The Event: Een plan om de veiligheid en welzijn van de mensen waarborgen tijdens de Financiële Reset & Massale Arrestaties

The Event: Een plan om de veiligheid en welzijn van de mensen waarborgen tijdens de Financiële Reset & Massale Arrestaties

door Nova BiscottiEvent Reference Organisatie

(Deze tekst komt van de website Prepare For Change. De vertaling is nog in bewerking)

Dit is een uniek plan dat mijn Intel operative ‘Cobra’ me vroeg om in elkaar te zetten voor http://www.prepareforchange.net . Het was oorspronkelijk de bedoeling om specifiek te zijn voor mij, gezien het bedrijf waar ik in zit, maar ik heb de ruimte om te generaliseren verbreed; Mijn hoop is dat anderen zo geneigd hun eigen variaties kunnen proberen, ongeacht waar ze wonen en hun persoonlijke omstandigheden.

Het primaire doel van dit document is te proberen en werken binnen de bestaande corporate machtsstructuren om een manier te creëren om snel netwerk in steden, staten, regio’s en zelfs landen, zodat we snel en ethisch kunnen omgaan met de meest dringende problemen. (NB – het einde van dit document zal gaan in een richting die verrassend kunnen zijn, maar is van het grootste belang voor we als mensen aan de slag.) Gezien mijn ervaring en die van anderen binnen de zakelijke hiërarchieën, het lijkt duidelijk dat binnen een bedrijf, bedrijf of non-profit entiteit dat er mensen zijn die verbindingen en / of lidmaatschappen in verschillende affiniteit groepen, vakbonden, professionele erkenning organisaties, en zelfs betrokkenheid bij de lokale politiek of maatschappelijke organisaties, zoals lokale Kamers van Koophandel hebben. Deze moeten onmiddellijk worden ingezet, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen samen worden gebracht mogelijk om snel te pakken de directe uitdagingen.

Dit gaat noodzakelijk zijn omdat de financiële / bancaire systeem zal worden stilgelegd voor een tijdje. Voor meer details, zie de Gemeenschap Leaders Brief (http://www.prepare4change.com/ ), die is opgesteld in afwachting van wat er is losjes genoemd door Intel Insiders ‘The Event “, gezien de impact op lange termijn zal hebben op de planeet.Gelieve het CLB document in zijn geheel te lezen alvorens verder als het kort en bondig beschrijft wat nodig is van de leiders van de gemeenschap, terwijl de financiële / bancaire systeem wordt stilgelegd en uiteindelijk opgestart.

Zoals u zich kunt voorstellen na de CLB, wat u getuige op het nieuws (waarschijnlijk voor het eerst) hebben gelezen zal hebben permanente gevolgen voor de samenleving vooruit te gaan.Verwacht wordt dat deze veranderingen zullen resulteren in enorme verbeteringen in de kwaliteit van de wereldwijd leven voor alle mensen als middelen in de richting van de creatie en het onderhoud van de infrastructuur en instellingen die uiteindelijk armoede, oorlog en vernietiging van het milieu zal elimineren zal worden toegewezen. Nog meer verbazingwekkend is het enorme aantal openbaringen en onthullingen die voor altijd zal veranderen de manier waarop we verantwoording regeringen zien aan de burgers zijn.

Maar voordat we dat ‘Beloofde Land’ van de toekomst, moeten we door de huidige te krijgen.De rest van dit document zal zich richten op de korte termijn instrumenten die kunnen worden gebruikt om pijn, lijden en algemeen ongemak veroorzaakt door dergelijke massale reset van de overheid en financiële instellingen beperken.

Naar het einde van het illustreren van de taak bij de hand, heb ik een schema hieronder van de Piramide van Maslow inbegrepen:

Wat ik elke persoon te vragen om te doen is een self-inventarisatie over wat er nodig is in een periode waarin vormen van handel, die voor ons vanzelfsprekend zijn gewoon niet werken levend en gezond te blijven. Terwijl alle gebieden van de piramide diagram hierboven in het spel zal komen op een bepaald punt, de basis vertegenwoordigt die dingen die het belangrijkst zijn voor iedereen. Ondanks de betrokken ongemakken, moeten we de dingen draaiende te houden. Geld is niet de samenleving bij elkaar te houden – mensen doen. Zolang we werken samen op een georganiseerde manier, zal de vindingrijkheid en creativiteit die inherent zijn aan onze soort ons toelaten te achterhalen oplossingen. Niets is onoplosbaar zolang er respectvol en ethisch samenwerking tussen belangrijke besluitvormers.

Daartoe is hier een tijdlijn van hoe ik verwacht dat de dingen uit te spelen in de eerste dagen na het financiële systeem wordt stilgelegd en arrestaties te beginnen:

EVENT (0-3 UUR IN;

Merk op dat mijn scenario gaat uit van de ‘start’ te zijn tussen 07:00 en 09:00 Eastern Standard Time, omdat de overgrote meerderheid van de arrestaties in de VS zal plaatsvinden in New York en Washington DC ik verwacht andere belangrijke activiteit centra zijn Londen, Rome, Parijs, Brussel en Zürich – maar dit is slechts een educated guess van mijn kant).

Mensen zullen zien dat er iets groots aan de hand is als belangrijke arrestaties gebeuren en het bancaire systeem shutdown wordt aangekondigd via het nieuws – dan zullen ze kijken uit het raam en hebben het alleen maar versterkt door rond te draaien. Gedurende die tijd iedereen die al op de hoogte van het evenement moeten reiken aan gerespecteerde managers of maatschappelijke leiders en verklaren dat zij een solide praktische kennis over wat er gaande is. Vraag voor een ontmoeting met verschillende bedrijven en / of maatschappelijke leiders om de situatie zo duidelijk mogelijk uit te leggen; maken gebruik van technologie om de best mogelijke mate en conference calls of video-conferenties waar ze kunnen uitleggen wat er gaande is en wat het meest nodig is onmiddellijk.

Om de mate van het mogelijke, een elektronische of fysieke exemplaren van het CLB, evenals dit document. Aangezien wij zijn niet zeker van of de respectieve ‘Bereid je voor Verandering’ websites up and running te wijten aan zwaar gebruik op het eerste, is het raadzaam dat mensen downloaden kopieën van hun computer of telefoon en verspreid deze gedownloade versies zo snel en breed mogelijk. Maak je geen zorgen auteursrecht of intellectuele eigendom betreft; Deze zijn bedoeld om het publieke domein documenten die vrij toegankelijk zijn voor iedereen te zijn. Hoe meer mensen zich bewust zijn van wat er gaande is en wat is dringend nodig hoe makkelijker het zal zijn om task forces te creëren op lokaal niveau om te gaan met de behoeften die specifiek zijn voor een breed scala van geografische gebieden.

Om een ​​smaak van wat ik persoonlijk zal doen te geven, heb ik de basis gelegd door een reeks cryptische uitspraken en communicatie uitbreiding helemaal terug naar 2012 met vrienden, familie en collega’s. Ondanks het feit dat 99% van deze ontmoetingen resulteerden in iemand vraagt ​​me of ik het geluid van de geest, al deze werden opzettelijk ontworpen en uitgevoerd op een zodanige manier dat ik snel en gemakkelijk kan zeggen tegen mensen als dingen echt gaan gebeuren:

“Hey, herinner me toen ik vroeg je wat je denkt tijdens een hypothetische zo-en-zo zou gebeuren? Nou, zet het nieuws – het is niet meer hypothetisch. Hier zijn een aantal documenten die ik wil dat je te sturen naar iedereen die je kent. Focus eerst op die in de bestaande leidinggevende posities of die ‘praters’. Iedereen u weet wie is een roddel-monger kan een enorme aanwinst in deze tijd, omdat ze deze zeer snel kan verspreiden naar ton van de mensen. Hebben mensen maken gebruik van sms, Facebook, Twitter, e-mail – elk medium mogelijk om de boodschap te verspreiden. Gewoon het zien van het nieuws zal niet maken mensen begrijpen dit is echt; het krijgen van documenten die zijn gemaakt voordat deze gebeurtenis begon van vrienden, familie en collega’s zullen mensen begrijpen dat dit heel echt en het is geschiedenis in de maak. Gelieve te helpen om de grootste mate mogelijk “

Zodra ik een aantal van mijn vrienden en familie om hun roeping / contract bomen beginnen, zal mijn focus verschuiven naar mijn werkgever en het uitgebreide netwerk van mensen binnen mijn branche:

Aanvankelijk had ik van plan om een ​​conference call (die ruwweg 20-30 minuten moeten duren) met mijn lokale site leiders. Zodra ik hen hebben ingelicht over de ontwikkelingen, zou ik willen vragen aan de CEO / CFO / COO en hun directe rapporten te spreken – dit zal gebeuren via conference call als het leiderschap van mijn bedrijf is in een andere setting. Mijn hoop is dat dit kan allemaal gebeuren zonder weerstand; Ik ben bang dat ik moet hebben de steun van de Positive Military (IE WIT PET). Gezien die zal worden gearresteerd, hoe hoger de corporate ladder hoe waarschijnlijker het zal zijn dat deze mensen ook daadwerkelijk ‘weten’ sommige van die worden gearresteerd. Wees kalm en geruststellend – als iemand boos of geagiteerd, een beroep doen op hun hogere geweten en ethiek. Zelfs als iemand daadwerkelijk heeft gepleegd witte-boorden-criminaliteit, dit is een kans voor volledige verlossing voor iedereen die bereid is om te helpen om de grootste mate mogelijk.

 1. Ik ben van plan om de ernst van de situatie duidelijk is, en benadrukken dat dit is een tijd waarin de winst niet meer voorrang kan nemen maken. Mijn werkgever (net als de meeste verzekeraars) houdt ervan om zichzelf te promoten als een kracht filantropisch, dus ik zou willen zeggen dat dit de tijd is om een ​​back-up van hun PR met actie.
 2. Moedig een korte (15-30 minuten) brainstormsessie van de volgende stappen. Mijn aanbevelingen:

1. Laat me spreken alle medewerkers van de organisatie. Wees consistent met het communautaire Leaders Brief (CLB), maar ook toevoegen specifieke maatregelen mensen kunnen doen – contact opnemen met uw stad wethouder, gebruik maken van een netwerk via de lokale Kamer van Koophandel, gebruik maken van uw netwerk van vrienden en familie om een ​​persoon te identificeren in de rechtshandhaving of de openbare nutsbedrijven .

2. Ontwikkel openbare verklaringen voor Executives en / of maatschappelijke leiders te maken. Deze verklaringen moet expliciet duidelijk zijn dat er volledige samenwerking met alle onderzoeken van fraude en wangedrag zullen zijn, maar ook dat deze bedrijven moeten het algemeen belang op dit moment dienen – waarin alle medewerkers in afdelingen waar activiteiten kunnen worden opgeschort doen hun baan niet verliezen betekent , maar eerder zal worden gecompenseerd voor vrijwilligerswerk tijd in kritieke gebieden (dwz werknemers / vrijwilligers op te zetten food & water banken, het opzetten van openbare Q & A evenementen waar de rechtshandhaving en / of andere deskundigen kan spreken, het opzetten van buurtpreventie groepen, plannen te ontwikkelen voor de continuïteit van de noodzakelijke handel op basis van de lokale behoeften).

3. Huur back medewerkers die onlangs hun baan verloren en hebben ze toetreden tot de beroepsbevolking in de diverse humanitaire projecten. (NB – Dit geldt vooral van ex-medewerkers die mogelijk ervaring of connecties met non-profitorganisaties zoals voedsel-planken, maaltijd-delivery services, of in het verleden de Nationale Garde, militaire, wetshandhaving, Emergency Medical Care, of Peace Corps hebben ervaring. zal Deze medewerkers zijn de meest waardevolle activa binnen uw bedrijf, omdat ze meteen kunnen beginnen netwerken en het creëren van task forces om te gaan met het indrukken van communautaire kwesties.)

4. Voor mijn eigen industrie, zal ik mijn bedrijf en anderen aanmoedigen om hulpmiddelen die uniek zijn voor verzekeraars die in staat zijn om iets te compenseren het gebrek aan liquiditeit als gevolg van de banken worden stilgelegd ontwikkelen (zie einde van het document).

5. Bepaal de beste manier om anderen binnen de verzekeringssector te bereiken, zodat de stappen genomen door mijn werkgever kan dienen als een model voor andere bedrijven. Eerlijk gezegd, kan dit gebeuren voor elk bedrijf of organisatie – dit is het begin van de grootste grass-roots organisatie van vrijwilligers in de geschiedenis. Iedereen kan helpen als ze zetten hun geest om het en zijn bereid om te werken in een georganiseerde manier met grote groepen mensen.

Na het bereiken van managers, zou mijn hoop om te beginnen spreken met medewerkers via video-conferencing in het hele bedrijf. Ik weet niet zeker of ze allemaal in één keer kan worden bereikt, maar ik vermoed dat de meeste kan worden bereikt binnen 2 uur, zelfs als we het opsplitsen in 4 half uur segmenten. Dit kan gedaan worden voor elke onderneming die belangrijke aanwezigheid kantoor in meerdere steden / staten / landen heeft. Dit is een ideale manier om te beginnen met leiders van de gemeenschap te bereiken in de overheid, rechtshandhaving, en de belangrijkste infrastructuur zoals nut onderhoud.

Tijdens deze vergaderingen zal ik uitweiden over wat ik weet – nog belangrijker is wat ik niet kennen – en welke stappen mensen kunnen gezamenlijk te nemen om ervoor te zorgen dat deze periode niet leidt tot een volledige maatschappelijke afbraak (dwz contact andere leiders – bieden CLB via bedrijf e-mail). Beroep in de richting van de aspiraties van de mensen – dat hoeft niet het einde van de wereld in elke zin van het woord. Integendeel, stress dat dit de eerste stappen naar een radicaal vreedzamere wereld, en dat we als soort zijn ‘opgroeien’ en steeds meer volwassen. Dit omvat houdt mensen verantwoordelijk voor wandaden – zodanig dat niemand ergens boven de wet. Boven alles, NIET ZELF portretteren als een expert in alle dingen! Als je niet weet wat is feitelijk, duidelijk maken dat u ‘een begrip’, maar niet dat u een opgeleide en erkende expert ‘. Geen enkele persoon kan of moet proberen om een ​​messias of PBS-expert op alle dingen zoals Doris Kearns Goodwin zijn (Als u een of andere manier dit leest, DKG, dat is bedoeld om een ​​luchtige grap in een serieus document zijn!). Plannen zullen het beste werken als groepen mensen werken samen in tegenstelling tot ‘gaat het alleen’.

EVENT (3-24 UUR IN)

Breng de rest van de eerste dag van de reset-mensen bellen en coördineren; richtlijnen zou worden opgericht – de beste personen om in eerste instantie contact zou vrienden / familie die in de media, rechtshandhaving, openbare werken, stad / provincie / staat de overheid en kan snel deze informatie aan anderen te verspreiden) We willen dat dingen zo te verspreiden. snel mogelijk – key ‘nodes’ voor het verzenden van informatie zal zijn van het grootste belang.

Het idee is niet om te zitten en te bespreken “de continuïteit van de business ‘voor uw eigen bedrijf. In plaats daarvan zou de doelen blijkt:

1) Uw bedrijf wil deel van de oplossing wordt in tegenstelling tot zijn deel van het probleem

2) De leiders van onze industrie zijn slim genoeg om te herkennen wanneer financiële overwegingen zijn niet zo belangrijk als het waarborgen van de mensen veiligheid, vrede van de geest, en dat kritische functies zoals spoedeisende hulp, voedzaam voedsel, schoon voedsel, elektriciteit, communicatiekanalen, rechtshandhaving , brandweer, enz. blijven draaien voor alle mensen.

Vandaar dat elke industrie moet wat aan doen ‘houden de lichten aan’ voorste en zorgen over de financiële gevolgen eens rust en kalmte zijn vastgesteld. Terwijl ik hoop dat mijn eigen werkgever kan worden gehouden als een model organisatie voor hun inzet en hulp, het idee is dat iedere organisatie van mensen kan helpen. Dit zou andere bedrijven en organisaties te stimuleren om dit voorbeeld te volgen en masse en bouwen van een snelle consensus voor het bedrijfsleven en de leiders van de gemeenschap om humanitaire inspanningen te helpen.

Deze stap kan het grootste deel van de avond en ’s nachts te nemen, want de volgende ochtend zal er moeten openbare aankondigingen met betrekking tot de timing van bepaalde humanitaire inspanningen. Het zal van cruciaal belang zijn om vast te stellen wat er moet blijven functioneren – ziekenhuizen en klinieken, elektriciteit, water / afvalwater, garbage collection, televisie, internet, telefoon – en neem beslissende stappen via aankondigingen evenals zichtbare acties die de maatschappij niet zal worden toegestaan ​​om uiteen te vallen .Deze tweede dag zal de meest kritische, zodat iedereen die kan helpen in deze inspanning moet bereid zijn om te werken door de nacht als dat mogelijk is. Als we kunnen slagen in het houden van de massa’s rustig en toch mentaal en emotioneel betrokken zijn, moeten we in het heldere voor de rest van de stappen.

EVENT (24 TOT 72 UUR IN)

Zodra een gemeenschap, stad, staat, de bevoegdheid hebben duidelijk vastgesteld welke stappen zullen worden genomen om kritieke functioneren, de tijd voor actie en coördinatie zal komen volgende behouden. Deze twee dagen zal vereisen de grootste mobilisatie van de vrijwilligers ooit op een mondiaal niveau samengesteld. Er zal een grote behoefte aan mensen om te helpen buren, vrienden en familie te zijn, maar moeten inspanningen worden gedaan om uit te reiken naar armere gebieden, alsmede te lokaliseren en te helpen de ouderen en gehandicapten.

In deze stap kunnen we hopelijk beginnen met het ‘Inner-City Marshall Plan’. In plaats van het toestaan ​​van verstoring van de voorziening om deze gebieden te zetten in potentiële brandhaarden als Ferguson, Missouri, kunnen we een gecoördineerde poging om kritische leveringen en verspreiden van informatie te hebben. Als dit onmiddellijk gebeurt in de meeste gebieden – en met een groot aantal dappere vrijwilligers en types militaire / militie – mensen kunnen meteen te zien dat dit niet “Maak kennis met de nieuwe baas, dezelfde als de oude baas”.

In aanvulling op deze inspanningen, moeten gesprekken te beginnen over stadsvernieuwingsprojecten:

 • “Heeft de infrastructuur hoeft te repareren?”
 • “Zijn er veel Crystal Meth of heroïne gebruikers die hulp nodig?”
 • “Zijn er problemen met de gewelddadige criminaliteit, en welke middelen nodig zijn om dit definitief en vreedzaam te pakken?”
 • “Is er een site waar een fabriek gebouwd kan worden voor lokale werkgelegenheid (dwz Free Energy Devices)?”

Hopelijk zal dit de kiem voor een nieuw tijdperk van samenwerking te planten. In mijn thuisland van de VS, heb ik vaak egoïsme herverpakt als ‘ruige individualisme’ gezien. Deze manier van denken zal ons niet helpen vooruit te komen. Terwijl de individuele rechten wordt herbevestigd, de enige manier waarop we onze samenleving en de planeet op te lossen is vreedzame samenwerking – wat we voor staan ​​is te groot voor kleine groepen aan te pakken. Grote ideeën die honderden of duizenden mensen te helpen zijn wat we nodig hebben. Houd altijd tot de eerste principes: “Wie hulp nodig heeft het meest dringend?” “Welke middelen hebben we en nodig hebt om bepaalde problemen aan te pakken?”

PROBLEMEN OPLOSSEN op een schaal NOOIT VOOR POGING

De vorige tekst is een samenvatting van hoog niveau, maar een succesvolle implementatie zal veel aandacht nodig hebben om de details. Aangezien deze zullen variëren over de hele wereld, is de belangrijkste eerste stap eenvoudig bereiken snel corporate executives en maatschappelijke leiders in gemeenschappen over de hele wereld. Deze eerste ontmoetingen zullen moeten kort en hoog niveau te zijn; We zullen de mensen dat dit het begin is van een broodnodige revisie van onze bancaire en politieke systemen te vertellen, maar dat we iedereen mogelijk moeten samenwerken om de schadelijke effecten te minimaliseren. Wees bereid om een ​​CLB, alsmede andere suggesties over wie te contacteren en welke stappen te nemen bieden.

Om de effectiviteit te maximaliseren, vasthouden aan een eenvoudige en consistente boodschap. Focus eerst op de mensen die je kent bereid om te luisteren zal zijn. Later is het noodzakelijk om over te gaan naar andere organisaties zal zijn, maar dit is de voornaamste reden om zich te concentreren op degenen die het dichtst in de nabijheid van u – iedereen weet iemand die ver weg woont. Het idee is om hulp te vragen en te krijgen als het gaat om het verspreiden van het woord. Hoe meer mensen verspreid het CLB, dit document, en andere belangrijke stukken informatie hoe sneller coalities zullen vormen in verschillende jurisdicties om te gaan met onmiddellijke bezorgdheid.

Zodra deze eerste uitbarsting van activiteit ‘verspreid het woord’ heeft plaatsgevonden tijdens Dag 1, maak georganiseerde werkgroepen die zal coördineren met het leger om uitvoerbare plannen te ontwikkelen. Zodra deze zijn vastgesteld, kan de focus verschuiven naar gegevens, en uiteindelijk tot oplossingen op korte en lange termijn. Hier zijn een paar ideeën die snel binnen de eerste dagen kan worden vastgesteld na de gebeurtenis in bijna elke gemeenschap van mensen:

 • “Meet & Greets ‘waarin mensen kunnen verzamelen en militair, rechtshandhaving, de lokale vertegenwoordigers van de overheid, enz. Komen om te praten en discussiëren over de meest dringende lokale behoeften en brengen voedsel te delen via een’ pot-luck ‘. Een model dat gemakkelijk kan worden aangepast in het hele land zou zijn te gebruiken dat van de Nationale Night Out ( http://natw.org/ ) waar de straten worden afgesloten (als het weer het toelaat-) en de mensen samen kunnen komen en te praten met de buren over wat is aan het gebeuren. Deze kunnen als broodnodige ‘luchten’ sessies dienen als goed. Veel van de openbaringen en onthullingen zal volkomen gruwelijke mensen zijn; Ik heb gehoord van de video het bewijs dat niet geschikt is voor kinderen en zal waarschijnlijk misselijkheid en braken veroorzaken. Deze zullen niet worden vrijgegeven voor het publiek voorafgaand aan de arrestaties, dus ik kan niet zeggen voor mezelf wat deze zijn net. Maar ik heb genoeg te lezen om te begrijpen wat ik zal zien … zal er veel behoefte te zijn voor het koesteren en de troost van familie / vrienden. Het zal zo slecht zijn – en de betrokken mensen zal schokkend zijn als goed.
 • Heb community maaltijden – denk aan de “Stone Soup” verhaal dat we hebben allemaal gehoord als kinderen. Niemand persoon in staat was om een ​​smakelijke maaltijd te maken voor zichzelf, maar zodra iedereen bracht een belangrijk ingrediënt, uiteindelijk iedereen binnen dat verhaal had een goede warme maaltijd voor de nacht. Zelfs als dit niet elke dag mogelijk is, kan dit een manier voor iedereen om een ​​stevige maaltijd te hebben en samen te voegen voor een nacht van gesprek zijn. Deze kan ook functioneren als ‘groepstherapie’ sessies zodat iedereen kan bespreken en het reine te komen met wat er gebeurt wereldwijd.
 • Om de grootste mate mogelijk is, wees creatief bij de uitvoering van middelen voor bedrijven om ‘houden hun deuren open’ en voor supply chains (dwz producenten / fabrikanten, groothandels, retailers) te blijven functioneren. Hoewel elektronische transacties kunnen aan moet sluiten, zijn er andere mechanismen die kunnen worden gebruikt om de handel doen:

· Bewaken en te voorkomen ‘prijs kerving’ om de grootste mate mogelijk. Als voorbeeld, tijdens de avond van 9/11 gasprijzen in mijn lokale gemeenschap ging van ongeveer $ 1,00 tot $ 6,00. Er was een enorme paniek die in en auto’s werden opgesteld voor blokken. Dit moet snel gemeld en vervolgd opdat een kettingreactie van winst zoekend gedrag veroorzaken een volledige ineenstorting van de handel.Vooral met betrekking tot items mensen nodig hebben, de prijzen moeten blijven ‘opgesloten’ om de mate van het mogelijke.

· Beperk hamsteren van kritische punten door te beperken hoeveel mensen kunnen kopen in een keer. Dit is niet een situatie waarin deze leveringen zal nooit meer beschikbaar zijn … het is slechts een tijdelijke verstoring van de voorziening die voorbij zal zijn binnen een maand.

· Accepteren cheques, contant geld, goud, en zilver als geld voor de aankoop van voorraden zoals pinpassen, creditcards en geldautomaten zal niet werken.

