Niburu.co: ‘De Overgang naar de Vijfde Dimensie is begonnen…’, 19 juli 2015

Niburu.co: ‘De Overgang naar de Vijfde Dimensie is begonnen…’, 19 juli 2015

De wereld om ons heen wordt met de dag onstabieler en steeds meer mensen voelen zich dan ook niet meer thuis op deze planeet.

Misschien is daar een reden voor want een man die in contact staat met buitenaardsen vertelt dat de overgang naar de vijfde dimensie is begonnen.

Hij woont in Amerika, is eind zestig en staat voorlopig althans bekend onder de naam Hugh-Man. Alhoewel hij fysiek is geboren op deze planeet kwam hij er naar eigen zeggen al vrij snel achter dat zijn ziel afkomstig is van Venus.

Op aarde werkt hij samen met een team van de Plejaden om de mensheid voor te bereiden op First Contact.

Het plan is dat deze Hugh-Man binnenkort meer naar buiten zal treden waardoor er ook meer informatie over hem beschikbaar komt, maar ondertussen heeft hij al wel een interview gegeven wat onderstaand te beluisteren is.

Daarin vertelt hij onder andere dat de overgang naar 5D of de vijfde dimensie al is begonnen. Volgens Hugh kunnen we de komende tijd verwachten dat we in en uit deze dimensie zullen gaan.

Ook bevestigt Hugh dat de vreemde geluiden die mensen over de hele wereld horen in feite moeder aarde is die losbreekt van haar driedimensionale beperkingen.

Vanwege al het licht dat nu richting aarde komt wordt letterlijk elk aspect van niet alleen moeder aarde verhoogd, maar ook van ieder levend wezen op deze planeet. De geluiden kun je vergelijken met een soort vrijheidslied van vreugde vanwege het overgaan naar een andere dimensie.

In het interview vertelt Hugh over de rol die hij speelt op deze planeet en een aantal van de plannen die klaarliggen voor de introductie van onze sterrenfamilie.

Ook op welke manier ze hun schepen aan ons zullen tonen en de vrije energie technologie die ze met ons zullen delen. Hierbij behoren onder andere anti zwaartekracht voertuigen zonder wielen en persoonlijke communicatiemiddelen met holografische beelden.

Ook praat hij over het moederschip, de Neptunus, en dat er recentelijk mensen zijn geweest die er een bezoek hebben gebracht. Op dit moment zijn verdere bezoeken stop gezet, aldus Hugh, vanwege de hoge alertheidsstatus van de ruimtevloot.

Naast de overgang naar de vijfde dimensie vertelt Hugh verder over Atlantis en de Anunnaki.

Oorspronkelijke bron: In5D

Bron: Niburu.co_De Overgang naar de Vijfde Dimensie is begonnen_19 juli 2015

Advertenties