The Portal: ‘Cobra’s Zonnestelsel Situatie Update, 13 september 2015

The Portal: ‘Cobra’s Zonnestelsel Situatie Update, 13 september 2015

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. De Chimera heeft nog steeds een zeer klein aantal belangrijke Pleiadiers, Siriers, Andromedanen en vertegenwoordigers van andere Licht-sterrenrassen vastgehouden als gijzelaars diep in hun bolwerken in de implantaat stations in het hele zonnestelsel. Dit gijzelaar mechanisme is een zeer effectief instrument om de voornoemde sterrenrassen tegen te houden bij hun vorderingen op weg naar de bevrijding van deze planeet.

Veel van die gijzelaars zijn in de afgelopen weken bevrijd tijdens de operaties van de Lichtkrachten en de rest zal naar verwachting zeer binnenkort worden bevrijd.

Het proces van openbaarmaking versnelt. Sommige informatie / intel die eerder beperkt was tot alternatieve media bereikt nu ook de mainstream media:

http://humansarefree.com/2015/08/the-russian-media-is-talking-about-what.html?m=0

Wetenschappers zijn eindelijk begonnen het belang van torsievelden te begrijpen die eigenlijk de vertalingen zijn van primaire anomalie in het ruimtetijd continuüm. Dit stelt hen in staat om te beginnen om meer accurate kosmologische modellen voor te stellen die ons begrip van het universum drastisch zal verbeteren:

http://in5d.com/study-every-black-hole-contains-another-universe/

image

Klokkenluider Corey Goode heeft een heel goede beschrijving vrijgegeven van de LOC (Lunar Operations Command) zoals het voor 2012 was:

http://sitsshow.blogspot.si/2015/08/summary-and-analysis-of-cosmic.html#more

En van het leven in geheime ruimteprogramma’s (SSP – Secret Space Programs) zoals het was voor 2012:

http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-life-on-the-research-vessel.html

Hierbij zou ik willen zeggen dat er onlangs veel activiteit van de Lichtkrachten op de maan was, met name op de op Aarde gerichte zijde. Er worden veel maanstations gebouwd, die zullen helpen bij de uiteindelijke bevrijdingsoperaties van de Aarde. Het verzet heeft een kleine, maar strategisch belangrijke basis in het gebied bij Mersenius krater gebouwd. Ik heb deze foto van het Mersenius krater gebied een paar weken geleden gemaakt en je kunt de energie voelen:

image

De Lichtkrachten hebben meegedeeld dat we de volgende fase van het proces ingaan en van de onthulling (disclosure) en dat het zeer belangrijk is voor insiders met informatie naar voren te komen en het door alternatieve media te laten publiceren. Hoewel sommige van die insiders bang zouden kunnen zijn voor de gevolgen van het naar buiten brengen, moeten ze begrijpen dat het vrijgeven van de informatie hen veel extra bescherming door de Lichtkrachten geeft omdat het vertellen van de waarheid de Lichtstroom door hun energie-systeem verhoogt.

Het vrijgeven van betrouwbare informatie / intel is één van de cruciale stappen in het proces van planetaire bevrijding.

Archons zijn nog steeds aan het proberen om de Samarra godinnen vortex in het gebued van Syrië / Irak te onderdrukken met behulp van huurlingen van de Islamitische Staat (IS) om Palymra, een prachtige Romeinse stad in Syrië te vernietigen:

http://www.euronews.com/2015/09/01/satellite-images-show-isil-destruction-in-palmyra/

Veel van die huurlingen worden nu in Europa geïnfiltreerd, verborgen in golven vluchtelingen en zijn eigenlijk reptielen in gekloonde mensachtige lichamen die tijdens de Archon invasie in 1996 op aarde kwamen. Het plan van de Archons is om te herhalen wat er in de 4e eeuw met het Romeinse rijk gebeurde door met golven van indringers de Romeinse beschaving te vernietigen. Hun plan zal deze keer niet succesvol zijn.

De energie in de tweede helft van september wordt verwacht heel intens te zijn, hoewel de Lichtkrachten binnen die periode geen drastische veranderingen verwachten. Blijf alert, maar geaard en kalm.

De overwinning van het Licht!
Het Licht zal overwinnen!

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/09/solar-system-situation-update.html/

Vertaling:  FrankW  zielsvreugde@live.nl

Advertenties