‘Praktische Voorbereidingen Op De Event / De Gebeurtenis…’

‘Praktische Voorbereidingen Op De Event / De Gebeurtenis…’

· Sla belangrijke documenten op en print ze uit om op het moment van de Event / de Gebeurtenis uit te delen.

Klik hier om de originele tekstdocumenten te vinden (Engels)

En hier om de Nederlandse tekstdocumenten te vinden

Of ook hier vele Nederlandse teksten

· Werk samen met anderen uit uw omgeving en maak met elkaar een groep.

We creëren Event Support Groups (ESG), dat het mannelijke aspect is, en Sisterhood of the Rose groepen die het vrouwelijke aspect zijn. Veel mensen zullen waarschijnlijk van beide groepen deel uitmaken.

Klik hier om de lijst van groepen in de wereld te vinden en je eigen te maken als dat nodig is

· Organiseer voldoende voedsel en basisbenodigdheden die voor een paar dagen nodig zijn.

Kies natuurlijk wat je wilt, maar hier zijn een paar tips: alfalfa (luzerne / rupsklaver) en andere vormen van spruiten groeien in 3 dagen, linzen en bonen zijn goedkoop, vol voeding en goed te bewaren. U kunt thuis uw eigen groenten verbouwen vooral met verticale tuinen.

Klik hier om er meer over te leren

Het zal waarschijnlijk ook nodig zijn om een stuk grond beschikbaar te maken als lokale gemeenschapstuin, zodat u kunt wat onderzoek kunt gaan doen over welke plaatsen hiervoor geschikt zouden zijn vóór en na de Event. Er zijn al verschillende groepen die dit doen. Dit zal waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van de post-event overgang zijn, omdat het nodig is om onze voedselproductie te transformeren, omdat tot nu toe de meeste hiervan door (invloed van) de cabal wordt beheerd en vergiftigd is.

Je kunt ook denken aan waterfles(sen) met een filter erin, benzine voor uw auto, energie om te koken en voor de verwarming als uw omstandigheden dat zou kunnen vereisen, evenals alles wat je nodig zou kunnen hebben voor het geval dat leveringen een tijdje niet goed functioneren.

· Zorg voor wat zilver en/of goud die je in de eerste paar dagen of weken na de Event / Gebeurtenis kan aanbieden in ruil voor basisbehoeften.

Als je weinig middelen hebt, zal een zilveren munt enorm helpen in de eerste paar dagen na de Event en het kost niet veel. Als u meer middelen hebt, overweeg dan om de mensen om je heen hiermee te helpen.

· Leer hoe bepaalde meditaties en ceremonies kunnen helpen om de energie in uw omgeving te kalmeren.

Talrijke studies hebben de kracht van meditatie op onze omgeving aangetoond, vooral wanneer dit in groepen wordt gedaan. Er zal veel energie rondvliegen in de eerste dagen en weken na de Event / Gebeurtenis, veel trauma’s, emoties en gedachten zullen opduiken. Groepsmeditaties die op belangrijke punten van uw lokale deel van het aardse energienetwerk worden gedaan, kan worden gecombineerd met kristallen, heilige geometrie en andere hulpmiddelen en zullen enorm helpen om conflicten te voorkomen en om de energieën in uw omgeving te harmoniseren.
Ontdek de belangrijkste energetische plaatsen bij je in de buurt, ga daar naar toe en visualiseer / kanaliseer een pijler/pilaar van de briljant wit licht vanuit de centrale zon, door het gebied, tot in de kern van de aarde. Visualiseer een violette vlam. Roep de hulp in van de wezens van het Licht (Engelen, Feeën, Dolfijnen en Walvissen, Sterrenfamilie, enzovoorts). Doe elke meditatie waarnaar u wordt begeleid.

Klik hier voor meer informatie over dit proces en hoe je te weten kan komen waar de energie-centra zijn

· Informeer jezelf over wat er in de wereld om je heen, over wat er is gebeurd en wat er gaat komen.

De belangrijkste Cobra artikelen zijn te vinden op:

http://prepareforchange.net/cornerstone-cobra-articles/ (Engels)

https://eventnl.wordpress.com/ (Nederlands)

Over de Event :

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event (Engels)

http://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/ (Engels)

https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2015/07/01/the-event-een-plan-om-de-veiligheid-en-welzijn-van-de-mensen-wa-arborgen-tijdens-de-financiele-reset-massale-arrestaties/ (Nederlands)

Meer bronnen:

http://prepareforchange.net/contributors/ (Engels)

· Leer je buren leren kennen, en wie zou kunnen helpen.

Voor de Event zijn sommige mensen misschien niet ontvankelijk of klaar om te horen over de Event / Gebeurtenis, en om te helpen het plaats ​​te laten vinden, maar na het evenement zal het een heel ander verhaal zijn. We raden je aan dat je jouw buurt, stad of dorp, de verschillende groepen en persoonlijkheden kent, je kan er aan meedoen of gewoon een waarnemer zijn.

We zullen moeten samenwerken om een soepele overgang te maken.

Er zijn al vele groepen bezig om goede dingen te doen die mogelijk een belangrijke rol kunnen spelen: yoga en meditatie centra, lokale en biologische tuin bewegingen, enzovoorts.

Gemeenschappelijke solidariteit initiatieven zullen waarschijnlijk nodig zijn en zullen een enorm sneeuwbal effect hebben, ons hele voedsel en energie productie, onderwijsinstellingen, financiële systemen, enzovoorts zullen allemaal geherstructureerd moeten worden om ze weer gezond te maken. Gemeenschappelijke solidariteit en organisatie zal ook helpen om de spanning bij mensen weg te verminderen, vooral bij degenen die vrees over de overgang zouden kunnen hebben. Het doel is voor iedereen om te worden verzorgd, fysiek, mentaal en emotioneel. Nodig verschillende netwerken uit om samen te werken, ondanks hun schijnbare verschillen, zijn ze misschien nog niet bereid geweest om dit te doen, maar na de Event / Gebeurtenis zullen velen van hen dit wel willen. Des te meer we er voor de Event mee beginnen zoveel als we kunnen, hoe makkelijker de transitie na de Event zal zijn.

· Neem verantwoordelijkheid en creëer initiatieven.

Wanneer de Event / Gebeurtenis plaats vindt, zullen er waarschijnlijk ruimteschepen zijn die zakken met voedsel droppen, zodat we allemaal direct kunnen weggaan en in een ressort in de Bahamas rondhangen. Het zal een geleidelijk proces zijn. Welvaartsfondsen zullen nog moeten worden omgezet in voedsel, huisvesting, enzovoorts en iemand moet dat doen. We zullen eerst voldoende moeten helen (genezen) om echt tot de galactische samenleving te worden toegelaten. Om bevrijd te worden betekent een soeverein wezen te zijn. We zijn allemaal scheppers en daarom moeten we in staat zijn om onszelf te creëren. De obstakels worden verwijderd door onze sterrenfamilie, en we zullen veel hulp ontvangen, maar we zullen nog steeds acteurs moeten zijn of we zouden niet echt vrij zijn (M.a.w.: Neem de regie over je eigen leven zelf in eigen handen).

Leiders / bestuurders van gemeenschappelijke / community voorzieningen (bijvoorbeeld leiders / bestuurders/directeuren van voedsel- en energievoorziening) zouden kunnen flippen over hun bedrijf, werknemers van deze bedrijven kunnen weigeren te werken wanneer ze beseffen dat ze al die jaren slaven zijn geweest, enzovoorts. Het leger heeft plannen om in geval van nood de samenleving te helpen om te worden voorzien van basisbehoeften, en het positieve leger zal dit waarschijnlijk in gang zetten. De Verzetsbeweging (Resistance Movement) weet wie de lichtwerkers zijn, en ze zullen waarschijnlijk contact opnemen met degenen die bereid zijn om te helpen dingen te organiseren in onze gemeenschap, om deuren te openen voor bijvoorbeeld raad- en buurthuizen om bijeenkomsten te organiseren voor genezing en ondersteuning, enzovoorts. De prioriteit zal niet liggen bij het overbelasten van anderen met ingewikkelde verhalen over galactische oorlogen, maar om zich erop te concentreren dat iedereen tijdens de overgang is verzorgd, dus het zal belangrijk om niet te blijven steken in de verschillen van geloofssystemen. Het is belangrijk dat deze bevrijding ook door de bevolking gebeurt, en niet alleen door militairen en groepen van buiten de aarde.

· Werk aan jezelf om meer evenwicht en stabiliteit te krijgen.

Het leven in de quarantaine Aarde is moeilijk geweest en we hebben allemaal kwesties. Werk aan je diepe triggers en trauma’s, werk aan je duistere kant om die te integreren en te harmoniseren in alle aspecten van je psyche naar het Licht van je ware zelf, wees volledig eerlijk naar jezelf en naar anderen, vraag alle diepe overtuigingen bij je op (deze zijn allemaal geprogrammeerd), leer om nee te zeggen tegen alle giftige patronen, laat gaan als er iets klaar is, je kan om acties vragen, maar nooit om mensen, want we zijn allemaal goddelijke vonken, differentieer tussen nee zeggen tegen echt kwetsend gedrag en veroordeling op basis van geloof, vergeef, enzovoorts.

· Energetische bescherming en harmonisatie.

Er zijn veel tools / hulpmiddelen beschikbaar. Vind kristallen die met je resoneren. Gebruik heilige geometrie, in je huis, op je lichaam, enzovoorts. Luister naar de geluidsfrequenties met heilige helende (healing) effecten. Je kunt een aantal van de meest krachtige energetische tools die op dit moment op de planeet beschikbaar zijn hier vinden:

– Tachyonen (Tachyons):

Dit zijn sub-atomaire deeltjes die het volledige spectrum van geestelijk licht bevatten. De sluier rond deze Aarde blokkeren hen. Cobra is fysiek benaderd door Pleiadiers die hem hebben uitgelegd hoe ze voor op Aarde geschikt te maken zijn. Ze bieden uitstekende hulp bij bescherming, in de verbinding met je hogere zelf, en de harmonisatie van alle aspecten van zelf (fysiek, emotioneel, mentaal, enzovoorts). U kunt er hier meer informatie over krijgen en ze ook verkrijgen: http://tachyonis.org/Technologies.html

– Tektieten (Tektites):

Dit zijn speciale soorten stenen die het product zijn van meteorietinslagen op aarde. Verschillende soorten komen van verschillende sterrenstelsels, sommige van hen komen van de Plejaden, sommige van Sirius, enzovoorts. Ze zijn zeer krachtig bij het omzetten van de dualiteit in Eenheid, ons te helpen verbinden met sterrensystemen en sterrenfamilie en te beschermen, te transmuteren en te harmoniseren. Geen dualiteit kan ze binnendringen, ze handelen vanuit hun eigen aanwezigheid, daarom kunnen ze niet worden geprogrammeerd en hoeven ze niet te worden gereinigd.

http://www.moldavitassociation.com/

http://www.tektitesource.com/

– Violette Straal (Violet Ray):

Dit apparaat is gebaseerd op een Tesla spoel en kan effectief negatief plasma uit je aura verwijderen, helpt bij het verwijderen van entiteiten en andere vormen van negatieve energieën. U kunt hier meer erover downloaden:

http://altered-states.net/barry/newsletter510/

– Heilige Geluidsfrequenties (Sacred Sounds): Geluid is trilling, en dus een zeer effectieve energetische tool. Iedereen kan het gebruiken, maar er is veel desinformatie en schadelijke frequenties verspreid, dus gebruik uw onderscheidingsvermogen. U kunt meer informatie hierover vinden, en hoe u gemakkelijk gebruik kunt maken van de heilige frequenties:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/09/how-to-easily-convert-any-music-to.html

· Maak je los van de wereld van de matrix en cultiveer jouw giften van daarbuiten.

De hele werk / baan structuur zoals wij die kennen zal volledig worden getransformeerd. Veel aspecten ervan behoren tot slavernij(cultuur) en zal instorten. Maar we zullen toch geld moeten omzetten in huisvesting, voedsel, en alle goede dingen. We hebben allemaal gaven die we kunnen delen met anderen, we hebben allemaal een uniek doel en we hebben allemaal een stukje van de puzzel. U kunt nu beginnen met je geleidelijk los te koppelen van het matrix-systeem en het ontwikkelen van je ware gaven in alternatieve manieren. Internet kan u toestaan om te delen en het eenvoudig genereren van energie-uitwisseling. U kunt beginnen door het overschakelen van een full-time baan in een part-time baan, ontwikkelen en delen van uw geschenken in je vrije tijd, start het genereren van inkomsten en geleidelijk zal u zich volledig loskoppelen. Een groot deel van de angst hierover is bij mensen geïmplanteerd, maar echt er zijn vele mogelijkheden beschikbaar, en hoe meer mensen de stekker er uit trekken, hoe meer mogelijkheden er zullen zijn. Hoe eerder je begint, hoe gemakkelijker de overgang zal zijn.

Bron:

Vertaling en bewerking: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties