HET LICHT LICHAAM VAN DE AARDE IS OPGESTEGEN ~EEN ‘TAUK’ BOODSCHAP VAN SUZANNE SPOONER EN HAAR VADER, 11 JULI  2015   

HET LICHT LICHAAM VAN DE AARDE IS OPGESTEGEN ~EEN ‘TAUK’ BOODSCHAP VAN SUZANNE SPOONER EN HAAR VADER, 11 JULI  2015   

Hallo Iedereen,
Ik zat vandaag klaar voor een TAUK boodschap en ontving deze onverwachte aankondiging van mijn vader, Ron. Ik hoop dat jullie met me mee doen in viering en in dank door visualisaties van liefde en licht!
Veel Liefde, Suzanne

DAD! (Vader!)  Hi Dad!

Ron: Hi SUZY! Ik houd van je.

Suzy: Ik houd ook van jou!

Ron: Vandaag wil ik dat je weet dat de aarde een nieuw tipping point (omkeer/omslag punt) heeft bereikt. Ze is opgestegen in haar licht lichaam en haar stoffelijke lichaam zal spoedig volgen.

Suzy: Dus wat betekent dat specifiek?
Ron: Het betekent dat de aarde is verschoven naar vol werk, (wordt gebruikt bij een bevalling, ‘in labour zijn’.) zeg maar. Je zult dit niet lezen in de krant maar dit is wat wordt gezien vanaf mijn gunstige punt. De energie rond de aarde is gegroeid en ziet er uit als een regenboog van licht.
Als dat wordt gezien in het frequentieveld van mijn spirit lijkt dat op de kleuren van het spectrum die de kleuren die je kunt zien, totaal in de schaduw stellen. Dit is een levend spectrum van liefde en licht.

Suzy: Was er een gebeurtenis die dat omslagpunt triggerde?

Ron: Het was een raadsvergadering van de hoogste orde van opgestegen meesters. Dit werd in de lineaire tijd al een tijdje besproken. In de tijd van geen-tijd, waar ik uit kom, was het een gevoel van stuwing die de aarde naar ons toezond. Zij opent haar energievelden voor de universele lichamen die deze ascentie laat gebeuren.

Suzy: Ik zie een beeld van een filter die van rond de aarde wordt weggehaald. Is het zoiets?

Ron: In visuele zin, ja. In de energetische zin zijn het als de stralen van creatie die nu sneller en sterker stromen. Wat je op aarde zult merken is een versnelling van tijd en intentie.
Dit betekent dat je moet letten op je gedachten! Jullie zullen nu alles veel sneller creëren. Dit houdt het volledige spectrum in van de menselijke emotie.
Probeer om naar een gebeuren te kijken niet met de ogen van persoonlijke ontwikkeling maar met zuivere liefde voor iedereen. Als dat op die manier wordt gedaan, zullen jullie hoogste en grootste ervaringen zich snel ontvouwen.
Geen tijd meer voor mensen om gebeurtenissen te bekijken met het geloof van: “Ik weet het ’t beste”.Zoals jouw Ego vriend die kwam praten in je QHHT sessie en daarover sprak. ALLE begrippen zijn nu aan het veranderen.
Mediteer, zit in de natuur, beeld je kleuren en licht in die om jullie en de aarde heen wervelen. De Kosmos explodeert in vreugde en dank voor deze ontwikkeling.
Geniet van die rit!    

Copyright © 2015 by Suzanne Spooner. All Rights Reserved.
You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way and the content remains complete with the links below.

UMP Website: www.UniversalMindProject.com
TAUK Website: www.TAUKsite.com TAUK Blog: www.tauksuzanne.com Suzanne’s QHHT Website: www.SuzanneSpoonerQHHT.com  

Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) is een verbazende reis van je bewustzijn en is echt een manier te ontdekken dat alle antwoorden en healing binnenin liggen.  

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

Advertenties