De artikelen en teksten van Corey Goode / GoodETxSG aka ‘Luke’ worden vanaf nu ook in het Nederlands vertaald op Sphere-BeingAlliance.com gezet…, 12 oktober 2015

De artikelen en teksten van Corey Goode / GoodETxSG aka ‘Luke’ worden vanaf nu ook in het Nederlands vertaald op Sphere-BeingAlliance.com gezet…, 12 oktober 2015

Avatar1341 2

Welkom!

Met alle gebeurtenissen die zich “Boven en Onder” afspelen, is er veel “Informatie”, “Desinformatie” en Concurrerende “Agenda’s” die allemaal strijden om op de vruchtbare plaatsen in ons “Bewustzijn” hun “Zaden” te planten.

Sommige mensen hebben ervoor gekozen om zich te concentreren op de meer “Realistische” gebeurtenissen en de strijd aangaande het “Financiële Schuld Systeem” (Babylonische Magische Geld Slavernij Systeem), “Financiële Resets”, “Financiële Kwijtschelding” en geldgiften aan de massa in ”Welvaarts Overeenkomsten“. Er is een element van wat we “De Alliantie” noemen die de huidige controlerende Elite hier op Aarde op dit moment bestrijdt (onder andere bekend als de “Cabal” of “Illuminati”).

Deze website richt zich op de “Boodschap” die werd geleverd door de “Blue Avians” – 1 van 5 wezens (beings)…

Lees verder > > >

Wilt u ook uw bijdrage leveren aan het vertalen van de Engelstalige artikelen naar het Nederlands? Dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier.

Bron:

Advertenties