Unitynet.nl: ‘Wie is Sheldan Nidle…’

Unitynet.nl: ‘Wie is Sheldan Nidle…’

image

Sheldan Nidle is op 11 november 1946 geboren in New York City en groeide op in Buffalo, New York.

Zijn eerste bovennatuurlijke en UFO ervaringen begonnen al kort na zijn geboorte en namen toe in 1955 met verschillende soorten contacten, verschijnselen en manifestaties in lichtvorm, buitenaardse bezoeken, informatiecessies aan boord van ruimteschepen en op Aarde, telepathische communicatie en het direct implanteren van kernkennis. Hij heeft gedurende talrijke jaren bij talrijke gelegenheden ruimteschepen gezien.

Rond zijn veertiende jaar verzocht Sheldan om stopzetting van de communicaties, aangezien hij te veel in conflict kwam met hun wetenschappelijke kennis en zijn studie van aardse wetenschappen.

Zij lieten hem met rust, maar vertelden hem dat ze terug zouden komen wanneer het tijd was, om zijn missie voor deze planeet en haar bevolking te voltooien.

Op de middelbare school werd Sheldan geplaatst in geavanceerde wetenschappelijke programma’s in deelgebieden van fysica, chemie en rekenkunde. Als tiener nam hij deel in een team, dat meehielp aan het ontwikkelen van de veld-ion-microscoop. Als een nog niet afgestudeerde aan de Staatsuniversiteit van New York in Buffalo, was hij vice-president van de Astronomieclub voor Amateurs.

Sheldan ontving zijn meestergraad in Zuidoost Aziatische Bestuur van de Ohio Universiteit in 1970, en een meestergraad in Amerikaanse Politiek en Internationale Overheid Administratie van de Universiteit van Zuid-Californië, waar hij een PhD-programma volgde (1974-1976); hij was vice-president voor wetenschappelijke programmering op Syntar Productions, waar hij een document ontwikkelde over het leven en werk van Nikola Tesla. Van de zeventiger tot het midden van de tachtiger jaren was Sheldan betrokken bij een wetenschappelijk onderzoek naar alternatieve bronnen van elektrische energie.

Halverwege de tachtiger jaren keerden zijn buitenaardse contacten terug. Hij is momenteel een vertegenwoordiger en leraar voor de Galactische Federatie.

De visie van Sheldan is bestemd voor de mensen, om een actieve rol te spelen in het opzetten van een samenwerkend bewustzijnsweb voor de nieuwe galactische samenleving. Zijn opdracht is Planetaire Actie Groepen te vestigen en ons te informeren en te ontwikkelen met betrekking tot de veranderingen die nu plaatsvinden (onze versnelling naar volledig bewustzijn) en onze nieuwe rollen als galactische mensen.

Vertaald door Harmen Schouwerwou (1937 – 2014) – http://www.unitynet.nl

Zie het boek ‘Jullie Eerste Contact’

image

Bron: http://www.bovendien.com/unitynet/boeken/Jullie%20Eerste%20Contact/start.htm

Advertenties