Lady Nada: ‘Vertrouwen is Essentieel…’ via Jenny Schiltz, 17 aug ustus 2015

Lady Nada: ‘Vertrouwen is Essentieel…’ via Jenny Schiltz, 17 augustus 2015

We willen vandaag met jullie praten over vertrouwen. Vertrouwen is het meest belangrijke wat je in deze tijd kunt hebben. Dus velen van jullie gaan door dit ascentie proces, doen het intense werk, openen je hart en toch hebben jullie gebrek aan vertrouwen. Dit eenvoudige schept meer van jullie lijden.

Als je vertrouwt begrijp je dat alles wat er gebeurt niet alleen voor je hoogste goed is maar verbazend mooi. Zonder vertrouwen saboteer je het proces dat je doet. Je opent je hart en begint de verbinding te zien met alle dingen en de schoonheid van leren, en dan overschaduw je dit met twijfel en vrees. Kennis is niet altijd het makkelijkste pad. Er zijn zij die zijn ontwaakt zonder de kennis van dit proces, de ingewikkelde details, die door het proces zijn heen gezeild want voor hen is er niets om te wantrouwen, het IS er allemaal gewoon. Als je deze transmissie leest, heb je gekozen om te ontwaken terwijl je je totaal bewust bent, dit was het pad dat door je ziel werd gekozen. Dit is geen gemakkelijk pad omdat je gebombardeerd wordt met veel desinformatie. Niet alle informatie is verkeerd, maar het kan verkeerd zijn voor jou. Begrijp dat je ieder je eigen werkelijkheid creëert terwijl je in dezelfde tijd bijdraagt aan het geheel. Geen van jullie zal dezelfde ervaring hebben en geen van jullie heeft de zelfde lijn van het verhaal geschapen waarvan je leert. Het enige wat hetzelfde is, is dat jullie allen werken om terug te keren naar het zelf. Niet iedereen zal volledig terugkeren, maar de meesten van jullie zullen dat wel. Juist om die reden is het dat je doel is om gewoon je hart te openen, kies voor liefde en werk aan het opruimen van alles dat in de weg staat om tot je ware zelf toegang te krijgen. Het is door deze actie dat jullie in staat zullen zijn om te onderscheiden welke kennis juist voor je is, door wat er diep in je mee resoneert. Ieder van jullie is slechts in staat om op deze momenten te begrijpen wat perfect voor je is. Terwijl je in vibratie omhoog gaat, zal er des te meer beschikbaar voor je worden omdat je dan in staat bent om duidelijker te zien, zonder de filters die het leven op aarde op je heeft gelegd. Het is om deze reden dat we jullie vragen om je waarheid niet voor jezelf en voor anderen te verdedigen, omdat jullie nog steeds evolueren en dus evolueert ook je waarheid. Terwijl ieder van jullie anders is, zo zijn ook jullie waarheden. Het maakt een ander niet verkeerd als ze een andere werkelijkheid beleven want zij hebben gewoon een andere tijdslijn of scenario gekozen.

Vertrouwen is nu belangrijker dan ooit geweest is. Met elke golf van energie die progressief groter, en meer intens voert naar Golf-X, zullen jullie worden gebombardeerd met veel informatie. Het is aan jullie wat je toestaat en accepteert in jullie werkelijkheid. Als wat je leert jou vrees brengt, dan is dat je hoogste aspect en een manier om je te vertellen dat het niet jouw pad is, het is niet jouw werkelijkheid. Toestaan wat niet goed voelt, wat angst in je wezen schept, zal je pad niet veranderen of omzetten, maar die zal je progressie langzamer laten gaan omdat dit een totaal gebrek aan vertrouwen laat zien. We vragen dat jullie alles neutraliseren dat niet resoneert door gewoon te stellen: “Dat is mijn werkelijkheid niet en ik vertrouw dat alles met een reden gebeurt en voor mijn hoogste goed.” Deze eenvoudige stelling her-bevestigt niet alleen dat je je innerlijke leiding vertrouwt en je pad, maar dat een ander zijn geloof en gedachten jou niet kan beïnvloeden.

Nu meer dan ooit ben jij het die in controle moet zijn van wat je in jouw veld toestaat. Je moet je verbinden met wat er goed voelt in het lichaam en uitbreiding veroorzaakt. Door gewoon je uit te breiden, laat je alles los dat niet langer resoneert en staat een diepe reiniging toe om te gebeuren. Vertrouwen is essentieel voor dit proces. Je moet erop vertrouwen dat je goddelijk wordt geleid, dat alles gebeurt voor je hoogste goed en voor de hoogste bedoeling: je zielen groei.

Met diep respect

Lady Nada

Advertenties