‘SECRET SPACE PROGRAMS CONTROLEREN GALACTISCHE SUPERGOLVEN & STUDIE LAW OF ONE…’, geschreven door DR MICHAEL SALLA op 28 juli 20 15.

‘SECRET SPACE PROGRAMS CONTROLEREN GALACTISCHE SUPERGOLVEN & STUDIE LAW OF ONE…’, geschreven door DR MICHAEL SALLA op 28 juli 2015.

Een onthullende documentaire over de enorm krachtige supergolven die ons zonnestelsel naderen vanuit het centrum van de Melkweg. Supergolven die ons hele bewustzijn en leven zullen beinvloeden en hoe wij ons daarop kunnen voorbereiden.

Veel wetenschappers, lichtwerkers en klokkenluiders geven ons al jaren informatie hierover en het is tijd dat we dit werkelijk gaan beseffen.

De mensen die liever onwetend blijven en denken dat over een jaar het levennog steeds hetzelfde is als nu, kunnen beter hun ogen en oren dicht blijven houden…

Wordt wakker of slaap verder…

In de vijfde aflevering van de Kosmische Disclosure Gaiam tv-series, onthult klokkenluider Corey Goode (GoodETxSG) hoe geheime ruimtevaartprogramma’s (Secret Space Programs) waarmee hij van 1987 tot 2007 werkte, zich bewust waren geworden van de regio’s van de Melkweg met “supergolven” (superwaves) die ons zonnestelsel uiteindelijk zou tegenkomen. Er werd ontdekt dat de supergolven uit wolken van “vibrerende energiedeeltjes” bestonden die de zon, aarde en de mensheid zouden beïnvloeden op een wijze die tot diepgaande veranderingen leidt. Het menselijk bewustzijn op zich zou direct worden beïnvloed en zou leiden tot snelle evolutie van onze mensheid in een geavanceerde mondiale samenleving, of in een mondiale zelfvernietiging zoals blijkbaar in het verleden was gebeurd.

Gamma ray bubbles — Bellen van gammastraling

Goode zegt dat in het eind van de tachtiger jaren reusachtige bollen (spheres) in ons zonnestelsel begonnen te verschijnen die ook geïnteresseerd waren in het supergolf fenomeen. Deze bollen bleven tot 2011 in een observatie stand waarna zij operationeel werd. De bollen varieerden in grootte van de diameter van de maan tot die van Jupiter. Ze werden strategisch geplaatst om als “resonantie buffers” van de galactische supergolven op te treden zodat de zon en de mensheid, niet zou worden overweldigd als ons zonnestelsel geleidelijk aan het betreffende deel van de Melkweg zou binnengaan.

Foto met de Lasco C3 camera van de zon vanuit NASA’s SOHO satelliet op 16 augustus 2009

Goode’s onthulling dat de galactische supergolven in het geheim werden ontdekt en bestudeerd is een prachtige bevestiging voor het werk van astrofysicus Dr Paul LaViolette die de uiteindelijke impact van de galactische supergolven op ons zonnestelsel heeft voorspeld. In zijn boek uit 2006 ‘Decoding the Message of the Pulsars’ beschrijft Dr LaViolette dat pulsars strategisch geplaatst in de Melkweg zijn en die waarschuwingen verzenden over deze supergolven die uit de galactische kern worden gegenereerd in cycli variërend van 10.000 tot 16.000 jaar.

# http://www.starburstfound.org/downloads/superwave/Nexus2009.pdf

# http://www.starburstfound.org/superwave/preparedness/nextevent.html

LaViolette speculeert dat deze pulsars werden gebouwd door een zeer geavanceerde Type III buitenaardse beschaving – die begreep hoe galactische supergolven functioneren, en hun potentiële impact op zonnestelsels en werelden. Een type III beschaving op de Schaal van Kardasjev is er een die werkt met galactische schaalniveaus van energie (het niveau van een sterrenstelsel zoals onze Melkweg), terwijl een Type II beschaving hetzelfde kan doen op een stellaire niveau (het niveau van een ster zoals ons gehele zonnestelsel), en een Type I beschaving dit op dezelfde wijze kan doen op een planetair niveau (het niveau van een planeet zoals de Aarde). Dit suggereert dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de grote bollen in ons zonnestelsel – de Sphere Being Alliance – op zijn minst een Type III beschaving zijn.

In de rest van het Gaiam tv-interview met David Wilcock, beschreef Goode de evolutie van het bewustzijn en hoe de “Law of One Material” (Wet van Eén Materiaal) in wezen juist de bevestiging is van de onderliggende eenheid van bewustzijn en al het leven. Goode heeft eerder onthuld dat de Wet van Eén Materiaal verplichte lectuur is voor de vele groepen in de geheime ruimtevaartprogramma’s:

‘Het was … een feit dat van bepaalde groepen in de SSP’s (Geheime Ruimtevaart Programma’s) en Geheime Aarde Regeringsyndicaten (Cabal / Illuminati) verlangd werd om de ‘Wet van Eén Materiaal’ en ‘Seth Materiaal’ te lezen terwijl geprobeerd werd om het in diskrediet te brengen bij het publiek met de vele “PSYOP Channelings” (wat op zichzelf veel zegt) [FAQ48].

Goode onthult dat president Eisenhower inderdaad een ontmoeting had met buitenaardse delegaties in het midden van de vijftiger jaren (1954) met betrekking tot het ontwikkelen van kernwapens zoals een aantal andere klokkenluiders hebben beweerd. Goode geeft verder een beschrijving van zijn eigen persoonlijke relatie met de Blue Avian wezens (Blue Avian Beings) die samen hebben gewerkt met de Secret Space Program Alliance (Geheime Ruimtevaart Programma Alliantie) om een “volledige openheid event” te creëren.

Goode’s verklaring over hoe het co-creatieve bewustzijn van de mensheid door heersende elites wordt gebruikt tegen henzelf is de moeite van het beluisteren waard, evenals het belang van de kernboodschap die de Sphere Being Alliance ons heeft gebracht.

Wat ik het meest waardevol in deze Cosmic Disclosure episode vond was Goode’s openbaring over de supergolven en hoe beide geheime ruimtevaart programma’s en de Sphere Wezen Alliance hiervan decennia geleden bewust werden. Volgens een verklaring op 18 juli 2015 door Goode, zijn de reusachtige bollen (spheres) die tot de Sphere Being Alliance behoren bijna klaar met hun primaire doel en zullen zij binnenkort vertrekken.

Het logo van Sphere Being Alliance

Dit suggereert dat we zeer binnenkort de volle kracht van deze supergolven zullen ervaren die het beste of het slechtste in de hele mensheid zal brengen, afhankelijk van hoe goed we zijn voorbereid. Deze nieuwe episode zal helpen om de kijker bewust te maken van het belang van het nemen van krachtige maatregelen om zich voor te bereiden op supergolf gerelateerde gebeurtenissen, waarvoor de geheime ruimtevaart programma’s zichzelf al stilletjes meerdere decennia lang hebben voorbereid.

© Michael E. Salla, Ph.D. Copyright Notice

VERDER LEZEN

Cosmic Disclosure: Inside the Secret Space Program lanceert op Gaiam TV

Kosmische energieën voorspeld DNA veranderingen en openbaarmaking gebeurtenissen in september triggeren

Klokkenluidersregeling onthult meerdere bezorgd over nieuwe buitenaardse bezoekers geheime ruimtevaartprogramma’s

Resource pagina met reportages, interviews en artikelen over Corey Goode getuigenis

[ Opmerking:
De eerste twee afleveringen van Cosmic Disclosure zijn gratis beschikbaar op de Gaiam TV website. De eerste
episode is Youtube (zie hieronder). Om het hele seizoen van Cosmic Disclosure te
kijken, moet u zich abonneren op Gaiam TV. Als u zich inschrijft via deze link dan zal een deel van
uw maandelijkse abonnementsgeld naar Corey Goode, ter ondersteuning van het
vervolgen van zijn onthullingen. Zijn website is hier te vinden. ]

Bron: http://exopolitics.org/secret-space-programs-monitor-galactic-superwaves-study-law-of-one/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Lees ook over de supergolven als de Galactische Golf van Liefde door Cobra:

# In de oorspronkelijke Engelse versie van Cobra

http://2012portal.blogspot.com/2015/07/galactic-wave-of-love.html

# Of de vertaalde Nederlandse versie op deze website

https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2015/07/27/the-portal-cobras-update-de-galactische-golf-van-liefde-26-juli-2015/

Advertenties