The Portal: Cobra’s Update ‘Verslag Meditatie voor Europa…’ 22 september 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Verslag Meditatie voor Europa…’ 22 september 2015

De Meditatie voor Europa was een groot succes. Massa’s mensen hebben zeer snel op de oproep gereageerd en samen zijn we er in geslaagd om de energie in Europa voor een groot deel te stabiliseren. Het is interessant om op te merken dat de respons het grootst was in landen die het meest getroffen zijn door de vluchtelingencrisis: Duitsland en Hongarije. Hoewel de bron van de vluchtelingencrisis (de Cabal) nog niet is verwijderd, kunnen onze waakzaamheid en snelle actie de gevolgen van hun acties voor een groot deel tegen gaan.

image

Daarom hebben de Lichtkrachten gevraagd dat we de focus er opgericht blijven houden en deze  meditatie elke dag op hetzelfde tijdstip (19:00 uur Nederlandse tijd *)) blijven doen totdat de situatie verder is gestabiliseerd.

Degenen die besluiten om deel te nemen kunnen hier instructies vinden:

http://2012portal.blogspot.si/2015/09/time-sensitive-make-this-viral.html

De tijdzone converter om de exacte tijd van de meditatie voor uw locatie te vinden is op de dezelfde link te vinden.

Ook is er een zeer eenvoudige techniek om de Godin vortex in Syrië te versterken die de Archons proberen te onderdrukken. Visualiseer eenvoudigweg dat dit stuk oude Halafian aardewerk over de hele regio van Syrië / Irak draait, de Godin vortex daar versterkt en alle duisternis uit de regio verwijdert:

image

Dit stukje Halafian aardewerk, 7000 jaar geleden gemaakt, bevat heilige geometrie codes die de Godin aanwezigheid activereert en de duisternis van alle vier richtingen verwijdert.

De energieën in de tweede helft van september zijn heel intens en ze zullen de onderdrukte schaduw aspecten van de persoonlijkheid van de mensen op het oppervlak van de planeet triggeren. De Lichtkrachten hebben gevraagd dat met name binnen dit tijdsbestek mensen aan de integratie van hun persoonlijkheden werken en dat ze niet hun schaduwzijde projecteren door een aanval op anderen, maar zich richten op het creëren van iets positiefs. Ook zullen de Lichtkrachten verwachten dat 28e september massale Ascentie / Bloed Maan tetrade zonsverduistering / asteroïde invloed / einde van de wereld / NWO inauguratie cultuur instort als er op die dag niets zeer drastisch zal gebeuren, en dan zullen ze me groen licht geven om veel meer substantiële informatie vrij te geven.

De overwinning van het Licht!

Cobra

*) Nederlandse tijd, de Centraal Europese Zomertijd, geldt ondere andere voor Nederland, Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italie, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland…

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2015/09/meditation-for-europe-report.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties