Vertragingen creëren veel angst. Wanneer zal het Event ooit gaan plaatsvinden? Welke verantwoordelijkheid neem jij op dit moment? Voel de magie van synchroniteit. Wat is het belangrijkste aspect van het komende Event? door Therese Zumi Sumner, 27 juni 2015

Vertragingen creëren veel angst. Wanneer zal het Event ooit gaan plaatsvinden? Welke verantwoordelijkheid neem jij op dit moment? Voel de magie van synchroniteit. Wat is het belangrijkste aspect van het komende Event? door Therese Zumi Sumner, 27 juni 2015

(Vertaling nog in bewerking)

In de laatste post van Cobra (op ‘The Portal’) werden we herinnerd aan de reden waarom mensen op deze planeet zich als een kudde schapen gedragen, waarom ze gewoon meegaan met de status quo. Hij gaf ons een korte beschrijving van de functies van de implantaten die iedereen ontvangt voordat zij incarneren, en die slim ontworpen zijn zodat ze invloed uit kunnen oefenen op een neerwaartse spiraal van onze fundamentele creativiteit. Een voorbeeld: “De implantaten boven de navel scheiden de Hemel van de Aarde, een man van een vrouw, scheiden de emoties van de geest en de liefde van seksualiteit. Ze fragmenteren de persoonlijkheid en blokkeren de stroom van kundalini levenskracht. Ze onderdrukken de emoties, die hun trillingsfrequentie verlagen van vreugde in de pijn, dan verder in woede, en naar beneden in verdriet, verder naar beneden in angst, dan apathie en tenslotte in bewusteloosheid. Dit is de reden waarom veel mensen voelen niets.”

image

Ik heb gevraagd of deze laatste post van Cobra betekent dat er geen Event (Gebeuren/Evenement) zal plaatsvinden totdat deze implantaten volledig zijn verwijderd en het antwoord daarop is: Nee, dat is niet het geval. De laatste regel die Cobra schreef in dat bericht zegt “Dit alles zal worden opgelost door de energieke tussenkomst van de Galactische Centrale Zon”. De energieke tussenkomst van de Galactische Centrale Zon is wat er nu gebeurt en zal ons energetisch een paar jaar beïnvloeden en dat zal uitmonden in de Event. Dus wat Cobra probeert om hier te doen is om ons een inzicht te geven in waarom mensen voor een groot deel nog niet ontwaakt zijn om de waarheid van hun realiteit en hun vermogen om te creëren als een goddelijk wezen, als een fundamenteel onderdeel van Source te zien. {** Zie foto info}

Iedereen die heeft gewerkt met goed alternatief genezende therapieën in de afgelopen 20 – 30 jaar of meer zal onmiddellijk het begrip van hoe herkennen “Joy {} moves in pijn, dan verder in woede in verdriet in angst en naar beneden, verder naar beneden, dan apathie en ten slotte in bewusteloosheid “. Als je onderaan deze spiraal te bewegen krijg je ergens en zonder liefdevolle steun van iemand om de weg voorwaarts je vast blijven leiden vastzitten. Dat is een van de redenen waarom mensen meer en meer paranoïde en wantrouwen en bang voor elkaar op deze planeet zijn geworden. Zoals we allemaal weten dat onze cipiers hebben veel andere trucs moesten uit de mouwen om de impact van deze implantaten verder te verhogen.

image

Ieder van jullie zal nu op een bepaald niveau bewust zijn van het feit dat de magie van synchroniciteit is meer en meer voelbaar elke dag. Een paar gemakkelijk herkenbare voorbeelden van dit dat ik zelf meegemaakt deze week en dat de meeste van jullie zullen herkennen als er in je eigen leven. 1) Twee mensen elkaar over hetzelfde ondertiteling op precies hetzelfde moment met exact dezelfde boodschap. 2) gevoel dat ik moet contact opnemen met iemand die ik in één dag niet in contact zijn geweest voor tientallen jaren na te zijn gewezen op deze persoon drie keer op verschillende manieren, dan contact op deze persoon en ze heeft gewoon iemand ontmoet met wie ze niet is geweest in contact met de jaren en ze de avond hebben doorgebracht bespreken ‘goed en kwaad op aarde en het feit dat het tijd is voor verandering’. 3) Net zoals ik mijn pc dit artikel de klok zei 1000 AM schrijven geopend {voor mij is dat een bericht dat 1 = begint, 0 = met de Bron X 3} Dit gebeurt de hele tijd en niet alleen voor mij, ik heb geen twijfel dat ook u zal nog meer verbazingwekkende synchroniciteiten laatste tijd ervaren?

Deze golf van ontwaken verspreidt zich als wildvuur nu en het is tijd voor alle lichtwerkers om echt naar wat wij worden verteld door onze gidsen te doen op dit moment om anderen te ondersteunen in voorbereiding voor het evenement te luisteren. Maar gelieve zich te onthouden van in de val van de mensen die niet hebben gevraagd te worden ingelicht op geen enkele manier te informeren. Dit zal alleen animositeit en spanning te creëren en versla liefdevolle communicatie. Laten we proberen om iedereen om ons te houden, ongeacht waar ze zouden kunnen worden in hun proces van ontwaken en in plaats daarvan bieden informatie die we zouden kunnen hebben wanneer de mensen vragen.

Nemen we onze verantwoordelijkheid Right Now?

Sommige mensen in hun gedachten beschouwen zichzelf te zijn deel te nemen aan ‘armageddon’. Ze zo drastisch en consistent gelooft dat werkelijkheid terwijl deze tijdlijn werd vernietigd om de mate van 90% {in de laatste Rob / C Cobra interview dat er nog enige interferentie van andere tijdlijnen dan het zuivere positieve waaraan niets kan veranderen nu terug} en zo trekken ze dat drama in hun leven. Hoewel we gaan sinds december 2012 in een ongelooflijk positieve tijdlijn zijn we ook direct in het midden van de uiteindelijke strijd tussen goed en kwaad en het kwaad heeft geen schijn van kans met meer en meer mensen kiezen voor liefde boven alles dagelijks.

Onlangs Cobra herinnerde ons nog maar eens dat “het concept van karma als straf en beloningssysteem en het concept van de planeet Aarde als een school werd ontworpen door de Archons om mensen te houden van de waarheid over de Archon / Chimera controlesysteem en het implantaat net ontdekken. Het is waar dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn daden en dat we kunnen leren van onze fouten, maar om te impliceren dat door onze huidige leven omstandigheden zijn we »vruchten af« karma van ons verleden negatieve handelingen is een zeer subtiele en diepe vorm van manipulatie ervaren en een zeer handig excuus voor de Cabal te blijven doen wat ze doen, als ze gewoon »leert ons een les in de school van het leven«. ”

We Moeten Realiseren onze macht ligt om Evil NU verwijderen, dit moment, vandaag niet morgen!

De energie van Liefde / Licht wordt hier steeds meer in grote snelheid nu. Eventuele acties die we zouden kunnen nemen die het welzijn van anderen nu betreffen zullen zeer goede resultaten te brengen. De geringste positieve inspanning van iedereen, zoals glimlachen naar andere mensen / vreemden kunnen enorme positieve gevolgen te hebben en te veranderen iemands ervaring van het leven in dat magische moment.

Wij zijn verantwoordelijk voor wat we trekken in ons leven. Om deze reden wil ik nogmaals met u delen deze mantra dat ontwarren met ons deelde onlangs. Ik beschouw het als een van de meest krachtige die ik ooit heb gehoord.

