Earth Matters Tv: de moeite waard.. door WantToKnow.nl

Earth Matters Tv: de moeite waard.. door WantToKnow.nl

Voor Earth Matters is het eindelijk: hun ‘Earth Matters TV’ is een feit! En nu deze studio operationeel is, zijn Arjan Bos en Martijn van Staveren de eersten die structureel vier programma’s met elkaar gaan presenteren.Wij ondersteunen onze collega’s van Earth Matters en vanzelfsprekend ook Martijn met deze eerste programma’s en brengen ze graag onder je aandacht. Je kunt deze eerste opgenomen uitzending ook hieronder bekijken. Maar beginnen bij het begin: dit zijn de programma’s die je op EarthMattersTv kunt bekijken:

Crowd Power

Crowd Power is een live-programma dat met de ‘kracht van de menigte’ aan het werk gaat. Als mensen zijn we onverbrekelijk met elkaar verbonden en dat aspect wil EarthMattersTv activeren. Kijkers kunnen thema’s aandragen waarmee gewerkt gaat worden. Met bepaalde oefeningen kunnen we dan – vanuit respect – invloed uitoefenen op zaken, die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Deze boodschap wordt in de uitzending met elkaar bekrachtigd.

Heilige Huisjes

Doordat wij nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit zien, en doordat nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust, kunnen we ons afvragen, wat de werkelijke realiteit is. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd. In het programma ‘Heilige Huisjes’ nemen we met elkaar een open houding aan en nemen een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncarnatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar ‘Heilige Huisjes’ en unplug the Matrix!

Martijn van Staveren

Fringe Weather Report

Het weer wordt extremer. Steeds vaker zien we grote hoeveelheden vliegtuigstrepen in de lucht en vinden er bijzondere natuurfenomenen plaats. In deze uitzendingen van ‘Fringe Weather Report’ kunnen kijkers hun beelden (foto’s, video e.a) delen en er iets over vertellen. Ook worden er actuele en historische weeranomaliën uit het nieuws belicht.

Buitenaards Contact

Je hebt als WantToKnow-bezoeker Martijn van Staveren als vrijspreker meegemaakt. Hij deelt over zijn vele ontmoetingen met een keur aan buitenaardse mensen. Met hem bekijkt EarthMattersTv het recente nieuws over UFO’s en buitenaardsen. Ook kijkers kunnen ervaringen delen in de uitzending en daarbij is alles bespreekbaar. Zowel de meer positieve als de meer negatieve – van euforisch tot traumatisch en alles daar tussenin – ervaringen en verhalen zijn welkom.

Van bijvoorbeeld de aardbeving in Japan tot de groene lichtverschijnselen in de wolken bij Groningen; van de ‘Matrix’ tot het menselijk potentieel en hoe we dat met elkaar kunnen aanboren; over hoe de controle-programma’s in elkaar zitten en hoe de intentie, ónze intentie werkt, waarmee alles wordt gemaakt. Maar vooral wat jij als kijker daarin kunt betekenen.

Kijk naar deze eerste video van Arjan en Martijn; ze stellen zichzelf voor en ook vertelt Arjan Bos over het ontstaan van de site ‘Earth Matters’. Dat en nog veel meer is te zien in deze introductie-aflevering.

 

 

Bron: http://www.wanttoknow.nl/overige/earth-matters-tv-de-moeite-waard/

 

 

Advertenties