Prepare for Change: ‘Positieve Transformatie Verandering Komt er aan..!’ door Therese Zumi op 14 juni 2015

Prepare for Change: ‘Positieve Transformatie Verandering Komt er aan..!’ door Therese Zumi op 14 juni 2015

image

Prepare for Change:
Bereid je voor op Verandering:
Positieve Transformatieve Verandering Komt Er Aan..!

Ik wil Elisabeth Whitney bedanken en haar feliciteren met dit uitstekende artikel. Ik wil je van harte aanbevelen om dit eerst zelf te lezen en dan te gebruiken om anderen te helpen ontwaken omdat de tijd van verandering nadert met de snelheid van Liefde zoals AM (Aartsengel Michael) zegt.
Elisabeth heeft Cobra bij twee of drie gelegenheden geïnterviewd en in dit artikel heeft ze in een uitgebreid, maar kort overzicht onze hele situatie hier nu op Gaia uitgelegd en ook wat ons te wachten staat.

Er is echt geen tijd meer om nog langer te talmen als je van binnen een gevoel hebt van: “Ik moet nu M. informeren over wat ik weet dat er binnenkort staat te gebeuren…”, want het is nu de tijd om iedereen te informeren die een grote steun zou kunnen zijn om wanneer de dag is aangebroken te helpen het rustig en in harmonie houden van mensen. Luister naar alle ideeën die nu in je gedachten naar boven komen over hoe je dit naar anderen zou kunnen verspreiden. Het maakt niet uit of die gedachten ‘bizar’, ‘gek’ of zelfs ‘belachelijk’ lijken te zijn, want je wordt geleid door je hogere zelf om precies te weten wat er nu gedaan moet worden.

Ook is hier op Prepare for Change een toelichting of instructie voor de bestuurders van jouw gemeente, stad, dorp, streek, provincie of land te downloaden in de vorm van een CLB, een Community Leaders Brief (een Instructie voor de Bestuurders van de Gemeenschap).
Download deze CLB zoveel mogelijk in uw eigen taal en print er voldoende uit. Maak indien nodig zelf de vertaling in uw eigen taal en geef deze vertaling ook door aan Prepare for Change.

Overhandig deze toelichting/instructie zoveel mogelijk zelf aan de bestuurders van jouw eigen buurt, gemeente, stad, dorp, enzovoorts en wees bereid om jouw kennis over de Event (Gebeurtenis) en wat er daarna gebeurt met hen te delen en de mogelijkheden voor een soepele, rustige en harmonieuse overgang naar een nieuwe, galactische gemeenschap met hen te bespreken.

Het is nu tijd om klaar te zijn!!

Elisabeth Whitney’s artikel is hier te vinden:
Prepare for Change: Positive Planetairy Transformation is Coming https://timebandit15.wordpress.com/2015/05/28/211/

PS: Voor het vinden van de CLB ga je naar de rubriek ‘Event Support Groups’ hier op Prepare for Change en klik vervolgens op de link om het op te roepen document te downloaden. Het CLB is beschikbaar in de volgende talen:

# CLB -Community Leaders Brief – Nederlands (73 downloads)

# CLB Community Leaders Brief -Deutsch (488 downloads)

# CLB -Community Leaders Brief -English (140 downloads)

# CLB -Community Leaders Brief -Francais (962 downloads)

# CLB – Community Leaders Brief – Espagnol (97 downloads)

# CLB – Community Leaders Brief -Finish-Tiedote-yhteisön-johtajalle.pdf (70 downloads)

# CLB – Community Leaders Brief -Romanian.pdf (280 downloads)

# CLB -Community Leaders Brief -Portuguese-Resumo-Informativo-para-Lideres-Comunitários.pdf (57 downloads)

# CLB Slideshow -Portuguese-Apresentação-do-Resumo-Informativo-para-Lideres-Comunitários.pdf (46 downloads)

# Safety Plan -Portuguese-Plano-para-promover-a-segurança-e-bem-estar-da-população-durante-o-Reset-ao-sistema-financeiro1.pdf (70 downloads )

# CLB -Community Leaders Brief -Brazilian Portuguese (280 downloads)

Zweeds:
Vreemd genoeg is het niet hier vermeld als beschikbaar in het Zweeds, maar ik heb zelf een in het Zweeds gemaakt exemplaar door een ijverige kleine groep Zweedse vertalers ongeveer 18 maanden geleden, toen we eerder alle vertalingen hier op Prepare for Change hadden .

Er is achter de schermen hard gewerkt om vertalingen te maken.

Therese Zumi

Website: http://www.veritasgalacticsweden.net

Vertaling:  FrankW  zielsvreugde@live.nl

Advertenties