The Portal: Cobra’s Update ‘Cintamani…’ 8 juni 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Cintamani…’  8 juni 2015

Cintamani is een heilige steen die van het Sirius sterrenstelsel kwam. Miljoenen jaren geleden ontplofte tijdens een Galactische supergolf een planeet die rond Sirius A draaide. De fragmenten reisden alle richtingen in, sommigen ervan bereikten de Aarde na een lange reis door de interstellaire ruimte.

image

In de afgelopen 26.000 jaar, waren de positieve Agarthanen de bewakers van de Cintamani stenen. Door de geschiedenis heen, hebben ze stukken Cintamani aan een aantal personen gegeven die het maximale potentieel aan positieve invloed op de menselijke geschiedenis hebben gehad. Koning Salomo, Alexander de Grote en Akbar waren in het bezit van een stuk Cintamani steen.

Een stuk Cintamani, die eerder in het bezit van Tempeliers was, werd gegeven aan Edward Bulwer-Lytton, die het bestaan ​​van Agartha in zijn beroemde roman ‘The Coming Race’ aan de mensheid heeft geopenbaard:

https://www.gutenberg.org/files/1951/1951-h/1951-h.htm

Later werd hetzelfde stuk gegeven aan een bepaalde Tempeliers groep  in de buurt van Untersberg en daarna aan de Vril meisjes (Die Vrilerinnen), die de technologische know-how gekanaliseerd hebben voor het eerste werkende ruimte programma op het oppervlak van de planeet sinds de val van Atlantis.

Een ander stuk werd gegeven aan Nicholas Roerich, die probeerde om ermee vrede in de wereld te bereiken. Zijn bekende Vaandel van Vrede is een symbool gerelateerd met de drievoudige ster van het Sirius sterrensysteem:

http://en.wikipedia.org/wiki/Banner_of_Peace

De duistere krachten van Inquisitie, tot aan Jezuïeten, tot aan Hitler, probeerden zonder succes om een ​​stuk van Cintamani in hun verwrongen handen te krijgen.

Cintamani is de heilige steen van de Broederschap van de Ster, het laatste echte overblijfsel van de Mysterie scholen van Licht van Atlantis:

http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html

Veel Lichtwerkers en Lightwarriors behoren tot de mandala van 144.000 ster wezens van Licht die naar planeet Aarde kwamen, vele incarnaties geleden, om te helpen bij de bevrijding van deze planeet en de Verschuiving van de Tijdperken (Shift of Ages).

Sinds de opening van de IS:IS poort in december 2014 stroomt Licht van de Galactische Centrale Zon, gestuurd door de facetten van de Moldavite kelk van de Heilige Graal, die  als een lens dienen, gericht naar de 144.000 om hun ontwaken te leiden.

De Cintamani steen is de volgende stap in dit energieke proces. Sinds de start van MOSS, hebben de Lichtkrachten mij gevraagd om stukken van de Cintamani steen onder de meest ontwaakte Lichtwerkers en Lichtstrijders te verspreiden.

Tijdens de Event zal de Galactische puls door middel van de Cintamani stenen stromen. Elke houder van een  Cintamani steen zal dienen als een energie-kanaal, die de energieën van de compressie doorbraak naar het planetaire energienet doorzendt.
Een deel Cintamani steen is verkocht, maar we hebben nog een deel voor die Lichtwerkers en Lightstrijders die financieel worstelen gereserveerd, en zij zullen de stenen gratis ontvangen. We hoeven alleen maar een vrijwilliger om de bestellingen te verwerken. We zullen de stenen, al tachionized, rechtstreeks naar hem sturen. Mensen zouden dan rechtstreeks contact met die vrijwilliger kunnen opnemen, de verzendkosten direct met hem afwerken en dan zou de vrijwilliger de stenen naar hun adressen kunnen versturen. Een geïnspireerd persoon  om op die manier als vrijwilliger op te treden kan contact met mij opnemen op cobraresistance@gmail.com .

Een zeer beperkte hoeveelheid Cintamani stenen werd op StratoProbe 3 gezet, een nearspace ruimtevaartuig dat ik samen met mijn team heb gelanceerd. StratoProbe 3 heeft een maximale hoogte van ongeveer 25 mijl (40 km) bereikt en de foto die op die hoogte werd genomen laat duidelijk de kromming van de aarde zien:

image

Ik hoop dat dit voor de meeste mensen bewijs genoeg is dat de aarde niet plat is, of in ieder geval dat het niet plat was op 19 mei 2015 toen de foto werd genomen.

Cintamani stenen zijn puur Licht en hun energie kan niet worden misbruikt. Ze helpen bij het oplossen van implantaten en het versterken van je innerlijke leiding. Maar wees ervan bewust dat ze erge versterkers zijn en als vergrootglas dienen om je te laten zien wat er binnen in je is, om het te transformeren en je meer klaar te maken voor je missie, zodat je jouw rol kan spelen in het planetaire bevrijdingsproces.

De Doorbraak is nabij!

UPDATE:

Een partij van de Cintamani stenen is nu klaar voor de Lichtwerkers en Lightwarriors die geen geld hebben om er een te kopen. Zij zullen de steen gratis ontvangen, ze zullen alleen de daadwerkelijke verzendkosten betalen.
Als je in Azië of Australië woont en uw steen wilt, neem dan contact op met anthem.chang@gmail.com. Mensen uit Noord- en Zuid-Amerika kunnen contact opnemen met cittamani777@gmail.com. Mensen uit Europa en Afrika kunnen contact opnemen met dijkstrasanne@hotmail.com.

UPDATE: alle gratis stenen zijn al vergeven en zullen zeer binnenkort worden verzonden.

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/06/cintamani.html/

Vertaling:  FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties