Sphere-Being Alliance: ‘Om ons te verlagen tot het niveau van degenen die gruwelijke misdaden tegen ons hebben begaan…’ door Corey / GoodETxSG, 11 juni 2015

Sphere-Being Alliance: ‘Om ons te verlagen tot het niveau van degenen die gruwelijke misdaden tegen ons hebben begaan…’  door Corey / GoodETxSG, 11 juni 2015

image

In antwoord op een zeer giftige email van een lezer.

Ik kreeg een zeer giftige e-mail van een lezer en een link naar een artikel van die perfecte voorbeelden van enkele van de groepen die roepen dat de Blue Avian berichten een “nieuw tijdperk geleuter zijn of een ‘boodschap’ van Hippy Liefde en Vrede” en laat zien hoe het ontwaken van massa nu zijn en zal binnenkort in een nog meer van een ‘reactionaire emotionele toestand “als volledige openbaarmaking plaatsvindt. De gedachte van de volledige details van deze misdaden tegen de menselijkheid hebben deze “elite”, die deze misdaden gepleegd in een blinde zich in paniek. Hoe kunnen we deze volledige informatie zonder dat er openbaren wordt rellen mensen pleiten voor hoofden te rollen, zoals de persoon die mij de e-mail en de toon van het artikel dat verzonden ze deelden ?

Hoe reageren we zullen het fundament van het nieuwe tijdperk van een “Na Onthulling Civilization” te zijn. Zal de minder spiritueel geëvolueerd en lagere vibrerende van onze samenleving de toon van onze toekomst met een ‘nacht van de lange messen “? Kunnen we een ordelijke overgang met volledige openheid die wereld-court hoorzittingen en proeven gaat? Dit kan worden “Hippy” of “New Age Drivel” voor sommige mensen (ze zijn ook de huurders van alle grote religies), maar als we gaan om de overgang naar een 4e Density Positieve Civilization we moeten ons concentreren op steeds meer liefdevolle, vergevingsgezind en het verhogen van ons bewustzijn / trillingen. Het laatste wat we moeten doen is lager onszelf naar het niveau van degenen die ons deze misdaden gepleegd en tot slaaf gemaakt.

image

Er zijn mensen die zijn het verzenden van e-mails en het plaatsen van reacties die verwarring tonen (zoals gewoonlijk) dat de SSP / Sphere Alliance het aanbod door het heeft aanvaard Comité van 200 . Dit is onjuist. Er was geen enkel moment dat hun aanbod nog werd beschouwd als (een deel van dit is opgeruimd in de Q & A artikel Dr. Salla vandaag vrijgegeven ). Er zal geen stopzetting van de toelichtingen zijn door de “Cosmic Alliance”, noch zullen we een back-off van absolute “Full Disclosure” voor een moment. Het lijkt dat uit de reactie van de mensen als deze die we hebben wat werk te doen en een korte tijd om het te voltooien voordat deze onthullingen optreden. Degenen die bloed willen voor bloed of en een oog voor een oog kan problematisch en inderdaad een punt van zorg voor de rellen en chaos zijn.

TY, Corey / GoodETxSG

Advertenties