Recreating Balance: ‘Transcriptie van het Interview met Cobra…’ door Untwine, juni 2015

Recreating Balance: ‘Transcriptie van het Interview met Cobra…’ door Untwine, juni 2015

image

image

…Transcriptie van het interview…

Untwine: Kun je uitleggen waar Shamballah precies naar verwijst?

Cobra: Shamballah is een naam voor het ondergrondse koninkrijk van Licht, waar de lichtkrachten bezig zijn geweest met het verankeren en de aarding van licht voor de laatste 25.000 jaar, omdat dat was weg gedreven van het oppervlak van de planeet toen de planeet aarde in een quarantaine kwam 25.000 jaar geleden.

Untwine: Ok. Kan het ook verwijzen naar steden op de etherische en astrale gebied, boven het oppervlak?

Cobra: Natuurlijk hebben al de ondergrondse steden van Licht ook hun etherische en astrale tegenhangers, en sommige van deze steden bevinden zich ook boven het aardoppervlak, hoog in de stratosfeer.

U: Kun je iets zeggen over de verhalen over de koning van de wereld, waar ze naar verwijzen?

C: De koning van de wereld is een oude en wijs wezen van Licht, die is het begeleiden van de evolutie van deze planeet voor veel miljoenen jaren, en hij is eigenlijk een geascendeerd wezen, zodat wezen voorbij illusies van ruimte en tijd is gegaan, heeft hij buiten deze dimensie van ruimte en tijd gegaan, en hij is eigenlijk een verlicht wezen.

U: Ok. Zo is hij nog steeds aanwezig op de planeet op dit moment?

C: Hij is niet aanwezig op de planeet op dit moment, maar zijn bewustzijn is gericht op de planeet op dit moment.

U: Kun je wat zeggen over de energie-centrum in de onderrug , waar onze stamcellen worden gecreëerd, wat overeenkomt met?

C: Dit energiecentrum is eigenlijk een van de sleutels om de mysteries van het DNA te ontgrendelen. Ook zou ik willen zeggen dat er te veel aandacht op DNA zelf, wat belangrijker is, is dat er een hogere dimensionale blauwdruk, vooral in het etherische lichaam, die dan manifesteert als fysiek DNA, en deze energie centrum is het reguleren van de stroom van energie met betrekking tot deze.

U: U zei eerder dat de Melkweg en Andromeda sterrenstelsels zijn van tegengestelde polariteiten, en dat de centrale zon van de melkweg is een gigantisch godin, betekent dat dan dat de centrale zon van Andromeda is een gigantische god?

C: Ik zou het niet eenvoudiger op deze manier, zijn tegengestelde polariteiten op die dimensies niet lineair, zoals mannen en vrouwen, zijn ze meer zoals magnetische polariteiten, + en -.

U: Dus het heeft niets te maken met de mannelijke en vrouwelijke energieën?

C: Op dat niveau mannelijke en vrouwelijke energieën gebeuren op een iets andere manier, dus belt één centrale zonnegod en de andere centrale zon godin is de interpretatie die vrij is beperkt.

U: Dus er, mannelijk en vrouwelijk zijn volledig geïntegreerd?

C: Ik zou zeggen de beschrijving van wat er gebeurt op die vliegtuigen is niet eenvoudig te beschrijven met menselijke woorden, maar de best mogelijke benadering zou anders zijn polariteiten + en – zoals magnetische en elektrische velden, maar zelfs dat is een heel erg ruwe interpretatie van wat er daadwerkelijk gebeurt op die niveaus van de schepping.

U: Hebben soortgelijke anomalie zoals wat we nu hebben met het duisternis gebeuren in eerdere versies van het universum?

C: Ja, er waren verschillende versies van deze anomalie, maar het heeft niet volledig gemanifesteerd voor deze kosmische cyclus.

U: Dus nu dat het gemanifesteerd volledig, het zal volledig worden opgelost?

C: Nu het gaat volledig worden opgelost, nadat deze volledig is geopenbaard ja.

U: Zijn de planeten wezens die zijn gegaan door de evolutionaire pad als dier de mens, en daarna opgevaren en vervolgens evolueerde verder in dat een planeet?

C: Niet echt, hoogst ontwikkelde wezens nooit hoewel dierlijke evolutie ging, het laagste punt bereikten ze was de menselijke ervaring. Er zijn eigenlijk twee grote stromen van evolutie, een is rechtstreeks uit materie en stijgen door middel van minerale, plantaardige, dierlijke en menselijke koninkrijk en tot in de geest, en de andere stroom van de evolutie is eigenlijk het afdalen van de geest, naar beneden gaat naar de menselijke ervaring, dan oplopende terug naar boven, dus we hebben twee verschillende stromen van de evolutie die eigenlijk elkaar aanvulling.

U: Wat is de volgende stap in de evolutie na Ascensie (Hemelvaart)?

C: Ascensie is eigenlijk een begin van de terugreis, terug in Eenheid, en het is een continue proces dat resulteert in uiteindelijke integratie met het Absolute.

U: Zijn allerlei dieren geleide wezens in het universum?

C: De meeste van deze dieren onder begeleiding van wezens waren de resultaten van genetische experimenten op de bezette planeten.

U: Ok, zelfs de leeuwhoofdige wezens bijvoorbeeld?

C: Niet allemaal, maar een meerderheid van hen wel.

U: Zijn er geen boom-2 of planten mensachtige wezens?

C: Die dingen werden ook geprobeerd in Atlantis, maar ze waren niet erg succesvol, dit is zeldzaam, en in bevrijd universum wordt dit niet precies ondersteund.

U: Wat is de oorspronkelijke betekenis van Baphomet, de geit het hoofd zijm?

C: Dit is, zou ik zeggen, manipulatie van zeer oude archetypes van de kliek, zijn archetypen van steenbok, archetypes van zeer oude goden en godinnen, die zijn samengevoegd in dit symbool, dat is verkeerd gebruikt door de kliek occultisten, vooral in de laatste paar eeuwen.

U: Wie heeft dat symbool oorspronkelijk?

C: Het is niet een symbool dat werd gecreëerd, het is een fusie van verschillende oude symbolen, en deze fusie is gedaan door de kliek van de energie achter die symbolen misbruiken.

U: Kan dit symbool ook gebruikt worden voor het licht?

C: Het kan zijn, maar ik zou zeggen dat er sprake is te veel negatieve energie die ermee verbonden zijn. Dus het is goed om die energie te zuiveren, en er zijn vele andere symbolen die we kunnen gebruiken die veel meer neutraal zijn, niet zozeer beladen met betekenis.

U: Ok. Wie is Kali?

C: Kali is een oude Godin, ze is een wezen van Licht, en haar doel is transmutatie van verouderde formulieren, en bevrijding van verouderde patronen.

U: Kun je praten over de situatie van de feeën in de quarantaine Aarde?

C: Vooral na de archon invasie in 1996, de feeën, en alle andere elementaire wezens van het Licht, had niet een heel goede tijd, omdat de etherische sfeer werd vergiftigd veel met radioactiviteit en als gevolg van vervormde harmonischen van extreem lage frequentie straling van scalaire apparaten zodat ze niet hebben een zeer goede tijd en het was erg moeilijk voor hen om te bestaan, en ze hebben eigenlijk zocht locaties die het minst van dat soort vervuiling had, dus het was niet gemakkelijk om ze meer te vinden in stedelijke gebieden.

U : Is er eenhoorns tijdens quarantaine Earth?

C: Ja, maar ze waren zeldzaam, ze eigenlijk deed bestaan ​​en ze zijn niet gemakkelijk te vinden.

U: Meestal op de etherische en astrale, ja.

C: Meestal op hogere niveaus, ja.

U: Kun je het verschil tussen lineaire tijd en spiraal tijd uitleggen

C: Het is eigenlijk een waarneming van de tijd flow. De tijdstroom fysiek feite onze waarneming dat het een kwestie van bewustzijn. Lineaire tijd is de tijd die we eigenlijk waarnemen door het filter van de geest met behulp van de kalender. Spiraal is de tijd die daadwerkelijk is verbonden met de natuurlijke cycli, en wanneer we verbonden zijn met de natuurlijke cycli kunnen we zien en voelen en te ervaren die cycli samenkomen in een spiraal van de evolutie.

U: Dus dit is een manier om de duistere krachten te manipuleren tijd, door het versterken van lineaire tijd ja?

C: Tot op zekere hoogte ja, maar dit was niet de belangrijkste focus van hun inspanningen.

U: Kun je andere manieren waarop zij de tijd manipuleren verklaren?

C: Ze waren niet manipuleren van de tijd zo veel als mensen bang zijn, omdat het niet eenvoudig. Er is veel gepraat over de tijd reizen en het grootste deel van dat gesprek is niet gebaseerd op de werkelijkheid. Het is erg moeilijk om iets van de toekomst te ontvangen. Want voor iedereen om iets te ontvangen van de toekomst, moet u de juiste staat van bewustzijn hebben. Dus de kliek was niet in staat om verbinding te maken met de toekomstige tijdlijnen, ondanks wat mensen zou kunnen proberen te zeggen dat ze niet in geslaagd om dat te doen.

U: Je had een paar jaar geleden dat je werkt aan een project over tijdslijnen, kunt u onthullen iets over het?

C: Ik zou niet veel zeggen op dit moment, maar ja er zijn projecten waar we werken aan tijdslijnen, helende het verleden tijdslijnen en het openen van de toekomstige tijdlijnen, maar misschien is het een beetje te vroeg om daarover in detail te spreken.

U: Dus voor wezens van Licht, is tijdreizen mogelijk?

C: Niet op de manier waarop mensen begrijpen. Opnieuw zou ik zeggen dat dit onderwerp is sterk overdreven, en is niet zo eenvoudig als mensen denken dat het is.

U: Kun je praten over de Phoenix oplicht event, wat daar gebeurt?

C: Dit was een van de vele waarnemingen van buitenaards ambachten, waren er veel andere waarnemingen. Ik zou zeggen dat er scheuren in de matrix wanneer het licht krachten en de verschillende beschavingen in staat waren om een beetje van hun aanwezigheid te tonen. U: Is het leven op vliegtuigen boven het mentale vlak, ook op basis van de vorm en de heilige geometrie? C: Life boven het mentale vlak is niet gebaseerd op heilige geometrie, is het gebaseerd op vloeibare patronen van liefde en licht. U: Kan de etherische astrale en mentale lichamen sterven als het fysieke lichaam doet? C:. Ja natuurlijk kunnen ze U: Ok, dus als je sterft op die vliegtuigen, je bewustzijn gaat naar de hogere niveaus? C: Ja, dan is uw bewustzijn gaat dan naar de hogere mentale vlak als je genoeg geëvolueerd u wat tijd doorbrengen daar en in de meeste gevallen op deze planeet je weer incarneren. U : Is het waar dat onze gedachten vormen of emoties wezens van hun eigen kunnen worden? C: Eigenlijk zijn er elementaire wezens die vorm, die de bouwstenen van onze emotionele toestanden zijn. Dus als je je voelt woede bijvoorbeeld, dat woede is een bepaalde trillingsfrequentie die is gemaakt van een bepaalde elementaire wezen dat is een vorm van leven op zijn eigen. U: De blauwe en rode kleuren worden vaak gebruikt als symbool voor mannelijke en vrouwelijke, en de vereniging van deze twee kleuren worden paars. Paars is ook de kleur van de kroon chakra, waar de mannelijke en vrouwelijke kundalini worden samengevoegd, is dit de reden waarom de violette vlam is zo krachtig? C: Dit is niet verwant met de violette vlam, de violette vlam is de kleur van transmutatie, en door het gebruik van de violette vlam we eigenlijk een beroep op de aanwezigheid van een bepaalde aartsengel, zijn naam is Zadkiel, en die energie van die aartsengel transmuteert alle verouderde formulieren, en eigenlijk transmuteert deel van de primaire anomalie, U: Wanneer u schreef de naam Isis in uw post over de IS: IS portal, je schreef met twee stippen in het midden, kunt u de betekenis van de twee puntjes uitleggen? C: Nee U: Kun je uitleggen wat voor soort licht wezen, en wat voor soort proces wordt betrokken precies in de arrestatie van de archons? C: Dat is een proces dat veel verschillende groepen van de licht krachten gaat, als je spreekt over degenen die op het oppervlak van de planeet, dit wordt meestal gedaan door het verzet. U: Hoe zit het op het etherische vliegtuig? C: Op het etherische vliegtuig zijn er andere, zou ik zeggen, galactisch licht krachten, die de uitvoering van deze werkzaamheden, maar ik zou zeggen dat er zijn niet veel archons links, die worden achtergelaten op de planeet zijn meestal geïnfiltreerd in de Jezuïeten en andere organisaties, en de meeste van hen zal op de planeet blijven tot het evenement, en zij zullen worden gearresteerd op het moment van de gebeurtenis. U: Hoe zit het Chimera, die arresteren hen? C: Het is hetzelfde, de fysieke degenen worden gearresteerd en verwijderd van de planeet door de Verzetsbeweging, degenen die op de etherische en plasma vliegtuigen worden verwijderd door de galactische krachten. U: Wie gesneden de Moldavite kelk van de orde van de ster? C: Dit was gecreëerd door de galactische federatie, op de instructies van de centrale beschaving miljoenen jaren geleden. U: Wat is het doel van de Libische tektite? C: Het doel van de Libische tektite is eigenlijk om de duisternis van Orion in transmuteren, dus dit is een zeer krachtige helende steen voor degenen die zijn met de interactie met Orion energie in hun vorige incarnaties, kan het transmuteren en transformeren deze energie, vanuit hun energie velden. U: Hoe werd de cinta mani steen gemaakt op Sirius, en was er een speciale gebeurtenis dat het hier gebracht? C: Ja, eigenlijk was er een planeet in het Sirius sterrenstelsel, een planeet van licht blauwe kleur die eigenlijk explodeerde, en delen van die planeet waren in alle richtingen reizen en een klein deel van deze daadwerkelijk bereikte de de planeet Aarde, en viel op de aarde miljoenen jaren geleden. Dit is op dat moment op de planeet aarde door het Licht krachten en is in de Agatha netwerk onderhouden en delen van deze is gegeven aan de mensheid, vooral in deze tijd om te helpen bij het ​​evenement. U: de aartsengelen die in gedoken rampenplannen en werd 8 miljoen jaar geleden verbroken, toen ze begon steeds krankzinnig, hoe is het begonnen, wat was hun eerste acties? C: Het gebeurde heel snel, omdat ze eigenlijk hebben gecreëerd apparaten die hen tot zeer sterke elektromagnetische velden zijn onderworpen dat vervormde ruimte-tijd continuüm om hen heen, en zodra dat gebeurd is, dat een zeer sterke trauma in die wezens geschapen, en het trauma was zo sterk dat ze verloren verband met hun ziel, en dit was een zeer snel proces, en een zeer snelle mutatie gebeurde, en niemand was in staat om te voorspellen of te voorkomen. U: Ok. Dus ze begonnen met het aanvallen van andere wezens meteen? C:. Ja precies U: Hoe was het leven in het begin van de quarantaine, was het als een stenen tijdperk? C: De overgrote meerderheid van de oppervlakte was in een stenen tijdperk fase, het was als een mengsel van stenen tijdperk gemeenschappen en zeer geavanceerde geïsoleerde eilanden Atlantische beschaving, en ze waren niet veel interactie met elkaar. U: Dus deze zeer geavanceerde beschaving, hoe lang hebben ze duren? C: Het duurde nog eens 12 of 13.000 jaar , tot de laatste stortvloed van Atlantis. U: Heb je enig inzicht over hoe om ongewenste negatieve emoties en gedachten los op een gezonde manier? C: Er zijn vele technieken die je kunt gebruiken, vooral in de spirituele kringen zijn er verschillende technieken die kunnen mensen te helpen bij het ​​loslaten van opgebouwde spanning, emotionele en mentale spanning. Het andere ding dat is zeer gezond en heilzaam is het element water en de natuur zelf kan veel van deze te absorberen. En het andere aspect van dit gezonde communicatie, die soms, niet altijd, op te lossen die emoties. In principe al die emoties en gedachten zijn afkomstig van de implantaten. En wanneer de implantaten zal beginnen op te lossen, zal het veel gemakkelijker zijn om te desintegreren en transmuteren die emoties en gedachten. U: Heeft een strangelet bom ooit opgeblazen in het universum? C:. In een gecontroleerde manier ja, door het licht krachten U : Dus ze deden het zelf om het te bestuderen? C: Ze deden het om technologie te ontwikkelen om te absorberen en transmuteren, was het onder gecontroleerde laboratorium omstandigheden. U: ik zie er veel van heilige geometrie in de brandende man festivals, de manier waarop ze bouwen van de sites. Wat zijn de intenties voor deze, en ook in de rituelen doen ze op het einde wanneer ze branden de man beeltenis? C: The Burning Man festival is een interessante mix van licht en donker. Er zijn sterke licht en sterk donkere facties aanwezig, in de organisatie van het festival zelf, en ook aanwezig zijn daar. Dus dit evenement heeft een groot potentieel voor het licht als benaderd op de juiste manier. Het andere aspect van deze is dat oppervlak bevolking is nog niet helemaal klaar voor iets als dit. U: Kun je een aantal van de meest belangrijke Godin vortex op aarde? C: De belangrijkste Godin vortex is, zou ik zeggen, nummer één vortexen zijn in Syrië, dan heb je heel sterk vortexen op Kreta, in Griekenland, in Egypte, in Ierland, in de Oekraïne, in het Caribisch gebied. Je hebt ze in vele plaatsen in de wereld. Je hebt ze in Australië, in Tahiti eilanden, je hebt ze overal. U: Hoe zit het met God vortexen, de belangrijkste daarvan? C: De belangrijkste God vortexen, de mannelijke vortexen, zou ik zeggen, in veel gevallen, de heilige bergen, zoals Mount Shasta, Mount Fuji, Mount Kilash. Er zijn andere belangrijke God draaikolken zoals Stonehenge, de piramiden, een aantal van hen in de grote steden over de hele planeet. U: U zei eerder dat bijna geen ziel de quarantaine, omdat het begon had ingevoerd, dus is er geen waarheid aan de indigo en het kristal kinderen verhalen? C: Heel weinig, heel weinig van hen zijn echte verhalen, de meeste van deze is gewoon nieuw tijdperk fictie. U: Wat maakte Sirius zo sterk dat het de enige ster systeem in 1000 lichtjaren straal rond de aarde dat deed niet krijgen binnengevallen in 1996? C: De Sirius sterrenstelsel is een zeer sterke portal direct naar de galactische centrale zon, en het licht krachten hebben ervoor gekozen om hun energie accumuleren om deze ster portal te beschermen om de stroom die de planeet Aarde heeft bereikt te verlichten, omdat het Sirius sterrenstelsel is zeer dicht bij de aarde, en met