GoodETxSG FaceBook Update – 10 augustus 2015

GoodETxSG FaceBook Update – 10 augustus 2015

image

Hallo,
Momenteel ben ik met een update bezig. De informatie hiervoor ontvouwt zich en als deel van dat scenario werd ik gevraagd om een afbeelding van een bepaalde tarotkaart te plaatsen (toegegeven dat dit vreemd is).

Volgens het achtergrondgeklets lijkt het nu een goed moment om ofwel een overloper uit deze groep te zijn, die men kent als de Cabal, en lid van de oppositie te zijn, of deel te nemen aan de voorbereiding van de wereld voor een volledige openbaarmaking door naar voren komen in die arena als klokkenluider.
Ik hoop snel meer te melden.

TY, Corey / GoodETxSG

Bron: https://www.facebook.com/BlueAvians

image

De Toren – beschrijving
Tarotkaart XVI De Toren.

Een eenzame grijze toren staat scherp afgetekend tegen de zwarte nacht, hoog op een desolate rots. De bliksem slaat hoog vanuit de hemel boven in de toren, waardoor de gouden kroon ervan af gestoten wordt. Vlammen slaan uit de top van de toren en uit de ramen, het lijkt alsof de toren van binnen volledig in brand staat. Twee mensen vallen met hun hoofd vooruit uit de toren. De twee personen hebben uitdrukkingen van angst en afgrijzen in hun gezicht. Een is vrouw en draagt een kroon en een lange blauwe japon. De ander is een man en draagt een rode cape over een blauw pak met leren laarzen. Het zijn overduidelijk edelen, mogelijk zelfs van koninklijke bloede. Ze vallen dieper dan de toren hoog is. Grijze wolken suggereren onweer, tweeëntwintig gouden vonken begeleiden de val van de twee personen.

De Toren – symboliek
Hoogmoed komt voor de val is het spreekwoord dat voor deze kaart is uitgevonden. De toren met de kroon erop wordt door zijn bewoners als onaantastbaar geacht. Arrogantie en trots worden weergegeven door de prachtige kleding waarin de twee vallende personen zijn gehuld. Een draagt zelfs een kroon en gouden muiltjes. Ze vallen diep, dieper zelfs dan de onaantastbare toren die ze bewoonden hoog is. Het afgrijzen staat in hun gezichten geëtst, het is duidelijk dat dit een levensveranderende ervaring is.
De bliksem is het instrument van een hogere macht en geeft weer dat ze van hun troon gestoten worden door het noodlot. De achtergrond is zwart met grijze wolken om aan te geven dit het heftigste gedeelte van de stormachtige nacht is. Dit is het hoogtepunt, hierna keert de stilte weer terug.
De kroon op deze toren verbeeld de arrogante overtuiging van de bouwers dat ze klaar zijn, dat dit de uiteindelijke waarheid is en dat er niets meer veranderd hoeft te worden. Ze hebben de boodschap van de grote arcana als bouwstenen gebruikt en er deze trap naar de hemel mee gebouwd. Maar het is een valse oplossing en als het noodlot toeslaat spatten ze als gouden vonken uit de toren, vrij om opnieuw ingezet te worden. Het zijn er tweeëntwintig om aan te geven dat het om alle troeven uit de grote arcana gaat.

Bron: http://www.the-tarot-reader.com/betekenis-tarotkaart-de-toren/

DE TOREN
De Toren heeft te maken met een plotselinge snelle verandering. Plannen kunnen plotseling gewijzigd worden of er ontstaat ineens een chaos. Deze verandering kan pijnlijk zijn, omdat verandering vaak gevoelens van weerstand oproept. Het is aan jou hoe je ermee omgaat, verandering kan ook positieve gevolgen hebben ook al is dat in het begin vaak moeilijk om in te zien.

KERNWOORDEN
Drang: Vernietiging van de vorm, opheffing en ommekeer van waarden.
Doel: De waarheid, verlichting of het inzicht, dat als een bliksem inslaat het valsheid en vaste ideeën vernietigt.
Licht: Zelfoverwinning (vrijmaking van de ziel).
Aanmoediging: Het doorbreken van te krappe kaders.
Schaduw: Blinde destructie.
Waarschuwing: Onberekenbare risico’s en gevaren die een radicale ommezwaai veroorzaken.
Kwaliteit: Openbreken van verhardingen; door de pijn heen naar een nieuwe geboorte (…ieder einde is een nieuw begin!).

ALGEMEEN
Plotseling inzicht
Doorbraak
Speling van het lot
Ommekeer
Bevrijding

BEROEP
Ontslag
Radicale verandering
Concurrentie
Krachtdadig optreden

RELATIE
Plotselinge scheiding
Uitbreken uit beperkte relaties
Gevoelsexplosie
Verfrissend onweer in een relatie

Bron: http://www.mysticlight.nl/tarotkaarten-betekenis/de-toren/

image

Advertenties