Google Earth.

Verder staat hieronder beschreven hoe je deze structuren zelf in Google Earth kan bekijken.

Bron tekst: C Club

Deze structuren zijn gewoon bizar en geweldig! Kijk naar de details van deze witte piramide structuren aan de rand van de kaart. Het is geen wonder dat de NASA het bedekt, want er zijn een heleboel structuren in dit gebied, waarschijnlijk een zeer grote stad op de oppervlakte van de Maan. Deze structuren werden gevonden door Sandra Elena Andrade van Youtube. Ik was zelf gaan kijken en het was groot! Ik nam de bovenstaande screenshot op Google Earth / Moon.

Een ooggetuige bevestigt:

De ufologist en onderzoeker Marcelo Irazusta verrast ons opnieuw met deze nieuwe ontdekking. Deze ontdekking bewijst ons het bestaan ​​van bases op de Maan. Ongelooflijke en spannende NASA beelden in Google Moon.. In de video de coördinaten om het zelf te controleren.

Zelf opzoeken?

Ga naar Google Earth en selecteer in het planeetvakje de Maan. Neem de coördinaten over in het plaatsmarkeringsvak (gele pin).

Bron: http://www.conspiracyclub.co/2015/10/10/city-on-the-moon-found-on-google-map-oct-2015/

Advertenties