een dergelijke sterke aanwezigheid van de galactische centrale energie zo dicht bij de aarde was de sterkst mogelijke bescherming voor dit zonnestelsel en de Aarde in het bijzonder, vanaf 1996. U: Is de negatieve energie op deze planeet een van de redenen waarom de vrije energie apparaten niet goed werken? C: Veel vrije energie apparaten werken heel goed, maar die heel goed werkt zijn meestal gekaapt en gesaboteerd door de kliek. U: Ok, dus de negatieve energie op deze planeet heeft niets te maken met het. C: Nee, er zijn zeer eenvoudige fysische principes die werken, ongeacht het bedrag van de primaire anomalie hier. En die apparaten werken heel goed, maar natuurlijk de kliek het niet leuk vindt en ze grijpen of te onderdrukken of te vernietigen. U: Wat is de rol van verborgen Katharen lodges die hebben overleefd aan deze dag geweest? C: De Katharen groep is een uiterlijke uitdrukking van de innerlijke broederschap van de ster, zijn er vele wezens van Licht die zijn geïncarneerd in verschillende cathar groepen aan het licht tegen de Jezuïeten invasies in de hele planeet vast te houden. U: Hebben sommige europese verzetsgroepen uit wereldoorlog 2 gehouden bestaande na de oorlog? C: De meeste van die groepen zijn opgelost en ontbonden, sommigen van hen zijn gebleven in een beperkte vorm en een laag profiel gehouden, en sommigen van hen opnieuw aangesloten opnieuw in de afgelopen jaren en verbonden met diverse positieve groepen, templar groepen en andere groepen die zich inzetten voor de bevrijding van de planeet. U: Kan één ziel vleesgeworden in verschillende instanties tegelijk voor hemelvaart? C: U kunt alleen in een lichaam op een moment voor hemelvaart. Natuurlijk kunt u het lichaam te verlaten en voer een ander en dan weer te veranderen, dat is mogelijk, maar op een bepaald moment in de tijd kunt u alleen aanwezig zijn in één lichaam. U: Wat is de licht krachten plannen als delen van de bevolking te beginnen zijn ? gewelddadige na het evenement C: Als dit gebeurt na de gebeurtenis, natuurlijk het verzet samen met positieve militaire en lokale politie in staat zal zijn om te kalmeren van de situatie. Dat is niet een groot probleem. U: Wat is het verhaal achter de beelden in Easter Island? C: Deze beelden zijn overblijfselen van een oude reus race die werd bevolken het eiland vele millennia geleden. U: Kunt u uitleggen wat er gaande is met de off-wereld vergaderingen die Corey Goede deelneemt, wat gebeurt er met die? C: Mijn bronnen kunnen niet bevestigen dat hij eigenlijk is het hebben van die vergaderingen. Ik kan bevestigen dat hij betrokken was bij een geheime ruimte programma en hij heeft een aantal zeer goede intel, maar mijn bronnen niet ontvangen bevestiging voor die off-wereld bijeenkomsten. U: Waarom graancirkels verschijnen in slechts enkele landen, met name Engeland? C: Omdat er portals geopend voor degenen graancirkels te verschijnen, zijn er sterke Pleiadian portals in Engeland, en de Pleiadische schepen binnenkomen via deze portals, doen de graancirkels en dan verdwijnen. U: Wie oorspronkelijk gebouwd de sfinx? C: The sfinx werd gebouwd door de Egyptische positieve mysterieschool ongeveer 16.000 jaar geleden. U: Zou de kritische massa lager zijn als alle mensen die de wekelijkse meditatie zou verzamelen in dezelfde plaats fysiek? C: Het maakt niet uit van de locatie zelf, maar wat er wel toe doet is dat mensen fysiek doen de meditatie. De kritische massa is bepaald en is nog niet bereikt. U: Is Dou Mu opgestegen? C: Dou Mu is niet opgevaren, maar is afkomstig van de bevrijde universum, dus ze is genoeg gezuiverd, ze heeft geen persoonlijke blokkades hebben, of persoonlijke anomalieën en ze volledig aan tegen de bron. U: Waarom zij de lasertechnologie moeten haar pijnappelklier open te houden, vanwege de anomalie op aarde? C: Door de anomalie op aarde, en door het grote potentieel verschil in de trillingsfrequentie, op het oppervlak van de planeet en waar ze vandaan komt. Het is net als je duiken naar de bodem van de oceaan zou zijn, heb je iets om te overleven nodig. U: Is ze in staat om op afstand bekijken alles op aarde? C: Ze is in staat om op afstand bekijken van een heleboel dingen, maar niet alles, want ook aan haar, zijn bepaalde dingen geclassificeerd. De aarde is een zeer vreemde planeet. Vele geheimen.

Advertenties