Recreating Balance: Aantekeningen van de Cobra en Isis Conferentie in Konstanz op 21-22 maart 2015 – Deel 2…’

Recreating Balance: Aantekeningen van de Cobra en Isis Conferentie in Konstanz op 21-22 maart 2015 – Deel 2…’

Art by Nicholas Roerich

Dit is het tweede deel, geschreven door Antares, vertaling en aanvullingen door Inana. Klik hier voor deel 1. Het originele artikel is geplaatst op http://transinformation.net

Dit is geschreven alsof Cobra dit sprak, hoewel dit niet is wat hij letterlijk zei, maar wat hij zei is hier geparafraseerd. Cobra heeft deze notities gelezen en versterkt.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Cobra : ”Het Event is een dynamische situatie, een co-creatie van ons allemaal, een besluit op een collectief niveau…”

De Broederschap van de Ster / Orde van de Ster

De leden van het Zusterschap en de Broederschap van de Ster zijn de bewakers van het licht op, boven en onder het oppervlak van de planeet. Door de eeuwen heen hebben ze het licht beschermd en het levend gehouden.

De Orde van de Ster zijn 144.000 ster wezens van licht die het licht laten schijnen en daarmee duisternis transformeren. Op dit moment, sinds de IS:IS Poort Activering in december vorig jaar, stroomt er licht vanuit het Galactische Centrale Zon, gestuurd door de facetten van de moldavieten kelk van de Heilige Graal, die dienst doet als een lens, gericht naar de 144.000 om hun ontwaken te triggeren. Wij hier, in deze kamer en degenen, die dit lezen, behoren daartoe. Wij “weten” het en we zijn al onze levens voor dit gedenkwaardige moment opgeleid, de “Shift der Tijdperken”. Al onze vorige incarnaties zijn voorbereidingen voor de impact waarvoor we nu in staat zijn om te ervaren, op dit moment. Dit is de reden waarom de lichtkrachten hebben besloten om de Cintamani steen vrij te geven aan de meest ontwaakte lichtwerkers. Om dit te doen in een breed spectrum was daarvoor onmogelijk, want tot nu toe was de informatie over deze steen altijd onder strikte geheimhouding. Het is nog steeds een opgave dat al onze capaciteiten verlangd worden en werkelijk verantwoordelijk zijn: Deze steen zal ALLEEN worden gegeven aan degenen, die echt een duidelijke beslissing voor het licht hebben gemaakt, voor actieve hulp bij de bevrijding van de planeet Aarde, voor First Contact en ascensie.

Deze steen zal ALLEEN worden gegeven aan degenen, die zeer bewust en zeer actief werken aan hun eigen patronen, schaduwen en problemen om in staat te zijn om deze planeet te bevrijden – met hun volledige zijn. Als je nu deze keuze maakt, kan dit jouw moment zijn. Geef deze steen NIET aan mensen die halfslachtig zijn, niet ontwaakt en van wie slechts JIJ zou kunnen denken, dat ze die steen nodig zou kunnen hebben terwijl ze vanuit hun programmering reageren. Geef het niet aan mensen die weigeren of vermijden om actief deel te nemen en zelfverantwoordelijkheid nemen bij het ​​oplossen van hun eigen patronen (zelfs als ze slachtoffers “zijn”, is dit geen reden om onverantwoord met deze steen om te gaan). Als je het aan die mensen zou geven, zou dit het effect hebben, dat de duistere energieën hen ongewild en onbewust channelen, nog meer versterkt wordt. Dit zou een zeer negatieve invloed op je hebben, je ziels familie en op het hele netwerk van Licht en dus voor de hele planeet. Dus alsjeblieft, wees heel voorzichtig met deze steen, het is een aspect van de Heilige Graal, zorg er altijd en geeft het een speciale plaats. Het beste is om het dag en nacht te dragen. Dit heeft een speciale reden: Tijdens het Event (de Gebeurtenis / het Evenement), zullen de Event energieën precies door deze steen stromen. Deze steen is het zendende element voor de Event energieën om juist jou te bereiken. Je bent samen met deze steen de zenders van de Event energieën tijdens het culminatiepunt, het moment van het Event, de Gebeurtenis. Dit betekent ook, dat zij die een bijzondere rol bij het ​​Event hebben, de multidimensionale boodschap wat zij moeten doen, op dezelfde wijze zullen ontvangen.

Wie zal een bijzondere rol hebben bij het ​​evenement? Jij kan dat zijn. Jullie zullen absoluut weten wat jullie moeten doen. Jullie zullen door deze steen goddelijk worden begeleid op een zeer intense en sterke manier. Het is ook een enorme versterker van je positieve energie en het zal je volledig ontwaken voor alle aspecten van jouw missie, elke dag meer, vanaf het moment waarop je heel bewust en onvoorwaardelijk voor de volle 100 procent die beslissing hebt gemaakt: de beslissing om jezelf over te geven aan je goddelijke rol, die je nu belichaamt, juist op dit moment. Het zal je helpen om jouw blokkades, trauma’s, onopgeloste patronen, implantaten enzovoorts te verwijderen, maar, nogmaals, alleen met uw hartgrondige deelname. Het is niet belangrijk, hoe “ver” je volgens jou ontwikkeld bent of niet, het hangt enkel af van JOUW EIGEN besluit en wil, dat is hier het belangrijkste element.

Kunst van Nicholas Roerich

Op dit moment hebben wij, het netwerk van Licht rond de planeet, speciale aandacht. De lichtkrachten zijn actief bezig om dit lichtrooster (raster) voor de Event te stabiliseren. In 1996 werd een negatieve poort gemaakt door de Archonten en op dat moment was het netwerk van Licht bijna volledig vastgelegd. Deze situatie is opgelost en voor altijd voorbij. Sinds de invasie van 1996 zijn de lichtkrachten zijn bezig om het netwerk van Licht volledig te vrij te maken. Het begint nu al weer te werken. U kunt een bevestiging van dit feit te zien als je kijkt naar de dagende stabilisatie van de systemen in de politieke, economische en maatschappelijke structuren, zodat heel snel vredigheid en bevrijding en wereldwijd het einde van alle oorlogen behaald zal zijn. Het netwerk van Licht zal dan perfect in functie zijn geworden wat het effect zal hebben van het stabiliseren van de rest van de mensheid in alle aspecten van het leven en op alle niveaus. Zo worden wij – en dus ook de massa – op dit moment klaar gemaakt voor het Event (Gebeurtenis).

HET NETWERK VAN LICHT IS BELANGRIJKER DAN AL HET ANDERE ! EN DE CINTAMANI STENEN SPELEN HIERIN EEN BELANGRIJKE ROL !

Manifestatie tools / gereedschappen

De 3 belangrijkste stappen in het manifesteren van iets – WAT-DAN-OOK! – zijn:

1. BEWUST ONVOORWAARDELIJK BESLUIT (het meest belangrijkste, want dit is voorwaarde voor de rest om te volgen!)

2. INVOCATIE (aanroepen)

3. FYSIEKE ACTIE

Alles wordt in de niet-zichtbare gebieden (voor) bereid om in de materiële wereld te manifesteren. Dit betekent dat alles wat in de fysieke wereld zal manifesteren, stapsgewijs van de hogere rijken naar de lagere gaat en bij de grenzen ervan in elkaar samenvloeit.

Voor een beter begrip van dit proces worden de verschillende lagen worden hier opgesomd:

1.Mentale (gedachte)

2. Astrale (ziel)

3. Etherische (emotie)

4. Plasma (samenvoeging van etherische en fysieke)

5. Fysiek (lichaam)

1. Ideeën – Visie – Gedachte – Kennis – Dieper Begrip – Bezig houdend met de spirituele rijken – Realisatie – Inzicht – Besluit – Wil – Bereidheid voor actie op alle niveaus: mentaal, astraal enz. – (gaat in de richting van het multidimensionaal vermogen: Telepathie / Toegang tot de “Universele Kennis ” = goddelijk mannelijke aspect van de schepping)

2. Intuïtie, zielsvolle deelname met volledige aanwezigheid, een verbinding met de hogere spirituele werelden en wezens, lichtwezens die behoren tot de hogere dimensies van goddelijk licht aanroepen voor hulp, overgave aan het goddelijke, het goddelijke toestaan via jou te manifesteren (gaat in de richting van het multidimensionaal vermogen: Astrale projectie / Astraal reizen = goddelijk vrouwelijke aspect van de schepping)

3. Voelen, proeven, horen, zien, ademen in de nieuwe schepping, alles dat zal manifesteren, er in zijn alsof het al echt was, met heel je zijn, met al je vaardigheden om er met jouw volledige emotionele lichaam in te leven (gaat in de richting van het multidimensionaal vermogen: Teleportatie)

4. Hetzelfde als in 3., maar meer fysiek: Denk aan die momenten in je jeugd, toen je het gordijn wilde laten bewegen met je zuivere wil (gaat in de richting van het multidimensionaal vermogen: Telekinese)

5. Fysieke actie: Bijvoorbeeld: Doe je meditatie, doe je Yoga, eet gezond voedsel, neem met iemand contact op, creëer een website, schrijf een e-mail, praat met mensen, druk een aantal flyers af, kijk mensen in de ogen en glimlach, geef een workshop , breng een andere starseed een belangrijk bezoek, doe rasterwerk, start wen Event Ondersteuningsgroep, start een Zusterschap van de Roosgroep (Sisterhood of the Rose) , stuur de link van je groep hier naar toe: http://prepareforchange.net/create-join-a-group/ of post het op Facebook, nodig je vrienden per e-mail uit te mediteren, om in meditatie te creëren, enzovoorts.

Dit zijn natuurlijk zijn slechts voorbeelden om je te inspireren. Je weet wat te doen door jezelf, door het aansluiten met jouw goddelijke zelf.

Ik vraag iedereen, om deel te nemen aan het rasterwerk in het gebied waar je woont of ergens anders op de planeet, en om mee te doen aan een Event Ondersteuningsgroep / Sisterhood of the Rose groep of er zelf een te beginnen. Mijn vriend Untwine is daarin zeer actief, dus neem contact met hem op als je verder advies en informatie over rasterwerk wilt hebben,want rasterwerk is een van de belangrijkste dingen om nu te doen.

(Noot van Untwine: je kunt mijn artikel bekijken waar ik de basisstappen voor iedereen uitleg om met rasterwerk te kunnen beginnen: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/10/invitation-to-physical-gridwork.html

Als je na het proberen van deze stappen nog vastloopt, kan je contact met mij opnemen via: untwine1@yahoo.com , laat me dan weten waar je jezelf bevindt en wat je tot nu toe hebt gedaan).

Rasterwerk assisteert aanzienlijk bij de volledige bevrijding van het netwerk van Licht en dit, nogmaals, is nu het belangrijkste, belangrijker dan wat dan ook binnen het bevrijdingsproces van de planeet Aarde. En ik denk dat iedereen het Event nu wil hebben. Toch vraag ik je om nog geduld te hebben, want alles is pas gereed wanneer het daarvoor klaar is en de Event zal pas gebeuren als alles hiervoor in de juiste plaats is.

Maar eerlijk gezegd, als je het mij zou vragen: Ik zou ook wel willen dat het Event nu onmiddellijk zou gebeuren !

De manier waarop iets wordt gemanifesteerd, is ook de reden waarom in de afgelopen jaren alle activaties hebben plaatsgevonden, zoals bijvoorbeeld de “Herstart van het Raster”, de “Aion Portal Activering” en de “Activering van de IS:IS Poort”. Die activeringen zijn de ankerpunten binnen het planetaire etherische lichaam, zodat we – als het netwerk van Licht – er in kunnen worden geïntegreerd. Zodat het netwerk van Licht goddelijk kan werken. De activeringen hebben de volledige werking van het netwerk van Licht voorbereid, die nu weer begint te werken voorbereid en door ons gecompleteerd zal worden afgerond met behulp van gebruik van de manifestatie gereedschappen op een geavanceerde manier, door ons gebruikt als een planetaire groep. Aangezien dit hele proces op deze manier nog nooit eerder is gebeurd en het bewustzijn op deze planeet sinds eonen is vervormd, moeten we dus een dieper begrip krijgen over hoe dit kan werken, hoe we onze individuele goddelijke rol in perfecte harmonie kunnen vervullen binnen het planetaire netwerk van Licht, ons bewust te zijn van ieder ander individueel wezen van licht rond de planeet.

