The Portal: ‘Cobra’s Update – Rapportage van de Europese Doorbraak Conferenties…’ 7 mei 2015

The Portal: ‘Cobra’s Update – Rapportage van de Europese Doorbraak Conferenties…’  7 mei 2015

De reeks van Europese conferenties is begonnen met de conferentie in Konstanz, Duitsland. U kunt het verslag van die conferentie hier lezen:

http://2012portal.blogspot.com/2015/03/march-monthly-update-another-interview.html

En lees hier de vrij nauwkeurige aantekeningen van de conferentie:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/notes-from-cobra-konstanz-conference.html

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in.html

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_16.html

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

De tweede conferentie vond plaats in de buurt van Eastbourne in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens dat weekend, was er een zeer belangrijke doorgang van Venus in de buurt van het Pleiaden cluster:

image

image

De energie van die doorgang leidde tot een sterke infusie van Godinnen energieën van het Galactische Centrum en een zeer veeleisende zuivering van verouderde patriarchale archetypen. Blijkbaar waren de energieën te veel voor de organisator van de conferentie en voor een ​​paar van de met hem verbonden personen want ze lieten  zeer walgelijk gedrag zien dat nog steeds bezig is om te worden gezuiverd. Ongeacht dat, zijn ze er niet in geslaagd om de conferentie erg te verstoren en het evenement was nog steeds erg succesvol.

U kunt hier korte aantekeningen van de conferentie lezen:

http://delphicoracle.weebly.com/cobra-conference.html

De derde conferentie vond plaats in Napels in Italië. Napels is gelegen in de buurt van een driehoek van zeer sterke Godinnen vortexen en was een sterk centrum van Isiac positieve geheime genootschappen sinds de Romeinse tijd.

We hadden een zeer evenwichtig en mooie groep van toegewijde mensen en de conferentie werd afgesloten in evenwicht, liefde en vreugde. Als gevolg van deze conferentie werd de Napels Godinnen vortexen driehoek geactiveerd en de enegie vortex van de stad Napels wordt geheeld, het transformeren van deze belangrijke stad in een punt van Licht binnen het planetaire netwerk van licht.

Het is interessant om op te merken dat er een uitgebreid netwerk van ondergrondse tunnels is onder Napels:

http://www.naplesldm.com/tunnels.html

Zelf in die tunnels verbouwen ze voedsel, zoals je kunt zien op deze foto die ik heb genomen:

image

Het tunnelsysteem onder Napels is een onderdeel van een van de belangrijkste tunnelsnelwegen, die van Malta naar Vaticaan stad gaat. Volgens een lokale insider die ik in Napels ontmoette, werd er een jumproom gebouwd binnen een ondergrondse militaire basis in de buurt van Napels. Deze basis was onderdeel van de Italiaanse geheime ruimtevaartprogramma.

Je kan hebben gemerkt dat ik in de laatste paar weken geen significante informatie heb gepost. Dit is omdat we in een zeer delicate periode zijn waarin elk vrijgeven van belangrijke informatie de activiteiten van de Lichtkrachten die achter de schermen plaatsvinden kunnen belemmeren. Binnenkort zal ik in staat zijn om meer vrij te geven.

Laat ik alleen zeggen dat de Jade Helm militaire oefening de Positieve Militaire de broodnodige echte leven simulatie informatie zal geven zoals in de tijd van het Event. De cabal probeert de militaire oefening om te draaien en verspreidt op angst gebaseerde scenario’s als onderdeel van de psychologische oorlogsvoering. Ik zal een aantal angsten kalmeren door te benadrukken dat de Lichtkrachten heel duidelijk hebben gezegd dat de staat van beleg in de VS in geen geval zal worden ingevoerd. Ze hebben ook zeer nadrukkelijk voorgesteld dat iedereen rustig blijft en zich niet inlaten in conflicten laat zich niet in conflicten die de Cabal zou kunnen uitlokken.

Voordat meer informatie over de planetaire en exoplanetaire situatie wordt vrijgegeven, kunt u uw geheugen met deze video opfrissen:

Breng je energieveld met deze resonantiefrequenties muziek in balans

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/sound-healing.html

Of zelfs de genezing voordelen van de Tachyon kamer ervaren:

https://tachyoncounseling.wordpress.com/

Franstalige mensen zullen blij zijn om te weten dat het Contact met Agartha boek nu beschikbaaris  in het Frans:

https://jobsfactory.selz.com/item/54af682db79872175cd71ac0

De Doorbraak is nabij!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2015/05/european-breakthrough-conferences-report.html/

Vertaling: FrankW [zielsvreugde@live.nl]

Advertenties