· Elke lokale Kamer van Koophandel kan werken met leiders van de gemeenschap in een bepaald rechtsgebied om een “Scrip Valuta” (tijdelijk implementerenhttp://en.wikipedia.org/wiki/Scrip ), die gebruikt kan worden als een vorm van krediet over de financiële shutdown . Zolang het door de meeste ondernemingen, voorzover levering aanvaard bestaan ​​handel kan worden gehandhaafd. Dit kan zelfs worden uitgebreid in de richting van uitbreiding van schuldbekentenissen voor ondernemingen zoals de levering nog kan worden verzonden en gedistribueerd zoveel mogelijk.

Mijn opvatting is dat de fondsen bestaan ​​zodanig dat tot $ 1.000 van het krediet kan worden uitgebreid voor elke persoon als een middel om te bevoorraden. Dit kan betekenen dat elke gemeenschap zou worden gegeven middelen in het bedrag van $ 1.000 per persoon die kan worden gebruikt om een ​​lokale Scrip munt terug. Dit kan gemakkelijk vertrouwen op lokaal niveau, zodat bedrijven er zeker van dat ze zullen legitieme vergoeding ontvangen voor goederen of diensten die zij leveren herstellen.

 • Tot slot, elk bedrijf dat geopend blijft moet ontvangstbewijzen of andere documenten te houden moeten zij over de noodzaak om de verloren inkomsten terug te verdienen. Gezien het feit dat deze reset is nodig vanwege de criminele activiteiten van een kleine, maar astronomisch vermogende particulieren over de hele wereld, is er een zeer grote kans dat eventuele gederfde inkomsten kan worden vergoed via de verzekering en juridische systeem. De rijkdom van deze personen zullen in beslag worden genomen en worden gebruikt om schade aan de betrokkenen te betalen. Echter, gezien de enorme omvang van de daaropvolgende onderzoeken en controle van de verschillende geld paden, het kan niet ’s nachts aankomen. In dit opzicht, zal elk bedrijf moet je de voors en tegens van ‘open blijven wegen. Maar als je bereid bent geopend als een dienst aan uw gemeenschap te blijven, zal het een betere reclame dan je ooit zou kunnen kopen.

Voor zover een kritische massa van de handel niet kan worden gehandhaafd, hier zijn andere alternatieven te helpen voorraden komen waar ze het meest nodig zijn. · Local “ruilbeurzen” kunnen worden gemaakt als een middel om te ruilen en de handel van goederen en diensten. Dit is noodzakelijk aangezien de verwachte verstoringen van de voorziening. De overgrote meerderheid van de mensen zal niet de nodige voorraden hebben door middel van een aantal weken te gaan zonder de aanschaf van voedsel of toiletartikelen. Bovendien is het waarschijnlijk dat de mensen die zich hebben opgeslagen een paar dingen die ze niet vergeten om te vinden. Deze swap meets kunnen worden gebruikt om kritische leveringen en zelfs diensten handel; in de mate dat iemand hulp nodig heeft met een project, misschien kunnen mensen een dienst aanbieden, zoals sneeuwruimen, werken in de tuin, enz. in ruil voor eten of wc-papier.

· Gebruik bestaande ‘Food Shelf’ netwerken als primaire distributiecentra van de leveringen. Het is onbekend hoe veel ‘voorraden’ zijn apart gehouden voor deze enorme operatie. Mijn opvatting is dat een stuk bestaat, maar het zal nodig hebben om snel en efficiënt worden verplaatst van de tot nu toe geheime opslagplaatsen naar verschillende distributie sites binnen elk land. Nogmaals, terwijl ik focus op mijn kennis van de VS, dit moet overal toepasbaar zijn – er moet worden het verzamelen van plaatsen waar mensen in staat zijn om veilig kritische bevoorraden.

· Als je iemand bent die zich zou identificeren als een ‘prepper’, heeft u waarschijnlijk benodigdheden voor een aantal maanden of jaren. Ik heb goed nieuws en slecht nieuws voor je. Het slechte nieuws – dingen niet naar de hel gaan als je al schreeuwen over forever. Het goede nieuws, kunt u een held in je eigen gemeenschap zijn als je bereid bent om te delen met anderen.

Dit geldt ook voor de bereidheid om mensen nuttig survival vaardigheden, zoals het opstellen van branden, de identificatie en het verzamelen van niet-conventionele maar gezond voedsel, de voorbereiding van deze voedingsmiddelen, en ook hoe wijk te organiseren ‘Citzen de politie’ aan de lokale rechtshandhaving in helpen te leren het handhaven van beleefdheid.

 • Ten slotte, als je een object of voorziening die u zeker zult u niet nodig zijn hebben, bereid zijn om gewoon geef het aan een andere persoon die eigenlijk doet het nodig hebben. Dit kan gewoon tijd doorbrengen met mensen – misschien één volwassene zal aanbieden om babysitten kinderen, zodat andere volwassenen zijn vrij om te werken aan kritieke humanitaire projecten. Bijna elk object uiteindelijk vervangbaar zijn en vrije tijd daadwerkelijk bestaan ​​weer technologieën worden gebruikt om niet alleen de uitbreiding personeel maar daadwerkelijk comprimeren uren eenieder moet werken. Uiteindelijk is de belangrijkste middelen die we hebben als mensen zijn elkaar. We moeten behandelen elkaar met beleefdheid en respect als we leren nieuwe manieren om gewoon opschieten en hebben een goed functionerende samenleving.

In het licht van de informatie – een pleidooi voor beleefdheid GEDULD en begrip

Elk van jullie dit lezen voor de eerste keer op deze bijzondere dag zal waarschijnlijk uw hoofden draaien, omdat het tapijt is getrokken uit onder je. Zodra u krijgen van uw lagers en alles wat er gaande is volledig te begrijpen – en alles wat er gaande is in het geheim in het verleden – u zult waarschijnlijk worden overweldigd door een gevoel van verdriet. Uw realiteitszin zal imploderen op zichzelf als alles wat je hebt geloofd om waar zal voor altijd worden vernietigd zijn. Ik weet dit omdat het is gebeurd met me op meerdere stadia van mijn leerproces. Dit geldt voor iedereen die ik ben tegengekomen – al die collega’s die ik heb nog nooit persoonlijk ontmoet, maar hebben altijd gevormd hoe ik denk en voel over de planeet Momenteel woon ik op.

Zodra alles ‘klikt’, komt er een moment waarop je het gevoel een emotie intenser dan ooit tevoren: WOEDE

Als het je raakt – en het zal – stop en haal diep adem. Dit is het moment waarop elke persoon te kiezen hoe te kanaliseren en focussen die energie. Heeft u uithalen in een driftbui als een boze peuter? Heeft u verkruimelen op de grond doorweekt door uw eigen tranen? Of wil je gewoon zitten – verbijsterd en niet in staat om te verhuizen?

Mijn aanbeveling die eerste keer is te laten de golf van emotie rit over u, maar niets te doen totdat het afneemt. Niet schreeuwen, niet schreeuwen – niet iets te zeggen. Voel het gewoon en laat het stromen. Als u een kans om te kalmeren te krijgen, dat is wanneer het echte werk begint.

Dit kan niet gebeuren vandaag, ik denk dat het voor iedereen anders zal raken in de komende weken, gezien de bijna oneindige verscheidenheid van persoonlijkheden wij mensen hebben.Maar toen de golf raakt u nogmaals, laat deze keer je emoties de vrije loop. Als u nodig hebt om wezenloos staren in de ruimte, als je nodig hebt om alleen te zijn, als je nodig hebt om te huilen, voel je vrij om dat te doen. Als je een knuffel nodig, vraag om een ​​knuffel – zelfs als de enige persoon in uw buurt is een complete vreemdeling. We zijn allemaal broeders en zusters in deze vreemde messed-up realiteit, en we moeten om samen te komen als een familie om te genezen.

Een deel van het genezingsproces zal zijn ontelbare publiekelijk uitgezonden waarheid en verzoening hoorzittingen. Er is echt geen andere manier, omdat alle smerige gegevens kan niet en mag niet langer worden verborgen. De media is onder controle al zo lang dat het moeilijk zal zijn om de waarheid als je het ziet geloven, maar in plaats van het bekijken van de media collectief als een vijand, zien als een instrument dat eindelijk kan zorgen dat de waarheid te komen aansteken. Dit is onze groepstherapie als een planeet – dit zal zijn hoe we helen.

Als ‘onmogelijk kwaad’ dingen worden getoond en bewezen om echt over en weer, zal er een vloedgolf gebouw voor gerechtigheid en vergelding. Er zal een verlangen naar openbare executies van de ergste criminelen. Mijn oprechte hoop is dat collectief de bevolking zal voorzichtig zijn en ga langzaam over deze zaken. Om te beginnen, ik geloof dat een wereldwijd moratorium moet worden vastgesteld in alle landen op de geplande executies. Serieus, kunnen we niet stoppen met gewelddadige dood op deze planeet voor minstens een paar dagen of weken!

Laat dat stop voor een tijdje. Ik denk eerlijk gezegd dat bepaalde mensen die geacht worden ‘schuldig’ en werden gezien als verdient de doodstraf kan uiteindelijk op een belangrijke getuigen voor een aantal van de misdaden tegen de menselijkheid die aan het licht zal komen.Het kan zelfs bewijsbaar dat sommige zijn eigenlijk onschuldig zijn, of waren in ieder geval niet in de controle van hun gedachten op het moment dat zij hun gruwelijke misdaden begaan. Kijk, kan de ‘switch’ van de spreekwoordelijke elektrische stoel worden ingeschakeld op elk gewenst moment – maar op de huidige stand van de technologie kunnen we niet een uitvoering van een ten onrechte beschuldigde ongedaan te maken.

We moeten geduld oefenen en niet rush naar oordeel. Ik herinner me nog het horen van de hartstochtelijke pleidooien voor wraak na alle van de dood en de chaos van 9/11. De mensen waren zo boos op de VS dat ze wilden iemand bombarderen – IEDEREEN – die dag! Kijk nu eens naar alle pijn en het lijden dat is aangericht in de hele wereld – was een van het zinvol of noodzakelijk? Zijn we echt gelukkig en beter af met de resultaten? Miljoenen doden, hele landen beroofd van moderne functionerende infrastructuur. Honderdduizenden boze gewonde veteranen, en de scores van de zelfmoorden onder hen te wijten aan zelfhaat, armoede, en wordt permanent uitgeschakeld. Triljoenen besteed, verspild, gestolen – wat je ook wilt noemen. Al het gedaan vanwege leugens, leugens, en meer leugens.

Niets van dat zou kunnen gebeuren zijn geweest als er een collectieve ‘diep adem’ en een grimmige vastberadenheid om daadwerkelijk kijken naar de aanwijzingen om erachter te komen wat er echt gebeurd is, evenals die het motief hadden en middelen te trekken uit de hele operatie. We waren dwazen dan, en het bijna bracht de hele wereld op de rand van de Derde Wereldoorlog. Laten we niet dezelfde fout opnieuw te maken. Laten we allemaal bereid getuigen en klokkenluiders een kans om te getuigen en delen hun verhalen. Voor zover eerder onderdrukt bewijs aan het licht komt, die het bewijs moet worden beschouwd en gewogen in overeenstemming met ander bewijsmateriaal en getuigenissen. Mensen zullen komen uit het houtwerk maandenlang – eindelijk niet bang om hun verhaal te vertellen als ze niet langer zorgen maken over het feit dat vermoord voor wat ze weten.

Deze stemmen moeten worden gehoord voordat we echt kunnen voelen dat we begrijpen wat er gebeurd is en wie uiteindelijk verantwoordelijk is. Zelfs degenen met tientallen jaren ervaring onderzoekt deze misdaden zult verrast zijn bij bepaalde gelegenheden – het is onvermijdelijk, als onderdeel van het proces van de waarheid blootleggen. We willen niet hun toevlucht nemen tot het publiek hysterie van de Franse Revolutie, waar iedere edelman en vrouw schuldig alleen vanwege wat hun positie was in de samenleving werd beschouwd. Laten we eens uitzoeken of een deel van de good guys (en vrouwen) waren eigenlijk het geheim te werken met de slechteriken. Voor degenen die de handel in de schaduwrijke wereld van de ‘Black Ops’, is het moeilijk om weg te lopen volledig schoon, en het kan blijken dat iemand die ‘schuldig’ aanvankelijk kan uiteindelijk wordt beschouwd wordt gezien als een held, omdat ze verhinderd een full- out nucleaire oorlog die ons uiteindelijk uitsterven zou hebben veroorzaakt.

Langs deze dezelfde geest, vraag ik iedereen om dit dezelfde mate van geduld, begrip en vergeving aan familie, vrienden, collega’s, vervreemde liefhebbers, politieke rivalen uit te breiden, en uiteindelijk zelfs aan vreemden te voltooien. Iedereen op de planeet is onderworpen aan druk en invloeden die hebben veroorzaakt ons om anderen te kwetsen – soms is dit bewust gedaan, maar veel ervan is ‘geprogrammeerd’ in ons. We moeten kijken naar elkaar anders – niet als afzonderlijke rassen of geslachten, maar als medemensen. We zijn reflecties van elkaar. Als iemand ons pijn voorafgaand aan de dag van vandaag, vraag hen waarom ze ervoor kozen om die kwetsende woorden zeggen of doen die vreselijke daad.

Ik heb het niet over ongehoorde dingen hier, zoals gewelddadige aanranding of koelbloedige moord hier, maar ons begrip van die dingen veel genuanceerder in de komende jaren zal worden. Maar nu, ik ben een verwijzing naar voorbeelden meer over de gestresste ouder die heftig ontploft bij hun kind voor het krijgen van een bekeuring, of de baas die is zo bang hun baan te verliezen dat ze regeling ten onrechte de schuld van een van hun werknemers voor een belangrijke fout en dan rechtvaardigt het afvuren van hen in plaats. De meesten van ons zijn niet ‘engelen’, en velen van ons hebben wrede dingen aan anderen gedaan simpelweg te wijten aan een waargenomen behoefte om iemands levensstijl te handhaven. Angst om te verliezen wat we hebben kan bijna elke persoon rijden naar verachtelijke dingen te doen, en het is de zeldzame persoon die kan in de spiegel kijken en zeggen dat ze nog nooit zoiets gedaan. Uiteindelijk moeten we een stap terug te nemen en te proberen om elkaar te begrijpen met betrekking tot deze meest egoïstische acties; kunnen we ontdekken zijn we veel beter in staat om te vergeven dan we ooit voor mogelijk had gehouden.

Als een grimmige voorbeeld, zelfs maffia huurmoordenaars hebben soms begaan de meest gruwelijke misdaden gewoon om te voorkomen dat hun geliefden gemarteld en gedood. Ze kregen in die bepaalde lijn van het werk, omdat ze een manier om te zorgen voor hun gezin zag, en eindigde het verliezen van hun menselijkheid in het proces. Soms is een giftige mix van liefde en angst kan ons leiden tot verschrikkelijke dingen te doen aan anderen. Echter, na vandaag hebben we niet meer bang te zijn. We kunnen boos zijn, maar we hebben niet langer te vrezen. We kunnen houden van elkaar en worden terug in ruil hield.

Wat dat betreft, is het tijd om aan de slag en oplossen van onze planeet, mensen! Laten we dit doen!

Nova Biscotti (Ware identiteit worden onthuld zodra dit alles is eigenlijk ‘happening’)

Bron: http://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/

Advertenties