The Portal: Cobra’s Update ‘De Galactische Golf van Liefde…’, 26 juli 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘De Galactische Golf van Liefde…’, 26 juli 2015

In het centrum van onze Melkweg, is een enorme dubbele ster, de bron van het licht en het leven voor deze Galaxy (de Melkweg), de Galactische Godin, de Pleroma, de Galactische Centrale Zon. Het ademt en pulseert met een regelmatig ritme, elke hartslag neemt 26.000 jaar in beslag. Elke keer als het Galactische hart klopt, stuurt het  Galactisch Centrum een golf van zeer geladen fysieke en niet-fysieke deeltjes door de Melkweg.

Deze Galactische hartslag heeft de precessie van de as van de aarde meegenomen in de aansluiting bij de 26.000 jaar cyclus:

https://endgametime.wordpress.com/understanding-precession-of-the-equinox/

Op dit moment naderen we een Galactische golf en dat zal uitmonden in de Event / Gebeurtenis.

Vorige Galactische pulsen zijn heel intens geweest, want het is zeer nauwkeurig beschreven door Paul LaViolette:

http://www.starburstfound.org/downloads/superwave/Nexus2009.pdf

Hij en vele andere mensen verwachten dat de huidige Galactische hartslag heel intens zal zijn:

http://www.starburstfound.org/superwave/preparedness/nextevent.html

 

image

 

In werkelijkheid zijn er in ons zonnestelsel sterke Lichtkrachten aanwezig om ervoor te zorgen dat het proces deze keer veel meer harmonieuzer zal zijn.

Er zal nog veel emotionele intensiteit zijn en enige toename van tektonische activiteit:

https://kauilapele.wordpress.com/2015/05/15/michael-snyder-right-side-news-5-14-15-40-volcanoes-are-erupting-right-now-and-34-of-them-are-along-the-ring-of-fire/

Maar het belangrijkste aspect van deze Galactische puls zal een golf van kosmische liefde zijn. Deze Liefdes energie is de basis van universele kosmische werkelijkheid en dat bereikt nu onze vaste grond. Deze energie heeft Galactische proporties en kan niet door de Cabal worden gestopt, ongeacht wat ze proberen te doen.

 

image

.

Deze energie zal  de primaire anomalie en de plasma octopus entiteit rond de Aarde volledig zuiveren, die in gnostische leer Yaldabaoth werd genoemd:

http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_jehovah07.htm

http://www.metahistory.org/gnostique/telestics/MadnessEgo.php

De Gnostische mythe stelt duidelijk dat Yaldabaoth in de »dikke wolk« van het plasma niveau was verborgen:

http://www.gnostic-jesus.com/gnostic-jesus/Syrian-Egyptian/Sethian-creation.html

Pleromische energie van Galactische Liefde zal alle valse leringen van de Archons oplossen, zoals je kunt lezen in deze twee uitstekende artikelen:

http://howtoexitthematrix.com/2015/07/02/is-anyone-coming-to-save-us/

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/07/ending-lightworkers-loops.html

Omdat we steeds dichter bij de gebeurtenis komen, zullen de energieën onderdrukte reacties van mensen nog meer triggeren. Daarom is het voor de mensen van het grootste belang om te leren hoe je constructief een debat kunt voeren en stoppen met het aanvallen van elkaar.

Instructies hoe dit te doen kunt u vinden in het volgende artikel:

http://sitsshow.blogspot.com/2015/06/visit-to-icc-site-on-mars-tsunamic.html

 

 

Amerikaanse Kabuki heeft het nog eenvoudiger neergezet:

http://americankabuki.blogspot.com/2015/07/truth.html

 

 

Veel mensen verwachten dat de Galactische golf ons in september of zelfs daarvoor zal raken. Dit is erg onwaarschijnlijk, omdat uit de complexiteit golf analyse blijkt dat de eerste verhoogde piekkans in het tijdsbestek oktober tot december is. Complexiteit golf analyse is een zeer geavanceerd computer model van de Verzetsbeweging (Resistance Movement) die toekomstige trends op basis van kosmische cycli en de analyse van de vrije wil koers voorspelt.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de Event een actieve interactie is tussen onze wereldwijde bewustzijn en het Galactische Centrum en dat Galactische energieën naar ons komen op basis van ons vermogen om ze te ontvangen. Daarom is het zo belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk ontwaken.

Ook is het goed voor u om in je meditaties een ​​persoonlijke band met het Galactische Centrum te hebben. Als de energieën die door je heen vloeiien te sterk zijn, kunt u met de Galactisch Centrum communiceren om ze af te zwakken.

Onze actieve communicatie met de Pleroma, met het Galactische Centrum, creëert een feedback-lus die de Event / Gebeurtenis zal activeren wanneer de tijd rijp is.

De doorbraak is nabij!

Cobra

 

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/07/galactic-wave-of-love.html/

Vertaling:  FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties