‘Bewijs groeit voor onthullingen van Geheime Ruimtevaart Programma en voor berechting van misdaden tegen de mensheid…’ door Dr. Michael Salla, 28 juni 2015.

‘Bewijs groeit voor onthullingen van Geheime Ruimtevaart Programma en voor berechting van misdaden tegen de mensheid…’  door Dr. Michael Salla, 28 juni 2015.

image

(Vertaling is nog in bewerking)

In de afgelopen maanden zijn er ongelooflijke claims geweest over meerdere geheime ruimtevaartprogramma’s, buitenaardse interventie en het toekomstig dumpen van massa’s documenten die zullen leiden tot processen tegen degenen die misdaden tegen de mensheid hebben begaan. Tot op heden zijn er geen fysieke bewijzen of documenten aangeboden om deze beweringen te staven, maar toch is er een dwingende orgaan indirect bewijs die hen ondersteunt. Dit bewijs is het heel goed mogelijk dat de mensheid binnenkort zal getuige zijn van het massaal dumpen van documenten die geheime ruimtevaartprogramma’s onthullen, samen met het bestaan ​​van buitenaards leven, wat snel gevolgd zal worden door Neurenberg-achtige rechtszaken over oorlogsmisdaden.

Op 30 mei beweert Corey Goode (aka GoodETxSG) dat hij had ontvangen de komende gaan van zowel een Secret Space Program Alliance en een Sphere Alliantie van vijf buitenaardse rassen, om de waarheid over de donkere kant van mensenhandel en uitbuiting in publiekelijk onthullen geheim ruimtevaartprogramma’s. Goode geopenbaard in groot detail deze praktijken en de organisaties die verantwoordelijk zijn voor hen. Deze verontrustende onthullingen werden al snel na, gevolgd door een reeks bijeenkomsten van 5-9 juni waarbij de belangrijkste partijen uit verschillende geheime ruimtevaartprogramma’s die waren bespreken manieren om grootschalige gewapende vijandelijkheden te minimaliseren, terwijl de mensheid wordt voorbereid op de waarheid over deze programma’s bestaan ​​en buitenaards leven .

Goode zegt dat hij deze vergaderingen bijgewoond als afgevaardigde voor de Sphere Wezen Alliance en werd vergezeld door een luitenant-kolonel Gonzales (pseudoniem) die de afgevaardigde voor de Secret Space Program Alliance was. Tijdens de derde bijeenkomst met een “Comité van 200” en andere mondiale elites die op 9 juni werd gehouden, slechts twee dagen voor de 2015 Bilderberg Group vergadering, een buitengewone aanbod werd gedaan. Het Comité van 200 wilde een beperkte openbaarmaking programma start in november 2015 en juridisch amnestie voor 50 jaar voor degenen die verantwoordelijk zijn voor misdaden. Terwijl het aanbod werd afgewezen, het toont de grote vrees dat de wereldwijde elite moet worden blootgesteld en vervolgd voor hun rol in de mensenhandel en slavenarbeid.

Vervolgens werd een aanbod van een van de geheime ruimtevaartprogramma’s in verband met de wereldwijde elites wel de Interplanetary corporate conglomeraat tot een inspectie tour van één van hun Mars faciliteiten te geven. Het aanbod werd gedaan om te reageren op beschuldigingen dat slavenarbeid werd gebruikt bij ICC-faciliteiten. Na de voorwaarden voor de inspectie tour werden afgesproken, Goode en Gonzales reisde naar Mars om een inspectie tour uit te voeren op 20 juni Goode publiceerde zijn rapport van de tour twee dagen later onderbouwing beschuldigingen dat slavenarbeid werd inderdaad gebruikt; en de faciliteit werd gerund door een megalomane commandant die alle overeenkomsten en gevangengezet andersdenkenden ondermijnd.

De recente gebeurtenissen geven indirect bewijs Goode de beweringen dat de mondiale elite zijn zeer bezorgd over de massale document releases onthullen geheim ruimtevaartprogramma’s en misdaden begaan in deze programma’s die leiden tot arrestaties en Neurenberg-achtige oorlogsmisdaden. Het is de moeite waard erop te wijzen dat indirect bewijs is ontvankelijk rechtbanken waar direct bewijs ontbreekt. Indirect bewijs samen met directe ooggetuigenverslagen, zoals gegeven door Corey Goode, is voldoende om de jury van schuld of onschuld te overtuigen in de gevallen, dus het is belangrijk om dit soort bewijs te overwegen met betrekking tot de Goode’s claims.

De eerste indirect bewijs om te overwegen is dat op 15 juni, het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft een belangrijke stap in het passeren van een wetsvoorstel dat de juridische bescherming aan ruimte mijnbouw biedt door de VS gevestigde bedrijven die off-wereld operaties vast te stellen. De “Space Exploration Resource en Ingebruikname Act” zal bedrijven te beschermen “tegen schadelijke interferentie” en “ontmoedigen overheid barrières” om hun ruimte operaties. Als uiteindelijk ondertekend door president Obama, zou de eigenaren en beheerders van de ruimte mijnbouw onder de Amerikaanse federale wet worden beschermd tegen internationale organisaties zoals het Internationaal Strafhof onderzoekt ze voor het gebruik van slavenarbeid en andere misdaden tegen de menselijkheid. Dergelijke beschuldigingen zou hebben in Amerikaanse rechtbanken die niet een geschikte locatie voor een volledig onderzoeken of horen van gevallen van misdaden tegen de menselijkheid te worden gehoord. Rechters en jury’s in de Amerikaanse rechtbanken kunnen gemakkelijker te beïnvloeden dan de gerechtelijke instanties zoals het Internationaal Strafhof.

