The Portal: ‘Cobra’s Planetaire Situatie Update…’ 26 augustus 20 15

The Portal: ‘Cobra’s Planetaire Situatie Update…’ 26 augustus 2015

Het opruimen van de Chimera groep blijft doorgaan. Het grootste deel van de ondermaanse operaties (tussen de maan en de planeet Aarde) is voltooid, de focus ligt nu op het opruimen van de Chimera-groep en hun exotische plasma technologieën op de oppervlakte van de planeet.

Een van die technologieën zijn de mini plasma kamers, die sinds een paar jaar in de meeste mobiele telefoons, personal computers en WiFi-routers zitten. De functie van die plasma kamers is om de sluier te versterken en ze zullen binnenkort worden verwijderd.

Een beetje zorgwekkender is de aanwezigheid van plasma strangelet en zelfs plasma toplet bommen die als een gijzelaar controlemechanisme in de implantaten van een aantal van de meest ontwikkelde en meest krachtige Lichtwerkers en Lichtstrijders werden gezet om ervoor te zorgen dat ze niet uit de quarantaine ontsnappen. Deze zullen ook zeer snel worden aangepakt.

De Cabal probeert de Oost-Alliantie op hun knieën te krijgen door een aanval op China met gebeurtenissen zoals de Tianjin explosie, die door de Jezuïeten is opgedragen en door de Bush-factie werd uitgevoerd. Uiteraard zullen hun plannen niet succesvol zijn. De Blauwe (Draken = Blue Dragons) zijn succesvol geweest in het kalmeren van een aantal Rode en de Gele Draken (de politieke Dragon families) die wraak wilden nemen en wat zou kunnen leiden tot een wereldoorlog. Hier wordt de invloed van DouMu sterk gevoeld. De Godin wil vrede en vrede zal er zijn.

Als u meer wilt weten over de Rode Draken en om hun rol in de komende gebeurtenissen te begrijpen, is er hier een goede samenvatting:

http://prepareforchange.net/2015/07/07/understanding-the-role-of-the-red-dragon-society-regarding-the-event-the-re-distribution-of-wealth-to-humanity/

De Jezuïeten proberen heel hard om de BRICS Alliantie te infiltreren en het proces van de financiële Reset verbeurd te verklaren:

http://www.zengardner.com/china-rothschild-fix-new-world-currency/

De huidige beurs correcties zijn tekenen van de komende Reset, maar we zijn er nog niet. Het is interessant om te zien dat de instructies om je op de Event voor te bereiden de mainstream media hebben bereikt:

http://www.express.co.uk/finance/city/600394/Gordon-Brown-Damian-McBride-buy-bottled-water-tinned-goods-over-China-black-monday-crisis

Misschien moet Damian McBride dit document lezen, dat van vitaal belang zal zijn op het moment van de Event / Gebeurtenis:

http://communityleadersbrief.org/ (Engelstalig)

http://nl.communityleadersbrief.org/ (Nederlandstalig)

Het zou goed zijn als iemand hem hierover kan informeren.

Wanneer de Reset plaats vindt, zal het een »glitch, een storing in de Matrix« zijn:

http://www.zerohedge.com/news/2015-08-08/12-trillion-fat-finger-how-glitch-nearly-crashed-global-financials-system-true-story

De waarheid over het bestaan ​​van de Cabal zal aan de mensheid worden uiteen gezet. Hoe zij kunstmatig armoede creëren:

http://www.washingtonsblog.com/2015/08/crimes-against-humanity-01-poverty-murder-over-400-million-people-since-1995-more-than-all-wars-in-recorded-history.html

Hoe zij de wetenschap controleren:

http://yournewswire.com/nearly-all-scientific-papers-controlled-by-same-six-corporations/

Het proces van onthullingen is aan het versnellen. Een van de belangrijkste Zwarte Adel families, de familie Thyssen, is ontmaskerd:

http://www.whatdoesitmean.com/index1892.htm

http://www.ascensionwithearth.com/2015/07/prince-harry-royal-blood-royal-nazi.html

Het proces van openbaarmaking (Disclosure) wordt ook versneld. Verhalen over superluminale reizen (sneller dan het licht) heeft de mainstream media bereikt:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3203772/Warp-speed-reality-100-years-Star-Trek-like-travel-galaxies-possible-claims-astrophysicist.html

http://sputniknews.com/science/20150821/1026016332.html

Klokkenluider Corey Goode heeft een interessante en zeer nauwkeurige beschrijving van zijn bezoek aan de Pleiaden gepost:

http://sitsshow.blogspot.com/2015/08/summary-and-analysis-of-cosmic_19.html

En heeft de Zon goed beschreven als een hyperdimensionale plasma poort, die in verbinding staat met het Galactische Centrum:

http://exopolitics.org/sun-is-a-portal-for-hyperdimensional-space-travel-based-on-sacred-geometry/

We zullen deze update met iets moois beëindigen:

http://www.wisdompills.com/2015/08/11/china-to-build-worlds-first-amethyst-crystal-hotel/

De Doorbraak is nabij!

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2015/08/planetary-situation-update.html

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties