The Portal: Cobra’s Update ‘Bevrijd de kolonies! op zaterdag 30 mei 2015…’

The Portal: Cobra’s Update ‘Bevrijd de kolonies! op zaterdag 30 mei 2015…’

BEVRIJD de Kolonies!

op

30 mei 2015

om

23:11 uur in Amsterdam, Berlijn, Brussel,

Luxemburg, Madrid, Parijs, Oslo…

Het is tijd om actie weer op te nemen! Het is tijd om het lot van onze wereld en het zonnestelsel in eigen handen te nemen! Daarom zullen we elkaar ontmoeten in groepen, groot en klein, als individuen en koppels, op 30 mei van dit jaar. Velen van ons zullen samenkomen om te helpen bij de doorbraak van de Multidimensional Operations Solar System (MOSS) naar het Licht krachten die nu bevrijden ons zonnestelsel van de laatste overblijfselen van de duisternis te ondersteunen.

In het verleden werden vele menselijke wezens als gijzelaars in slavernij gehouden in veel van de kolonies in het hele zonnestelsel, die toebehoorden aan de verschillende geheime ruimtevaartprogramma’s. Een relatief nauwkeurige samenvatting van deze programma’s kan je hier lezen:

http://exopolitics.org/multiple-moon-bases-us-military-space-shuttles-as-cover-programs/

In 2012, hebben de Lichtkrachten ons zonnestelsel van alle geheime ruimteprogramma’s en hun kolonies gezuiverd die niet direct werden beschermd door de Chimera groep.

Helaas werd een relatief klein aantal kolonies en implantaat-stations in het hele zonnestelsel beschermd door strangelet bommen van de Chimera’s en mensen leven nog steeds daar in slavernij en in het algemeen overtreft de omvang van ritueel misbruik in deze kolonies wat mensen op Aarde hebben ervaren.

Deze kolonies zitten nu in het proces om door de Lichtkrachten gezuiverd te worden in de huidige fase van de MOSS, en mensen die gevangen werden genomen worden bevrijd en krijgen genezing.

Een zeer kritisch en gevoelig deel van de bevrijdingsoperaties zal op zaterdag 30 mei gebeuren. De Lichtkrachten hebben voor de ondersteuning van het oppervlak menselijke bevolking gevraagd, zodat de bevrijdingsoperaties zo soepel en zo rustig mogelijk zullen verlopen.

Onze visualisatie en meditatie zullen de Lichtkrachten ondersteunen bij het bereiken van dat doel. We kunnen het! Het moet viraal gaan! We moeten veel mensen bereiken, zodat de kritische massa van mensen daadwerkelijk wordt bereikt. Gelieve dit te posten op uw websites en blogs. Als een alternatieve media weet, kunt u dit naar hen sturen. U kunt een Facebook-groep maken voor uw lokale groep van mensen in uw deel van de wereld. U kunt een video hierover creëren en het op Youtube posten.

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van de massameditaties voor de menselijke samenleving bevestigd, dus wat we echt doen heeft invloed:

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/proof-that-group-meditation-can-change-the-world/

Onze meditatie zal plaatsvinden op 30 mei, dat het punt is van maximale spanning voor het zonnestelsel zoals je kunt zien in deze heliocentrische horoscoop:

We zullen deze activering allemaal op hetzelfde moment doen, op 2 uur 11 minuten pm Pacific Daylight Time. Dit is gelijk aan 3:11 pm MDT in Denver, 4:11 pm CDT in Chicago, 05:11 pm EDT in New York, 10:11 pm BST in Londen en 11:11 pm CEST in Midden-Europa en op zondag 31 mei op 5:11 am CST in Taipei.

U kunt hier de exacte tijd van de activering voor veel plaatsen bekijken:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=FREE+THE+COLONIES!&iso=20150530T141111&p1=137

Instructies voor de meditatie:

1. Ontspan je lichaam en geest door uw adem voor een paar minuten te volgen.

2. Visualiseer dat de Lichtkrachten alle resterende geheime ruimtevaartprogramma kolonies in het hele zonnestelsel bevrijden, alle levende wezens die er momenteel gevangen worden gehouden bevrijden, en alle duistere entiteiten van al die locaties verwijderen. Visualiseer dat dit proces in het hele zonnestelsel rustig en soepel plaats vindt. Visualiseer dat ons Zonnestelsel eindelijk vrij is van duisternis en slavernij, vrij van alle kwaadaardige wezens en corrupte entiteiten.

3. Visualiseer een heldere nieuwe toekomst voor ons zonnestelsel, met alle verschillende kosmische rassen die er in vrede en harmonie wonen. Visualiseer dat de mensheid wordt geïntroduceerd in de uitgestrektheid van ons zonnestelsel, dat mensen genieten van die schoonheid, reizend van maan naar maan en van planeet naar planeet in schepen van Licht.

Op dit moment heb ik al meer dan 15 jaar gewacht. Zo veel tijd is er verstreken sinds de bevrijding van Planeet X! Met vreugde kan ik eindelijk deze gecodeerde boodschap overbrengen naar de sleutelfiguren in de koloniën:

L4 / Light is ON

Nadat alle kolonies zijn bevrijd, zullen de Lichtkrachten gebouwen en de infrastructuur op die plaatsen neerzetten voor het nut en genot van de mensheid, die in staat zal zijn om die locaties na het eerste contact (First Contact) te bezoeken. De kolonies zullen dus worden getransformeerd van plaatsen van lijden in plaatsen van vreugde. Er zijn al projecten van het Licht krachten achter de schermen bezig om de mensheid hierop voor te bereiden:

http://www.cnet.com/news/spacex-posters-space-tourism-vintage-nasa/

http://www.examiner.com/article/spacex-to-create-mars-colony-antigravity-technology-makes-possible-a-decade

De Doorbraak voor ons Zonnestelsel is hier, de Aarde volgt!

Updates over de Bevrijding van de Kolonies! Activering:

http://2012portal.blogspot.com/

Geplaatst door Cobra

Vertaling: Frank W [zielsvreugde@live.nl]

Advertenties