De timing van dit wetsvoorstel doet de mogelijkheid dat het wordt georkestreerd door een wereldwijde zakelijke elite bezorgd over de dreigende strafrechtelijke vervolging voor het verleden en de huidige ruimte mijnbouw te verhogen. Volgens de Space Exploration Resource en Ingebruikname wet is dwingend indirect bewijs ter ondersteuning van de bewering Goode dat “misdaden tegen de menselijkheid” proeven worden in het geheim voorbereid.

De tweede indirect bewijs betreft een 4 juni aankondiging dat tot vier miljoen Amerikaanse federale regering medewerkers hun personeelsdossiers had gehackt door een onbekende bron. Meer recente schattingen zijn dat het hacken betrokken tot 18 miljoen personeelsdossiers terug naar de jaren 1980 gaan. Het hacken incidenten betrokken uitgebreide informatie over de achtergronden van individuen opgedaan in de beveiliging beoordelingen voor de indeling spelingen. Terwijl de meeste mainstream media hebben zich gericht op dergelijke informatie wordt gebruikt voor chantage doeleinden door buitenlandse spionage agentschappen, wat niet wordt beschouwd is dat dit precies het soort van het personeel de informatie die nodig zou zijn als men onderzoek deed naar personen die betrokken kunnen zijn in off -world operaties die slavenarbeid gebruikte of gepleegd andere misdaden tegen de menselijkheid. De computer hacking incident is extra dwingend indirect bewijs ondersteunen bewering Goode dat proeven worden voorbereid voor degenen die verantwoordelijk zijn voor misdaden begaan in het geheim ruimtevaartprogramma’s.

De derde indirect bewijs om te overwegen is dat, op 11 juni, de British Interplanetary Society begon een tweedaagse bijeenkomst op: op basis van een “Hoe een Martian Dictatuur Overthrow” BBC nieuwsartikel . De bijeenkomst beoogde een Mars kolonie geregeerd door een meedogenloze dictator, die op de rechten van de werknemers in een futuristische samenleving bestuurd door een corporatie vertrapt. De dictator moest worden omvergeworpen zonder het vernietigen van de kolonie zelf. Volgens de auteur van het BBC artikel gepubliceerd op 22 juni, Richard Hollingham, de vergadering bracht 30 vooraanstaande wetenschappers, ingenieurs en filosofen die hun namen “taak serieus,” slechts “twee korte blokken van het Londense hoofdkwartier van de Britse veiligheidsdienst MI6 “waardoor zinspeelde op officiële steun voor de bijeenkomst.

De overeenkomsten in de scenario’s besproken op het juni 11/12 British Interplanetary Society vergadering, en de 22 juni verslagen van Goode en Hollingham, suggereert dat de belangrijkste figuren in de Britse wetenschappelijke instelling zich voorbereiden op toekomstige onthullingen over geheime kolonies op Mars en elders die zijn draaien als zakelijke dictaturen door megalomane tirannen die zijn te misbruiken werknemers voor jaren. Hoe deze Mars Colony dictators te verwijderen zonder ze te doden van hun personeel en / of vernietigen van hun waardevolle voorzieningen is een probleem dat de Britse en andere nationale beleidsmakers binnenkort zal moeten confronteren. Nogmaals, dit is dwingend indirect bewijs ondersteunen Goode’s claim van misdaden tegen de menselijkheid in het geheim ruimtevaartprogramma’s.

Ten slotte heeft Goode is te beweren dat we binnenkort getuige van een massale dump document dat de waarheid over geheime ruimte programma, en criminele misstanden die zich hebben voorgedaan binnen een aantal van hen zal onthullen. “Toevallig” Wikileaks is opnieuw begonnen met het vrijgeven van massieve document stortplaatsen dat het een media sensatie terug in 2000. In begin mei maakte, na een periode van vijf jaar onderbreking, Wikileaks hersteld zijn elektronische drop box voor klokkenluiders om weer anoniem gegevens te delen. Alles is op zijn plaats voor een organisatie zoals Wikileaks te delen van het document dumpt dat Goode alle vorderingen zal onthullen.

Kortom, we hebben dwingend indirect bewijs dat Goode ongelooflijke beweringen over de maanden mei en juni te ondersteunen. Dit bevat:

1. “Space Exploration Resource en Ingebruikname Act” doorgestuurd op 15 juni om het volledige Huis van Afgevaardigden voor een stemming die wettelijke bescherming aan de mondiale elite die betrokken zijn bij off wereld mijnbouw en misdaden begaan in hen biedt;

2. De 4 september en de daaropvolgende aankondigingen van hacken van maximaal 18 miljoen records van de federale werknemers en contractanten met gedetailleerde informatie over het personeel dat kan worden gebruikt voor het opzetten van “misdaden tegen de menselijkheid” proeven;

3. De 11 juni vergadering van de British Interplanetary Society bespreken manieren hoe je van kolonies op Mars die misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan verwijderen uit de macht tirannieke zakelijke personeel;

4. De nieuwe trend van Wikileaks ‘digitale drop box systeem in begin mei, waarmee klokkenluiders tot massale document anoniem uploaden dumpt voor publieke release door een organisatie met een track record in het doen precies wat Goode claims worden voorkomende binnenkort.

Niets van dit indirect bewijs is definitief bewijs van Goode’s claims. Toch is het overtuigend bewijs voor zover het bevestigt zijn kern beweert dat de mondiale gebeurtenissen plaatsvinden die zal leiden tot toekomstige onthullingen over geheime ruimtevaartprogramma’s, buitenaards leven, en proeven voor degenen die verantwoordelijk zijn voor misdaden tegen de menselijkheid in de ruimte.

© Michael E. Salla, Ph.D. Copyright Notice

Advertenties