The Portal: Cobra’s Update ‘Ondermaanse Operaties…’ 14 juli 2015

The Portal:  Cobra’s Update ‘Ondermaanse Operaties…’  14 juli 2015

Het Verzet (Resistance Movement)  definieert de ondermaanse ruimte als de ruimte onder de baan van de maan  en boven de baan van de laagste kunstmatige satellieten (door mensen gemaakt).

De Lichtkrachten zijn vandaag met de ondermaanse operaties begonnen,   als de volgende logische stap in de richting van de voltooiing van MOSS.

De ondermaanse ruimte was altijd een gebied van intense Chimera activiteit, want het is de laatste verdedigingslinie voor het planetaire oppervlak.

Er zijn veel kunstmatige satellieten in een baan om de aarde, en sommigen van hen zelfs dubbel als Chimera plasma strangelet bom implantaat stations:

# http://stuffin.space/

Het belangrijkste om te vermelden is het voorgestelde Manned Orbiting Laboratory (MOL). Het bemande laboratorium, in een baan om de aarde draaiend:

# https://en.wikipedia.org/wiki/Manned_Orbiting_Laboratory

image

Dit project werd officieel in 1969 geannuleerd, maar in werkelijkheid ging het in het diepste geheim verder en is nu nog steeds het belangrijkste Chimera implantaat station.

De tweede groep van Chimera implantaat stations zijn enkele van de geostationaire en geosynchroniserende satellieten:

# http://theketelsens.blogspot.com/2013/10/geostationary-satellites.html

En de derde groep zijn een aantal satellieten die in een baan dichtbij de aarde draaien (NEO = Near Earth Orbit), met name de Keyhole (KH) satellietengroep:

# http://www.faqs.org/espionage/Re-Se/Satellites-Spy.html

De ondermaanse ruimte wordt voortdurend door de Chimera, die in het Amerikaanse leger geïnfiltreerd is,  gecontroleerd op tekenen van buitenaards contact :

# http://airman.dodlive.mil/2013/11/capturing-space/

# https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Space_Surveillance_Network

image

En ook door Chinese leger, via hun gevolmachtigde Henry Kissinger:

# http://fairfieldproject.wikidot.com/huodezu

De ondermaanse operaties zullen alle Chimera aanwezigheid, hun implantaat stations en alle plasma strangelet en toplet bommen uit de ondermaanse ruimte verwijderen. Alle onderdelen van kunstmatige satellieten, die rechtstreeks verband houden met Chimera (zoals ion-plasma kamers, sommige high definition spy camera’s, enz.) zullen binnenkort disfunctioneel worden.

Het is een zeer interessant ‘toeval’ dat deze ondermaanse werkzaamheden op dezelfde dag zijn begonnen als dat NASA’s ruimtesonde New Horizons zijn dichtste benadering van Pluto en zijn maan Charon maakt:

# http://io9.com/new-horizons-is-making-its-closest-approach-to-pluto-ri-1717571552

Vijftien jaar geleden was Charon het belangrijkste magazijn voor exotische wapens  voor de Chimera / Draco / Illuminati geheime ruimtevaartprogramma’s. Dit alles werd een paar jaar later door de Lichtkrachten opgeruimd. Nu is Charon het hoofdportaal tussen ons zonnestelsel en de M 87 Galaxy in het sterrenbeeld Maagd. Nu is Charon een van de meest positieve en mooiste plekken in het gehele zonnestelsel en zal een zeer belangrijke rol hebben bij de bevrijding van onze planeet als een van de belangrijkste relaisstations voor de Event Lichtflits.

Met behulp van deze foto kunt u verbinding maken met de energie van Charon:

wpid-nh-charon.jpg

De doorbraak is nabij!

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/07/sublunar-operations.html/

Overige links:
# http://www.spacepage.be/artikelen/ruimtevaart/bemande-ruimtevaartprojecten/militaire-bemande-ruimtevaartprojecten/manned-orbital-laboratory?print=1&tmpl=component

Vertaling en bewerking:  FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties