luisprada.com: ‘De Vloten van de Galactische Federatie… Een Communique van de Spirituele Hierarchie en de Galactische Federatie, via Sheldan Nidle, 25 juni 2002

luisprada.com: ‘De Vloten van de Galactische Federatie… Een Communique van de Spirituele Hierarchie en de Galactische Federatie, via Sheldan Nidle.

25 juni 2002

image

6 Batz, 14 Kayab, 10 Caban

Selamat Jarin! We komen om meer te vertellen. Velen van jullie zullen zich afvragen hoe wij onze verschillende vloten in jullie zonnestelsel hebben opgesteld. Jullie kunnen jezelf ook hebben afgevraagd welke functies de vloten hebben en hoe die met elkaar in verband staan. Om te beginnen zijn onze vloten in drie ringen gepositioneerd. De eerste ring rond Moeder Aarde en haar kunstmatige metgezel, jullie Maan. Deze vloot bevat meer dan een miljoen schepen, waarvan de meeste kleine ongewapende verkenningsvoertuigen zijn en transportvoertuigen. Hun taak is om jullie en jullie wereld te observeren, de vloot operaties overzien en voor bepaalde soorten van de leveringen te vervoeren die niet kunnen worden geteleporteerd naar onze bases. Onze bases, gelegen onder al jullie continenten, oceanen en zeeën, zijn gekoppeld aan een breed scala van kristal steden en gemeenschappen die in de Binnen Aarde bestaan. Nog een andere groep van bases is te vinden op de maan, die een enorm netwerk van commando en onderzoeksfaciliteiten bevat. Deze stations bieden ons de mogelijkheden om het ruimte, tijd en inter-dimensionale wapentuig van jullie geheime regering te controleren. Ze vormen geen potentiële bedreiging voor ons.

Rondom deze eerste of binnenste ring zijn verschillende spaken (spokes) die bestaan ​​uit een aantal speciale samenwerkende en defensieve vloten. Hun doel is, ten eerste, om toezicht te houden en, vervolgens, om wanneer nodig effectieve tegenmaatregelen te nemen. Ons doel is om jullie geheime regering het voortgaande gebruik van alle wapens te weigeren, die een bedreiging voor onze aardse bondgenoten kunnen opleveren. We hebben interplanetaire ‘stations’ opgezet om alle inter-dimensionale sterrenpoorten af te sluiten en om elke kunstmatig gecreëerde verstoring in de natuurlijke tijdgolven zorgvuldig te monitoren. Houd hier in gedachten dat het stoffelijke eigenlijk een illusie is gecreëerd door de ‘collectieve kern van het geloof’ van de inwoners en de dictaten van het goddelijk plan. In deze, natuurlijke patronen ontstaan ​​op de manier waarop Tijd en Licht samenvloeien om ‘ruimte’ te vormen – de materie dat realiteit produceert. Donkere, beperkt-bewuste samenlevingen hebben deze natuurlijke patronen gebruikt om angstaanjagende wapens te construeren die realiteiten veranderen, afmetingen muteren en de stroom van de tijd versnellen (warp) of vernauwen. Jullie geheime regering heeft aan het werk van veel van jullie uitvinders en wetenschappers deelgenomen, en samengevoegd met een aantal  technologieën die niet van de wereld zijn (buitenaards).

Andere technologieën van de geheime regering zijn in staat om je fysieke, mentale en emotionele lichamen te veranderen. Hun verachtelijke doel is over de uiteindelijke controle van jullie gedachten te beschikken. Vervolgens kunnen ze de genetische veranderingen voltooien die over zijn gebleven en ongedaan gemaakt door de val van Atlantis ongeveer 13 millennia geleden. Onze missie is om dit te neutraliseren en grootschalige adoptie van deze technologieën te voorkomen.
Elke dag, werkt de Hemel aan het beeindigen, volgens schema, van het lange proces dat jullie zal laten terugkeren naar het volledige bewustzijn. Nogmaals, voegen wij een waarschuwing toe voor hen in jullie geheime regering die aan de overtuiging vast blijven houden dat zij deze heilige operatie kunnen belemmeren. WIJ ZULLEN ZULKE POGINGEN NIET TOLEREREN. Daarom hebben we een volledig team van wetenschappers en bijbehorende bondgenoten vastgesteld die op uitkijken naar deze programma’s en dan hun effectiviteit beperken. Goed toegepast, kunnen deze technologieën aanzienlijk helpen bij wat de Hemel aan het creëren is. Beste vrienden, we zullen oprecht blij zijn met een volledige openbaarmaking van de geheime handelingen, die voor het grootste deel in de laatste twee eeuwen op aarde gepleegd zijn, en die jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn hebben gehinderd.

Structuur van de Galactische Federatie van Licht bij het Toezicht op de Transformatie van de Planeet Aarde. 
(zie afbeelding)

A. Locatie:
1e Ring

Bestaat uit:
Meer dan een miljoen schepen van ongewapende vrkenningsvoertuigen en transportvoertuigen

Functie:
Houden toezicht op de acties van de totale vloot, verzorgt het vervoer naar de ondergrondse bases van de Aarde, naar de steden van de Binnen-Aarde (Agartha) en naar de bases op de Maan.

B. Locatie:
Spaken

Bestaat uit:
Bondgenoten en defensieve vloot.

Functie:
Begeleiden en, indien nodig, maatregelen nemen tegen geheime regerings programma’s zoals fysieke, mentale en emotionele controle en mind controle en ook alle interplanetaire sterrenpoorten en kunstmatig gecreëerde tijdgolf vervormingen afsluiten.

C. Locatie:
2e Ring

Bestaat uit:
Het hoofdkantoor is gevestigd in ondergrondse en bovengrondse bases op Mars. Levende wezens hebben geen menselijke vorm. Moederschepen met afmetingen van een planeet.

Functie:
Verdere uitbreiding van het onderzoek en observatie dat door de eerste ring wordt gedaan .Ook wordt er gewerkt aan taken met betrekking tot wapens en technologie. Er wordt gewerkt aan de voorbereiding van de Moeder Mars voor de massale aankomst van mensen, nadat de menselijke reis naar het volle bewustzijn is voltooid.

D. Locatie:
Tussen de 2e en 3e Ring

Bestaat uit:
Speciale  commando schepen, met de afmeting van planeten, van de (S & E) Science and Exploration (Wetenschap en Onderzoek) vloten.

Functie:
Voornaamste opdracht van deze schepen is de First Contact missie. Een standaard procedure is om deze schepen ommantelen en ze weg te houden van nieuwsgierige ogen van de vele ruimtetelescopen. Het doel van deze telescopen is, in essentie, om deze schepen te vinden.

E. Locatie:
3e Ring

Bestaat uit:
Grootste. Miljoenen enorm gevarieerde schepen, variërend van Moederschepen die een grootte hebben van grote oceaan liners tot bijna de grootte van Neptunus en Uranus. Ook zijn er belangrijke vervoers stations die terug naar de enorme overvloed van de thuis-werelden leiden. Daar zijn ook de verkeers coördinatoren voor deze immense vloten van schepen.

Functie:
Deze Moederschepen zijn gewoon de laatste back-up, onderdelen die klaar staan en alleen de tweede ring in gaan als dat nodig is. Zij verkondigen aan alle potentiële tegenstanders dat Moeder Aarde en haar zonnestelsel duidelijk een transformatie ervaren die geen enkel wezen, in lichamelijke of in niet-lichamelijke vorm, kan voorkomen. De verkeerscoördinatoren dienen om alle schepen tussen deze ringen en terug in de interstellaire en intergalactische ruimte te begeleide.

De tweede ring van de vloot samenstelling is gevestigd op Mars. Deze ondersteunende groepen bestaan ​​voornamelijk uit levende Wezens die geen menselijke vorm hebben. Velen van hen zullen aan jullie worden voorgesteld snel na het begin van het eerste contact (First Contact). Anderen zullen wachten tot jullie weer het volledige bewustzijn hebben. Binnen deze tweede reeks van de totale vloot zijn een aantal kleine, planeetgrootte Moederschepen opgenomen, waarvan het doel is om het onderzoek en observaties verder uit te breiden dat door de binnenste ring van schepen wordt gedaan. Ze hebben ook een aantal taken met betrekking tot de wapens en technologie, die in de loop van de afgelopen decennia aan jullie geheime regering werd gegeven. De meeste van deze technologie werd geleverd door de buitenaardse sterrenstaten, sterrenliga’s en sterren rijken wier schepen hier zijn te vinden. Op Mars, fungeert een netwerk van ondergrondse en bovengrondse bases als ‘controle en commando’ segment van deze zeer gevarieerde vloot. Dit Galactische Federatie personeel is ook druk bezig met het voorbereiden van Moeder Mars op jullie massale komst, nadat jullie reis naar het volle bewustzijn is voltooid.
Tussen de tweede en de derde ring zijn een groot aantal bijzondere, planeetgrootte commando schepen uit onze (S & E) Science and Exploration (Wetenschap en Onderzoek) vloten. Hun belangrijkste opdracht is om als schepen te dienen voor de First Contact missie. Standaard procedure is om deze schepen te verhullen en ze weg te houden van de nieuwsgierige ogen van jullie vele ruimtetelescopen. Hun doel, in wezen, is om ons te vinden. Van tijd tot tijd, onthullen we heel kort  sommige van deze Moederschepen om jullie geheime regering te laten zien dat we nog steeds hier zijn en niet van plan zijn om weg te gaan. We weten dat de zeldzame waarnemingen van deze schepen door jullie astronomen niet gemeld worden. Zij vrezen represailles, hetzij door hun collega’s of door degenen die hen subsidies geven. Jullie geheime regering vreest deze schepen het meest omdat ze volledig de mogelijkheid van een dergelijke vloot realiseren en de nietigheid van enige reactie zij zouden kunnen organiseren. Hier, herhalen we dat wij welwillend en actief zijn onder de volledige controle van de Hemel.

De buitenste ring van onze uitgebreide vloot, is veruit de grootste. Het bevat miljoenen enorm gevarieerde schepen, variërend van Moederschepen met de grootte van de grote oceaan liners tot bijna de grootte van Neptunus en Uranus. Deze Moederschepen zijn gewoon onze laatste back-up, die als onderdelen alleen de tweede ring zullen binnengaan als dat nodig is. Zij verkondigen aan alle potentiële tegenstanders dat Moeder Aarde en jullie zonnestelsel duidelijk een transformatie ervaren die geen enkel wezen, in lichamelijke of in niet-lichamelijke vorm, kan voorkomen. Binnen deze ring zijn de belangrijkste transportstations te vinden die terug leiden naar onze enorme overvloed van thuis-werelden. Maar ook hier zijn de verkeers coördinatoren te vinden voor deze immense vloot van schepen. Ze dienen ervoor te zorgen dat alle schepen tussen deze ringen en terug in interstellaire en intergalactische ruimte kunnen bewegen.

image

Illustratie: Totale Vloot van de Galactische Federatie van Licht Positionering ten opzichte van de aarde.
(Niet op schaal, illustratie door Luis Prada)

Onze vloot is zo goed als onderverdeeld in twee onderdelen. De eerste, en de kleinere, heeft een zeer lange dienst cyclus dat ons commando personeel, evenals onze vele medische en planetaire teams omvat. De tweede groep, die bewust meer tijdelijk is, bestaat uit vloten die lid zijn van de Galactische Federatie van Licht die innig willen deel uitmaken van de belangrijkste gebeurtenis in de recente galactische geschiedenis. We begrijpen zeker dat de noodzaak om over jullie te waken een van onze grootste uitdagingen is, maar ook een van onze grootste vreugde. Ieder medisch en planetair team is zich volledig bewust van wat Moeder Aarde en jullie ondergaan. We hebben zorgvuldig geobserveerd en, wanneer de hemel het toeliet, zijn we er tussengekomen. Elke actie van onze vloot komt voort uit gebeurtenissen die zich op jullie wereld afspeelden. Ons hele team wacht op het First Contact en wat het betekent – het startpunt voor de volgende grote stap in de geschiedenis van onze melkweg.

Indeling van componenten van de Galactische Federatie van Licht bij het  Toezicht  op de Transformatie van de Aarde

A. Locatie:
1e Onderdeel

Bestaat uit:
De eerste en de kleinere omvat het hoofdcommando personeel, evenals vele medische en planetaire teams.

Functie:
Zeer lange dienst cyclus dat de belangrijkste opdracht personeel, evenals de vele medische en planetaire teams omvat. Iedere medische en planetaire team is zich volledig bewust van wat Moeder Aarde en haar bewoners ondergaan. Voert zorgvuldige observatie uit en grijpt in als de Hemel dat toestaat.

Dit contact commando team, dat alle bondgenoten raden en vloot commandanten bevat, heeft de leiding van deze immense vloot.

B. Locatie:
2e Onderdeel

Bestaat uit:
Opzettelijk meer tijdelijk, deze groep bestaat uit vloten die lid zijn van de Galactische Federatie van Licht.

Functie:
Neemt deel aan tal van activiteiten en wil een deel uitmaken van de belangrijkste gebeurtenis in de recente galactische geschiedenis.

C. Locatie:
Spirituele Hiërarchie van de planeet Aarde (Grote Witte Broederschap)

Bestaat uit:
Een speciaal segment dat uit de lokale Spirituele Hiërarchie van de Aarde  bestaat.

Functie:
(Niet vermeld in dit artikel)
Werkt voor het ontwaken van de mensheid door middel van mystieke studenten en kanalen (channels).
Biedt leer door middel van verschillende organisaties, broederschappen van Licht en mysteriescholen.
Werkt in combinatie met de Galactische Federatie van Licht.

Ons First Contact commando team, dat al onze raden van bondgenoten en vloot commandanten bevat, is belast met de leiding van deze immense vloot. Er is ook een speciaal segment dat uit jullie plaatselijke Spirituele Hiërarchie bestaat. Vergeet niet, beste vrienden, dat ons doel voor onze komst hier goddelijk is. De Hemel riep ons en wij kwamen. Om dergelijke grote, diversiteit aan vloten te controleren is hoogst ongebruikelijk in een eerste contact operatie. Normaal gesproken, volbrengt een enkele S & E-vloot  deze missie in zeer korte opdracht. Deze opdracht is echter uniek en van vitaal belang. Het heeft enorme aandacht getrokken en duurde veel langer dan normaal. We hebben de ruimte gevonden voor een dergelijke grote diversiteit aan schepen en toch te kunnen blijven voldoen aan deze missie. Wees er van verzekerd, geliefde vrienden, dat deze missie zal worden volbracht en dat First Contact elke dag dichterbij komt.

Vandaag hebben we in het kort een overzicht gegeven hoe wij onze First Contact vloot hebben opgesteld. Ze zijn in positie en klaar om First Contact te voltooien. Deze missie werkt volgens de juiste goddelijke volgorde en de timing van de Hemel. Daarom vragen wij u gefocust te blijven en toegewijd aan jullie onvermijdelijke succes. Besef, beste vrienden, dat wij elkaar binnenkort zullen ontmoeten en eindelijk in staat zijn om alles wat het inhoudt te vieren. We nemen nu afscheid. Zegeningen! Besef, beste mensen, in je hart van harten, die grenzeloze Overvloed en Welvaart van de Hemel is echt van jou! Amen. Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius voor Be One Wees in Joy!)

Van The Planetary Activation Organization ( pao@hawaii.rr.com ).
Artikel van: http://www.paoweb.com/sn070902.htm
Gepubliceerd door toestemming van PAO.

Bron: http://www.luisprada.com/Protected/Galactic_Federation_Fleets.htm

Vertaling:  FrankW zielsvreugde@live.nl

Noot:
De bovenstaande situatie werd beschreven in juni 2002. Inmiddels weten we dat deze enigzins is veranderd. Zo zijn een tijdje geleden ook de ‘Blue Spheres’ van de galactische centrale beschaving (ook Blue Avians of Wingmakers genoemd) ons zonnestelsel binnengekomen om het sterk toegenomen Licht van de centrale galactische zon en de hoge frequenties van de photongordel te temperen. Als dit niet zou gebeuren zou dit Licht en deze trillingen / frequenties en het ascensieproces te heftig zijn voor velen van ons en de planeet Aarde vanwege de nog opgelegde quarantaine sluier. Het uiteindelijke wegvallen van de sluier noemen we de Doorbraak. Het vrij doorstromen van het Licht van de centrale zon en de photongordel de Event (de Gebeurtenis).

Wereldbrede meditaties, zoals de Doorbraak of Breakthrough meditaties op zondagavond (19:00 GMT) die Cobra ons vraagt te doen, verhogen de trillingen van het menselijk bewustzijn, van het bewustzijn van de groep en van het collectief menselijk bewustzijn.
Een gevolg hiervan is dat er Licht met een hogere trilling de planeet Aarde kan bereiken en de sluier en quarantaine dunner wordt.
Hoe meer mensen mediteren, hoe sneller dit gaat.

Indien het nodig is kunnen de Doorbraak en de Event ook door de Verzetsbeweging (Resistance Movement) in overleg met de Galactische Federatie van Licht getriggerd worden als de geheime regering / cabal acties gaan ondernemen die een groot deel van de mensheid en de wereld kunnen schaden. Dan kan het temperen van het Licht van de centrale galactische zon en de photongordel worden gestopt en volledig worden doorgelaten.

Advertenties