TIJDSGEVOELIG! Maak dit VIRAAL! The Portal: Cobra’s Update ‘Meditatie voor Europa…’ 18 september 2015

TIJDSGEVOELIG! Maak dit VIRAAL!
The Portal: Cobra’s Update ‘Meditatie voor Europa…’ 18 september 2015

image

Er is een recente ontwikkeling in Europa die onze dringende aandacht nodig heeft. De vluchtelingen crisis in Europa is geëscaleerd:

http://www.foxnews.com/world/2015/09/18/croatia-is-latest-european-country-to-close-border-to-refugees/

http://www.reuters.com/article/2015/09/17/us-europe-migrants-idUSKCN0RD0P420150917

Daarom is door de Lichtkrachten gevraagd dat zo veel mogelijk mensen met onze meditatie de steun geven aan de mensen in Europa  Dit is tijdgevoelig en moet viraal gaan! We moeten de mensenmassa’s bereiken, zodat de kritische massa van mensen die dit daadwerkelijk gaan doen wordt bereikt. Het is tijd om ons voor dit doel te verenigen, zodat Licht zal overwinnen. Post dit op jullie websites en blogs. Als je een alternatieve media outlet weet, kunt u deze naar hen sturen. Je kunt dit delen met je iPhone. Je kunt een Facebook-groep voor je lokale groep mensen maken om dit te delen in jouw deel van de wereld. Je kunt een video hierover maken en het op Youtube posten.

image

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massa meditaties voor de menselijke samenleving bevestigd, zodat ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen eigenlijk mensenlevens in Europa en wereldwijd kan redden:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

We zullen deze meditatie doen op zondag 20 september om 07:00 pm Central European Summer Time (CEST). Dit is gelijk aan 19:00 uur in Amsterdam, Berlijn, Brussel, Helsinki, Kopenhagen, Lissabon, Luxemburg, Madrid, Oslo, Parijs, Rome, Stockholm, Wenen, Zurich, of 19:00 EET in Cairo, 06:00 BST in Londen, 01:00 EDT in New York, 12:00 (’s middags) CDT in Chicago, 11:00 MDT in Denver en 10:00 PDT in Los Angeles.

U kunt de tijd van de meditatie voor uw tijdzone hier controleren:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Europe&iso=20150920T19&p1=3904

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen

2. Breng je intentie in een staat om vrede en genezing aan de situatie in Europa te brengen

3. Visualiseer een straal van licht afkomstig van je Ziel Ster (Soul Star) chakra (8 inch / 20 centimeter boven je hoofd) tot in de Soul Star chakra’s van iedereen die mediteert

image

4. Visualiseer dat de inmiddels collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energienet en Europa bereikt, een verbinding maakt met de Soul Star chakra’s van iedereen die betrokken is bij de situatie daar, hen harmoniseert en hen inspireert tot het vinden van een vreedzame oplossing. Visualiseer dat alle vluchtelingen voedsel, water, onderdak, medische bijstand en humane behandeling ontvangen. Visualiseer dat alle vluchtelingen en politieagenten die in gewelddadigheid  kunnen uitmonden, kalmeren en kiezen voor vreedzame oplossingen. Visualiseer dat alle leden van de duistere krachten die in Europa proberen te infiltreren en die zich voordeden als vluchteling, als zodanig worden herkend en worden vastgehouden door de rechtshandhaving. Visualiseer dat Europa de vrede en stabiliteit behoudt die ze in de afgelopen 70 jaar heeft bereikt.

Het is zeer belangrijk voor de betrokkenen bij de Europese situatie te beseffen dat wij ze met deze meditatie zullen steunen zodat het energie van licht die we sturen zullen worden ontvangen en in staat is om de situatie te genezen. Daarom is jullie door de Lichtkrachten gevraagd om jullie contacten in Europa via e-mail, Facebook, Twitter en andere communicatiemiddelen op de hoogte te brengen dat wij hen zullen helpen met deze meditatie. Er wordt ook gevraagd dat mensen in Europa deze informatie binnen hun netwerken verspreiden.

Updates over de Meditatie voor Europa:

http://2012portal.blogspot.com

Cobra

http://www.2012portal.blogspot.com/2015/09/time-sensitive-make-this-viral.html/

Advertenties