14 Manieren om je vibratie te verhogen…

14 Manieren om je vibratie te verhogen…

OpwegnaarZielvreugde staat bol van artikelen over de kosmische veranderingen waar we in zitten en die nog op ons af komen.
Er wordt dan ook steeds gesproken over het verhogen van je vibratie / frequentie om mee te kunnen gaan op die golven van veranderingen en je aan te kunnen passen aan die veel hogere energieen.

In het onderstaande artikel, dat ik op HogerBesef.nl tegenkwam, worden 14 manieren beschreven om je vibratie te verhogen. Manieren die door iedereen gemakkelijk te doen zijn, je hoeft er alleen maar mee te beginnen.

Verder is het belangrijk om je eigen onderscheidingsvermogen te ontwikkelen en te gebruiken. Jezelf vragen te stellen als: Voelt het goed, of niet? Past dit wel bij me, of juist niet? Loop ik achter anderen aan of neem ik mijn eigen pad? Geloof ik alles wat er in de krant en op het journaal op televisie en radio wordt verteld, of willen ze dat ik het voor waar aanneem? Welke informatie krijg ik van het internet en wat is daarvan goede informatie waar ik positief en warm van wordt en mijn vibratie omhoog brengt? En wat is daarvan disinformatie waarvan ik boos en angstig wordt? Wat wil ik zelf eigenlijk en welk pad ga ik dan op? Wat heb ik daarvoor nodig en wat kan ik daarin zelf doen?
Veel succes…

HogerBesef.nl: Je vibratie verhogen – 14 manieren! door Helios, 30 juli 2015

Wil je je vibratie verhogen?
In de spiritualiteit refereert onze vibratie, aan onze energetische staat van zijn. Onze emoties, gevoelens, gedachten, geloof en zo veel meer, dragen bij aan hoe hoog of laag onze vibratie is. Iemand die dagenlang te depressief is of iemand die loopt te piekeren over wat er gaat komen en hoe erg dit wel niet kan zijn, zal daardoor uiteindelijk een lage vibratie aannemen. Je vibratie is dus afhankelijk van je staat van zijn. Alles in het universum bestaat uit energie, dat vibreert op verschillende hoogtes, zelfs dingen die er steenhard uitzien, hebben nog een bepaalde vibratie op quantumniveau, neem bijvoorbeeld edelstenen.

Je hebt hogere en lagere vibraties, iemand die dus over het algemeen heel negatief denkt, over zichzelf, de wereld om hem/ haar heen, iemand die negatieve emoties heeft, en vaak geen spiritueel bewustzijn heeft, neemt dan ook een lagere vibratie aan. Iemand die altijd moed heeft in welke situatie dan ook, altijd positief denkt, zich altijd goed voelt, iemand die negatieve gedachten uitbant, heeft dan ook een hoge vibratie. Waar je rekening mee kunt houden, het elkaar aantrekt.. Zit je op een lage vibratie, dan zul je jezelf meer aangetrokken voelen tot aspecten die ook op een lage vibratie zitten.

image

Je vibratie verhogen lukt met de volgende punten:

1. Meditatie.
Meditatie zorgt ervoor dat je jezelf meer bewust wordt van je gedachten. Waardoor je jouw gedachten cyclus kunt doorbreken. Je hoeft echt niet dagen lang te mediteren, maar heel simpel 5 – 15 minuten zal je al goed doen.

2. Drink veel water.
Water is een energetisch kracht middel. Drink veel water, en bij voorkeur bronwater, aangezien al de energetische ”kracht” zo goed verdwenen is uit het kraanwater.

3. Ontwikkel je spiritueel bewustzijn.
Of je jezelf gaat ontwikkelen in de vorm van communicatie met je gidsen, of dat je een Reiki cursus gaat doen, of welke manier dan ook, elke vorm waarmee je spiritueel bewustzijn verhoogt, herinnert je, dat je verbonden bent met de ”bron”.

4. Laat het verleden los.
Veel mensen blijven in gedachten hangen in het verleden, de negatieve gevoelens die toen zijn ontstaan, trekken je vibratie zelfs nu nog naar beneden. Heel de wonden die je hebt en laat los.

5. Vergeef.
Dit heeft te maken met ” Laat het verleden los”. Want wil je los kunnen laten en jezelf helen, dan zul je diegene ook moeten vergeven. Vergeet niet eerst jouw grenzen goed aan te geven bij de persoon in kwestie, anders bestaat de kans dat het weer kan gebeuren.
(Want je hoeft je door anderen en jezelf niet als ‘voetveeg’ te laten gebruiken).

6. Maak een Playlist.
Verzamel de muziek die je het leukst vindt, muziek waar je helemaal van opknapt en vrolijk van wordt. Zet deze muziek ’s ochtends wanneer je wakker wordt op!
(De eerste twaalf minuten nadat je wakker bent geworden is jouw verbinding met jouw ziel nog het sterkst).

7. Let op je gedachten en woorden.
Gedachten zijn kracht, dus denk je positief, zul je ook positiviteit naar je toe trekken. Met negatieve gedachten verlaag je alleen maar je vibratie, en uiteindelijk schiet je er niets mee op.

8. Eet gezond.
Gezond eten zorgt ervoor dat je, je energieker en gezonder voelt. Je bent tenslotte wat je eet. Vlees verlaagt je frequentie, als je kijkt naar het leven wat de dieren tegenwoordig voor leven hebben, en jij eet ze vervolgens op, krijg je een stukje van die ellende mee.
(En het meeste eten en drinken dat in de supermarkt en fastfood restaurants te koop is, is niet gezond).

9. Help je medemens.
Door een ander te helpen, misschien wel een onbekende, draag je door jouw inzet bij, om een ander een stukje gelukkiger te maken. Door anderen te helpen verhoog je jouw vibratie.

10. Breng tijd door in de natuur.
Dagelijks een bezoekje brengen aan de natuur, helpt je jouw gedachten leeg te maken. Of het nu een bezoek is aan het bos of een strandwandeling, dat maakt niet uit.

11. Ben je bewust van wat je leest en ziet.
Op het nieuws krijgen we dagelijks een groot stuk ellende mee, oorlogen, moord en doodslag.. Dit komt hoe dan ook bij je binnen als je dit leest of ziet en door al deze ellende wordt je vibratie lager.

12. Kom onder de mensen.
Mensen zijn van nature sociale wezens, door sociale contacten wordt je automatisch vrolijker, en doordat je vrolijker wordt, wordt je vibratie verhoogd.

13. Sporten.
Door te sporten worden er ”gelukshormonen” aangemaakt. Hierdoor voel je jezelf beter, en doordat je je beter voelt, wordt je vibratie verhoogd.

14. Binaural beats.
Je kunt je vibratie ook verhogen door het luisteren naar binaural beats welke hier speciaal voor gemaakt zijn. Je vindt ze hier onderaan de pagina!

Vibratie verhogen met Binaural beats:

Bron:  http://hogerbesef.nl/vibratie-verhogen-14-manieren/

Advertenties