The Portal: Cobra’s Update ‘Implantaten…’ 19 juni 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Implantaten…’  19 juni 2015

Als er iemand is die nog steeds de vraag stelt waarom de Event of het Gebeuren nog niet heeft plaatsgevonden, dan is het antwoord weer:

De aarde kwantum primaire anomalie fluctueert goed, of met andere woorden de primaire anomalie accretie vortex van de aarde, dat wordt onderhouden door het plasma-implantaten netwerk en ondersteund door de plasma strangelet en toplet bom vergelding mechanismen, is de achtergrond meta-strategie van de Chimera, die de quarantaine status van de aarde onderhoudt en nog steeds de Event (het Gebeuren), Disclosure (Onthulling van wat voor ons geheim wordt gehouden) en First Contact (Eerste Contact met buitenaartsen) kan voorkomen.

image

Delen van de plasma aanwas vortex structuur werden onlangs ontdekt door de mainstream wetenschap:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3107166/Giant-plasma-tubes-SPACE-Huge-structures-spotted-circling-Earth-filled-charged-particles-sun.html

De activiteit van deze plasma aanwas vortex wordt elke maand rond de tijd van de volle maan vergroot, wanneer het Aarde-Maan plasma portaal zich opent:

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2008/17apr_magnetotail/

Wanneer het Aarde-Maan plasma portaal open is, wordt zowel de aanwezigheid van Licht en het zuiveren van de duisternis uitvergroot.

Plasma implantaten werden 26.000 jaar geleden voor het eerst bij de menselijke oppervlakte bevolking geplaatst. Elke keer net voordat een individu werd geïncarneerd, kreeg hij weer opnieuw inplantingen. Op deze manier werd de gehele oppervlakte bevolking gedurende de gehele cyclus van 26.000 jaar in amnesie gehouden.
(FrankW: Lees elders op deze site meer over deze cyclus van 26.000 jaar en onze huidige reis door de fotonengordel)

De implantaten werden onderhouden door implantaten stations onder het oppervlak van de planeet en in het hele zonnestelsel, en doorlopend aangevuld met verse afwijkende plasma vanuit de interplanetaire en interstellaire ruimte.

Een implantaat is een zwart plasma gat met een geschatte diameter gelijk aan de diameter van een elektron (10 tot de macht -17 meter). Het roteert in een sterk magnetisch veld dat een antigravitationaal effect op de plasma produceert.

Het netwerk van implantaten in de plasma energielichamen van de oppervlak mensheid vormt het diepste gat van de collectieve onderbewustzijn en de basis van de planetaire plasma anomalie aanslibbende vortex.

De implantaten in de frontale kwab van de hersenen compromitteren de besluitvorming en houdt de persoon gescheiden van de Bron.
De implantaten in het reptielenbrein cortex houden de persoon opgesloten in overlevingsangsten en daardoor gevoelig om een slaaf werknemer voor het centrale bankwezen te zijn. De implantaten boven de navel houden de scheiding in stand tussen de Hemel en de Aarde, tussen een man en een vrouw, tussen emoties en de geest en tussen de liefde en seksualiteit. Ze fragmenteren de persoonlijkheid (in persoonsdelen) en blokkeren de stroom van kundalini levenskracht. Ze onderdrukken de emoties, die hun trillingsfrequentie verlagen van vreugde in pijn, dan verder in woede, en verder naar beneden in verdriet, verder naar beneden in angst, dan apathie en tenslotte in bewusteloosheid. Dit is de reden waarom veel mensen niets voelen.

image

Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon lost de implantaten op. Cintamani stenen dienen als brandpunt lens voor dat Licht en zij verlichten het plasma ontbindingsproces.

U kan het proces van verwijdering van het implantaat met deze zeer efficiënte meditatie versnellen:

http://www.imagerynet.com/ties/ties.html

In deze meditatie oefening, zet je jezelf in het ene deel van het cijfer acht en uw implantaten in het andere deel van het cijfer acht, zoals beschreven in de bovenstaande link.

Hier is nog een interessant protocol voor een implantatie schoonmaak:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html

Het concept van karma als straf en beloningssysteem en het concept van de planeet Aarde als een leerschool werd ontworpen door de Archons om mensen de waarheid over het Archon / Chimera controlesysteem te onthouden en het voorkomen van het ontdekken van het implantaten netwerk.

Het is waar dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn daden en dat we kunnen leren van onze fouten, maar om te impliceren dat het ervaren van onze huidige levens omstandigheden de ‘karmische vruchten zijn’ van onze negatieve handelingen in het verleden is een zeer subtiele en ernstige vorm van manipulatie en een zeer handig excuus voor de Cabal om te blijven doen wat ze doen, als ze ons gewoon ‘een lesje wil leren in de school van het leven’.

De primaire anomalie is de oorzaak van al het lijden, en alle negatieve handelingen van alle levende wezens zijn een kettingreactie van generationele trauma, van oorsprong uit de oorspronkelijke val uit de gratie, de oorspronkelijke ontmoeting met de primaire anomalie millennia geleden, en de oorspronkelijke ervaring van het implantatie proces in dat verre verleden.

image

Dit alles zal worden opgelost als gevolg van de energetische tussenkomst van de Galactische Centrale Zon.

De Doorbraak is nabij!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties