Waking Times: ’20 Leugens die iedereen zou moeten weten…’ 17 september 2015

Waking Times: ’20 Leugens die iedereen zou moeten weten…’ 17 september 2015

In onze wereld van vooruitgang, de wet en de industrie, leven de meeste burgers van de Verenigde Staten onder het mom van soevereiniteit en vrijheid. De meesten werden opgevoed om te geloven dat Amerika het grootste land in de wereld is, dat de regering voor de mensen werkt en wordt gevormd door de mensen, en dat zij het ​​voorbeeld zijn waar andere landen naar streven om te volgen.

Vervolgens begon het massale ontwaken. Mensen gingen kleine waarheden, of kleine leugentjes ontdekken, die werden gebruikt om te manipuleren en een sluier er omheen gelegd. Naarmate meer informatie in alternatieve media aan de oppervlakte kwam en doordat moedige individuen zich uitspraken over onrecht en leugens, realiseren veel mensen in de Verenigde Staten  zich dat ze misleid zijn geweest en verkeerd geïnformeerd over hun voedsel, hun gezondheid, hun geschiedenis, hun regering, hun vrijheid, enzovoorts.

Er ligt een schat aan voor ons verborgen waarheden… of gunstig weggelaten in de grote, reguliere media en het reguliere onderwijs. Hier is een lijst van 20 leugens die gebruikt zijn om politieke of financiële macht te krijgen en die ieder mens moet weten.

http://www.wakingtimes.com/2015/09/17/20-lies-everyone-should-know/

Advertenties