The Portal: Cobra’s Update van 5 september 2012 ‘De Broederschap van de Ster…’

The Portal: Cobra’s Update van 5 september 2012 ‘De Broederschap van de Ster…’

Deze blogpost zal gaan over de Broederschap van de Ster (Brotherhood of the Star), de tweede positieve groep die in het geheim achter de schermen voor het welzijn van de mensheid en de bevrijding van de planeet bezig zijn.

Ik heb toegang gekregen tot een van de esoterische teksten die werden geschreven door een lid van die groep en ik doe nu de publicatie ervan in zijn geheel met volledige toestemming van die groep.

image

»Broederschap van de Ster is een planetaire oupost van de Blue Lodge van Sirius die verbonden is met Sirius via Jupiter en Jupiter Command. Het doel van de Broederschap van de Ster is om de evolutie van de planeet te leiden onder leiding van Sanat Kumara. De binnenste cirkel van de Broederschap van de Ster zijn Meesters en arhats die hun Ascensie op deze planeet hebben bereikt. De buitenste cirkel van de Broederschap van de Ster is de esoterische Broederschap en bestaat uit leerlingen van de Verheven Meesters, die de zevende subdegree hebben bereikt van de derde Initiatie. Het fysieke anker van de Broederschap van de Ster is een enorm ondergronds rijk van Shamballa, waar de Grote Mysterieschool van de Transhimalaische Broederschap werkt. De esoterische Broederschap vertegenwoordigt de antichambre.

image

De Broederschap van de Ster was nooit openbaar vanaf de tijd van Atlantis. Er werd in het geheim gewerkt door middel van haar discipelen. De discipelen van de Broederschap van de Ster bestaan uit de Orde van de Ster. Orde van de Ster is een gemeenschap, een mandala van 144.000 sterwezens van de eerste, tweede en derde Initiatie die geïncarneerd zijn op deze planeet met het doel van occulte triangulatie van licht en duisternis. Leden van de Orde van de Ster beïnvloeden de situatie in de wereld door telepathische begeleiding van de Broederschap van de Ster.

Zij hebben de bloei van de Grieks-Romeinse cultuur geholpen met telepathische indrukken veroorzaakt door de Broederschap van de Ster. Ze waren actief als Druïde priesters in de Keltische cultuur. Als Essenen werkten ze samen in het project van de Hemelvaart  (Ascensie) van Jezus en Magdalena / Grail familielijn als een tegenwicht tegen de dertiende bloedlijn van de zwarte adel. Ze hebben Sufi initiatie bestellingen opgericht. In de 12e eeuw hebben ze Katharen en Albigenzen beweging die Godin mysteries door de Troubadour poëzie is nieuw leven ingeblazen en hebben ook nieuw leven ingeblazen gnostische christendom mysteries opgericht uit de tijd vóór de Constantijnse christelijke sekte. In de 13e eeuw hebben zij de Tempeliers orde opgericht, die was gebaseerd op de ontdekking van Isische esoterische teksten in de crypte onder de Salomon tempel. Informatie over deze rollen is de heropleving van de oude Egyptische ster mysteries en de vorming van de vrijmetselarij ingeschakeld. Gebaseerd op een impuls van de Broederschap van de Ster, hebben verborgen Katharen lodges de Renaissance rond 1450 in Florence geactiveerd en dit heeft onze westerse beschaving gevormd zoals wij die nu kennen. Hierdoor werd voldaan aan de voorwaarden voor de komst van de eerste vertegenwoordigers van de Esoterische Broederschap naar Europa vanuit het ondergrondse Tibet.

Sindsdien werkten een paar dozijn vertegenwoordigers van de esoterische Broederschap verder in het geheim achter de schermen in Europa. In de 16e eeuw waren ze voornamelijk actief in Florence, Venetië en Verona, in de 17e eeuw vooral in Londen en ook elders in Engeland en in de 18e eeuw voornamelijk in Parijs. De esoterische Broederschap is de geestelijke impuls voor het begin van de Verlichtingsbeweging door de Orde van de Ster uitgezonden en dit was in de 18e eeuw een nieuwe vorm en de basis voor de wetenschappelijke en technologische revolutie.

De esoterische Broederschap heeft de  mysterieschool in Parijs geactiveerd, opgericht door de Graaf van Saint Germain in 1775. Deze geheime mysterieschool was ongeveer 100 jaar actief en daarna heeft de esoterische Broederschap de oprichting van de Theosofische Vereniging geactiveerd in 1875 door middel van HP Blavatsky. Door telepathische indrukken heeft de esoterische Broederschap de vooruitgang van de wetenschap geleid, met name door Nikola Tesla.

Nu is de Esoterische Broederschap niet betrokken in de matrix van het systeem op de planeet Aarde. We leven in geheime locaties op het oppervlak van de planeet.

Het esoterische symbool van de Broederschap van de Ster is de hemelse steen van Sirius, het vuur juweel, Cinta mani, lapis ex Coelis, die de parel van ons ware Zelf (atma-buddhi-manas) vertegenwoordigt.

Het esoterische symbool van de Orde van de Ster is een kelk van Moldavite, de hemelse steen van Pleiaden, de Heilige Graal, sangreal, die ons causale lichaam en de ster adel, de mandala van de 144.000 ster wezens van licht vertegenwoordigt.

Amor Vincit Omnia! «

Broederschap van de Ster is het laatste zuivere overblijfsel van de mysterie scholen van Licht van Atlantis. De Cabal probeerde zonder succes te infiltreren omdat ze zeer strenge regels voor de toelating hebben. Helaas had de Cabal veel meer succes bij het infiltreren van de meer openbare mysterie scholen, zoals jezuïeten dit in staat waren om met de vrijmetselarij te doen in de vroege jaren 1800 en zoals de Theosofische Vereniging werd geïnfiltreerd nadat Helena Blavatsky overleed en haar leringen werden later door de Cabal misbruikt. Dit is de oorzaak van veel verwarring onder de Lichtwerkers, maar de ware leer zal binnenkort worden hersteld als onderdeel van Operatie Dreamland.

Om die reden kunnen de andere leden van de Broederschap van de Ster contact met mij opnemen via  cobraresistance@gmail.com

Het Licht Zal Overwinnen!

Cobra
5 september 2012

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties