The Portal: Cobra’s Update ‘Galactische Godin…’ 14 augustus 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Galactische Godin…’ 14 augustus 2015

Als de energieën van het Galactische Centrum zich intensiveren, is het belangrijk dat de mensen zich bewust zijn van de Galactische Godin. In het verleden waren de mensen zich bewust van de mannelijke energieën van de Galactische Centrum, die zich manifesteren als Galactische supergolven, die in staat zij tot het verschuiven van planetaire polen, wat leidde tot drastische klimaatveranderingen en ervoor zorgden dat soorten uitsterven. Het is tijd om nu bewust te worden van de Galactische Godin, het vrouwelijke aspect van de Galactische supergolf, die zich zal manifesteren als de liefde, zoals die nooit eerder gekend is op deze planeet.

Deze energie zal onze doorbraak verlichten ten tijde van de Event (Gebeurtenis) en het merendeel van de negativiteit op het hoogtepunt van de overgang effectief elimineren.

Des te meer mensen zich bewust zijn van deze energie en in staat zijn om het te kanaliseren via hun energie velden en hun lichamen, des te meer het in staat zal zijn om onze wereldwijde collectieve pad te verzachten.

Dit is een voorbeeld van hoe het gemanifesteerd kan worden:

Het zou goed zijn als er wereldwijd zo veel mogelijk Sisterhood of the Rose groepen (Zusterschap van de Roos) worden gevormd om deze Galactische energie te kanaliseren. Als u graag een groep in uw omgeving wilt formeren, kan je hier terecht:

http://prepareforchange.net/sisterhood-of-the-rose/sisterhood-of-the-rose-member-assistance-form/

Of neem contact op met sisterhood@prepareforchange.net

De volgende groepen houden niet direct verband met de Sisterhood of the Rose, maar zijn zeer goed afgestemd op de essentie van de Godin en zijn een goed voorbeeld van hoe Sisterhood of the Rose groepen kunnen opereren:

http://awakeningwomen.com/womens-temple/

http://awakeningwomen.com/womens-temple/list-of-groups-2/

De Cabal is zich zeer goed bewust van de kracht van de Godinnen energie in het manifesteren van de Event (Gebeurtenis) en hoewel we niet meer in de middeleeuwen zijn, ze onderdrukken nog steeds:

http://www.dailydot.com/lifestyle/instagram-goddess-tag-banned/?fb=ss&prtnr=xojane

image

Een grote kans dat u is opgevallen dat er in de laatste paar weken geen significante informatie werd uitgebracht. De meeste betrouwbare informatie bronnen hebben niets significant ontvangen of zijn gevraagd om niets significant vrij te geven totdat bepaalde handelingen van de Lichtkrachten zijn voltooid. Dit heeft plaats gemaakt voor bergen van disinfo en de blogruimte is vol van speculaties die voornamelijk niet gebaseerd zijn op de werkelijkheid, en ook vol zitten van mensen die elkaar beschuldigen van het »AI / mind geprogrammeerd« (AI = Artificial Intelligence = Kunstmatige Intelligentie). Houd er rekening mee dat op deze planeet uiteraard iedereen in een ​​bepaalde mate geestelijk geprogrammeerd (mind programmed) is en toch zijn de meeste mensen in hun essentie goed en ze proberen hun best te doen om de situatie te verbeteren. Dit is waar onze focus moet liggen.

Er wordt verwacht dat de situatie in één of twee weken verbeterd is als een bepaalde fase is voltooid, en er nieuwe informatie zal worden vrijgegeven en gebeurtenissen achter de schermen eindelijk in de blogruimte vrijgegeven kunnen worden.

De doorbraak is nabij!

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/08/galactic-goddess.html

Vertaling:  FrankW  zielsvreugde@live.nl

Advertenties