Door commandant / verklaren dat alle duisternis en negativiteit me zal verlaten, deze mens, huis, plaats, gebied, land, planeet kunnen we de hulp daadwerkelijk hebben dit nu gedaan in een flits ‘omdat Source, Moeder / Vader Eén etc te trekken . antwoord op onze commando is dat we ook makers en een deel van Source. We zijn niet alleen hier! Er zijn biljoenen lichtwezens, krachtig liefdevolle Angelics, Galactic Familie, Verrezen Meesters, Aartsengelen die net opknoping rond te wachten / verlangen om te helpen ons aan het denken “waarom niet vertellen ze ons, waarom doen ze niet de vraag, waarom niet zij verklaren dat “deze duisternis, dit kwaad, deze energie etc. ‘ moet nu worden verwijderd. ” Toen wij als vrijwillig lichtwezens verklaren dan is het gedaan.

Citaat hier van ontwarren;

“Besluit de macht is een van de belangrijkste sleutel tot anomalie te genezen, door opnieuw verbinden met de Bron ontwerp en het feit dat we zijn het. Hier is een krachtige beslissing die ik heb regelmatig te herhalen, als een mantra: *

‘Ik heb hier en nu verklaren en commando dat alle duisternis, alle negativiteit en alle gevolgen van dien volledig worden verbannen en getransmuteerd van mijn hele wezen, in alle dimensies tijd ruimte en vliegtuigen, op de eeuwigheid. Zij kunnen nooit worden gereconstrueerd. Dit is de wil van de Bron en daarom is de wet. En zo is het.

Ik heb hier en nu verklaren en bevelen dat het ware Licht van de Bron is verankerd in mijn hele wezen om de volle omvang van de Bron macht, over alle tijd ruimte dimensies en vliegtuigen, op de eeuwigheid. Dit is de wil van de Bron en daarom is de wet. En zo is het ‘

U kunt deze vrijelijk gebruiken en wijzigen en toe te passen als je wilt. Ik heb dit ook gebruiken in rasterwerk in dat geval in plaats van te zeggen “mijn hele wezen”, zeg ik: “dit hele vortex, deze hele plaats, dit hele huis, dit hele gebouw, etc.” Iedere keer dat dergelijke beslissingen worden genomen, quantum energie velden worden genezen van anomalie in harmonie. ”

We zijn zeer binnenkort gaat vinden onszelf afscheid van negativiteit en duisternis en de verkeerde motivatie voor het iets te doen op deze planeet. De enige echte motivatie om iets te doen is Liefde. De enige echte motivatie om iets te doen is gebaseerd op een verlangen naar de dingen beter voor iedereen. Iets anders is angst gebaseerde motivatie. We zijn nu afscheid te vrezen en te weigeren om de angst om ons leven beheersen.

We moeten en zullen we nu willen – claim – te verklaren – command – deze promotie naar een wereld van welvaart voor iedereen. We moeten nu bevelen dat dit zo is. We moeten geloven nu dat dit zo zal zijn. Niets minder is aanvaardbaar. Ik plotseling herinner Cobra ons te vertellen dat een vrouw met behulp van de Godin van de Macht kan een oorlog te stoppen. Buiten de quarantaine aarde achter de sluier is er niets dan liefde energie. De lopende Allied Forces Light MOSS operatie om de laatste overblijfselen van de duisternis om ons heen duidelijk is durf ik echt succesvol claimen en ik ben gewoon hier gissen, maar het is heel waarschijnlijk dat de archons zal worden in de controle van een aantal kleinere implantaat station tot de laatste minuut zo te zeggen, want je hoeft n0t informeer uw vijanden van de exacte details van uw positie in elke oorlog. Voor zover ik mij betreft ‘geen nieuws is goed nieuws’.

Bezorgdheid over Enorme Katastrofisch Evenementen als een WW3

Ik weet dat deze zorgen zijn die er zijn. Ik weet dat sommige regeringen in Europa zijn het creëren van meer paranoia in hun burgers door de aandacht die ze creëren rond de noodzaak om de verdediging tegen Rusland etc. verhogen We hebben keer op keer beloofde opnieuw dat met betrekking tot elk type WW 3 situatie overal, dingen zal niet worden toegestaan ​​verslechteren tot een niveau dat overal zal leiden tot enorme verliezen van het leven.
Een herinnering hier dat er zoveel eerder paniekerig situaties zijn geweest, een paar voorbeelden zou het Ebola schrik, Jade Helm, waar de mensen echt waren in paniek voor een periode tijd en werden we geïnformeerd door Cobra en anderen zoals David Willcock dat deze bezorgdheid niet zou leiden tot een wereldwijd gevaar en ze waren juist. Zelfs over de wreedheden begaan door IS {Islamitische Staat} deze zijn sterk overdreven in de mainstream media volgens Cobra, iets meer angst, paniek en angst te creëren. Ze hebben manieren om gebruik te maken van de mainstream media om hun macht te vergroten om angst te verspreiden in alles wat ze doen. U moet begrijpen dat ‘ze’ zijn waarschijnlijk niet helemaal af te treden en op te geven totdat ze hebben geen andere optie. Chaos is hun spel. Terwijl ik dit artikel bewoog hier nu heb ik een theepauze en op ‘het nieuws’ en hoorde dat de IS – hoogstwaarschijnlijk – nu hebben gemaakt terreuraanslagen in Koeweit en Sousse. Het lijkt erop dat de moord op toeristen is hun nieuwste angst methode en al een Zweedse bureau heeft alle reizen naar Tunesië geannuleerd. Laten we nu collectief via commandant en verklaren volledig verwijderen van deze negatieve groepen macht. Als het kijken of luisteren naar het nieuws heeft de neiging om je kracht weg te nemen dan moet je het helemaal te vermijden.

Wat moeten we wijden al onze tijd aan Now?

Het antwoord op die vraag is eenvoudig het is ‘luisteren’. Onze IK BEN Aanwezigheid, onze geliefde Gidsen werken dag en nacht om ons nu te bereiken met suggesties voor het houden van onze eigen balans in het leven, {dat is essentieel nu ie lekker eten, veel water, contact met Gaia en Source dagelijks, enz.} en ook wat onze andere prioriteiten moet nu. Ze zijn waarschijnlijk suggereren allerlei vreemde dingen voor u? Bijvoorbeeld ze misschien suggereren dat je krijgt op een bus en reis ergens en zitten in een park en een beetje teken / paper zeggen ‘informatie over het evenement en de Change Ahead’. Dus we moeten luisteren. Ik hoorde iemand zeggen dat de andere dag dat ‘lichtwerkers niet genoeg weten over het evenement te worden voorbereid op het en hun rol als het op ons’. Ik vroeg mijn gidsen als dit waar was en zo ja, op welke wijze?

Ja, dat is waar ze zeggen. Het soort informatie dat de meeste mensen zijn zich terdege bewust van de vele aspecten van openbaarmaking en de details rondom de vele evenementen die het evenement bestaat uit en dat zal nieuwkomers fascineren. Maar wat is de sleutel hier?

Wat is het belangrijkste aspect van dit evenement, dat Lichtwerkers moeten bewust van te zijn?

Om te kunnen nu of op het moment van de gebeurtenis over wat ons te wachten staat andere mensen te informeren je niet nodig om een expert op elk aspect van de komende veranderingen , zoals de ‘Reval’, ‘Nesara’, ‘vrije energie’, ‘wie zal worden gearresteerd’, wanneer worden onze Galactische Familie gaat landen, de details over de geheime ruimte programma ‘of die openbaarmaking gegevens zullen degenen zijn eerste bekend gemaakt aan de mensheid door middel van de media op het moment van de gebeurtenis etc. Enkele dagen Ik weet zeker dat jullie allemaal het gevoel overweldigd proberen te nemen in alle van de schat aan informatie die beschikbaar is voor ons is, ook al is het een plus te weten over de goede dingen en waar we naartoe gaan. Omdat het op de hoogte is altijd goed maar in mijn achterhoofd de absoluut belangrijkste aspect van dit evenement is het volgende.

Als Bron, de Ene beslist dat we gezamenlijk klaar om deze volstrekt transformerende goddelijke energie die de Event Flash zal bestaan ​​van het evenement zal plaatsvinden absorberen. De helft van de mensheid zal zijn in bed slaapt, zal half wakker zijn wanneer dit gebeurt. Je kan overal zijn. Je gaat dit duidelijk en sterk het gevoel in je lichaam. Dus uw eerste en belangrijkste zorg zal zijn aan te passen aan deze energie, en het aanpassen van wat nodig manier om uw situatie op het moment. Laten we zeggen dat ik op dat moment was het beklimmen van de Mount Everest – geen risico – dan zou ik zeker moet gaan zitten voor een tijdje en mijn weg voorzichtig naar de dichtstbijzijnde basiskamp toen.

Geloof me je eerste zorg zal zeer waarschijnlijk niet om ergens haasten leveren en de CLB aan iemand die door de manier is nu beschikbaar met een druk op een link hier op deze pagina PFC front. Als je opstaan ​​op het moment dat de Event Flash Energy ons bereikt u misschien een behoefte om ofwel zitten of liggen te voelen. Velen van ons zullen genieten van onze sterkste ooit momenten van communicatie met onze Geliefde Guides. Dus alvorens iets anders onze eigen balans is een hoge prioriteit. Vergeet niet iedereen op deze planeet zal gelijktijdig worden ervaren dit. Als je het gevoel OK wordt u duidelijk bewust van wat je nodig hebt om dan te doen. U vindt er alle van de hulp denkbaar van engelachtige gidsen die zal non-stop te werken met ons te helpen de weg te wijzen naar voren hebben. Dus vergeet niet eerst je eigen balans dan zal er geen fouten. Als je dat doet verder op je weg en ga naar buiten {als je buiten bent niet al} dan een van je grootste problemen gaat de wens om iedereen die je ontmoet knuffel te vermijden.

Zonder de zorgvuldige voorbereiding van deze dag van het evenement door de moeder voor ons met haar Tsunami Golf van Liefde de afgelopen jaren, velen van ons zou hebben verlaten ons lichaam in de daaropvolgende uren na het evenement. Deze opeenvolgende verhogen van het Licht energie heeft ‘peu OM peu’ voorbereid ons lichaam voor de Event Flash Energy. Hier is een citaat van een regel Aartsengel Michael opnieuw deze dag. “Zeer binnenkort in een tijdige, zeer tijdig zal worden weggevaagd in de Tsunami van de liefde moeders in de Tsunami van Ontwaken ‘. Velen van jullie die dit lezen zullen al ervaring van het ‘weggevaagd’ een mate of een andere door dit zwaai je voorbereiden op ‘de laatste zetje’. Aartsengel Michael door de Raad van Liefde kanaal Linda Dillon heeft uitgebreid gesproken over wat we zullen ervaren op deze dag en ik heb een aantal artikelen over deze informatie met betrekking tot de details van wat we zullen ervaren in ons lichaam, hart, geest en ziel op deze dag geschreven . Het is beschikbaar op mijn website onder de rubriek Hemelvaart en hier is een link naar die pagina voor degenen die zou willen om wat meer over weten.

http://www.veritasgalacticsweden.net/ascension

NIETS absoluut niets zal ooit meer hetzelfde op deze planeet na deze dag / moment van de Event Flash. Er is echt geen zin in een poging om te proberen uit te leggen hoe snel dit of dat verandering zal plaatsvinden, alles wat we moeten weten is dat het alles zal transformeren zo verbazingwekkend snel dat we zeer binnenkort zal een harde tijd herinneren van de ‘hel’ dat we al bestaande hier. Renaissance zal een onvoldoende woord te zijn, ik ben er zeker van dat we een nieuwe te vinden.

Liefde van Therese Zumi

PS; Rob vertelde me dat hij een dag geleden interviewde Cobra en het is ‘in de kan’ als ik dit schrijf dus we zullen binnenkort een nieuwe update op onze situatie in het algemeen.

** Foto van de Magenta Ray of Light is hoffelijkheid van het kanaal Marlene Swetslihoff die het zelf heeft 1-2 jaar geleden, toen ze uit liep in een van haar favoriete delen van de wereld.

27/06/2015 op 1117 AM CET

Advertenties