Het Event is een collectief besluit.

Dat het Event een collectief besluit is betekent dat we de wet van de manifestatie nu overdragen aan een nieuw, hoger niveau. Dit is nieuw voor ons allemaal. We zijn verder geprogrammeerd dan ons verstand kan bevatten, dus hebben we enorme problemen om bewuste collectieve (en zelfs individuele) beslissingen te nemen, en de Archonten gebruiken deze vervormingen met behulp van de media. Ze laten ons dagelijks onbewuste collectieve beslissingen nemen door het programmeren van de massa. Dit betekent dat WIJ dit NU veranderen met ONZE absolute duidelijke bewuste collectieve besluitvorming OP DIT MOMENT. Het “hogere” bewustzijn is altijd leidend:

1. Wij nemen nu individueel een onvoorwaardelijke bewuste beslissing en collectief een onvoorwaardelijke bewuste groepsbeslissing om ons bezig te houden met onze goddelijke individuele missies en onze goddelijke groepsmissie: Om de planeet Aarde te bevrijden, en te assisteren bij First Contact en bij ascensie (hemelvaart).

2. Als individu en als groep roepen wij de hulp aan van wezens en groepen van de hogere spirituele rijken van licht; hulp voor ons als individu en hulp voor ons als groep voor de bevrijding van de planeet Aarde, First Contact en ascensie.

3. Tot slot nemen wij als individuen de onvoorwaardelijke bewuste beslissing dat wij tot een planetaire groep toe treden: het netwerk van Licht. We werken met de onvoorwaardelijke bewuste keuze aan de bevrijding van de planeet Aarde, First Contact en ascensie; als unieke wezens van licht gebouw één planetaire groep van licht, als een diamant met vele facetten.

Het nu herwonnen netwerk van Licht zal zo voor altijd blijven tot in de eeuwigheid en vanaf nu zal het beter worden elk uur, met elke beslissing, aanroeping en de actie van jullie, nu, prcies op dit moment. De Archonten zijn nu niet meer in staat om het nog ooit weer te verstoren. Het netwerk van Licht blijft nu steeds stabiel, dus de kans dat het Event gaat gebeuren neemt met het moment erg snel toe.

Vrijgave van top-geheime informatie (top-secret intel)

De situatie van de planeet is zoveel verbeterd, dat ik informatie mag vrijgeven, dat tot nu toe, tot vandaag (op de conferentie) top-geheim werd gehouden: De vortexen aan binnenkant van het netwerk van Licht, de kruispunten van de rasterlijnen, zijn de stations ingangen voor de lichtschepen op het moment van het Event (gebeurtenis). Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de duistere krachten het netwerk van Licht hadden bezet en gecontroleerd. Tijdens het Event (en daarna), zal het eerste contact (First Contact) worden gemaakt door middel van deze vortexen en de schepen die gebruik maakt van de hogere dimensionale etherische energie van deze vortexen om zich in het fysieke te manifesteren. Dus dit betekent, dat zij binnen deze vortexen kunnen worden gezien .

Kunst van Erial Ali

Tijdens het Event (evenement) zal een impuls van de Galactische Centrale Zon worden verzonden via de Spherische Moederschepen die in de Oortwolk (Oortcloud) zitten. De Spherische Moederschepen sturen deze impuls door naar de kleinere schepen in de binnenkant van het zonnestelsel, die deze energie vervolgens weer doorgeven tot in het planetaire netwerk van Licht, en dat zijn wij. Mensen die gevoelig zijn voor energieën zullen heel, heel spannende energieën ervaren. Dat is heel spannend voor hen. Zij, en ook alle anderen zullen voelen, dat er iets gaande is en ze zullen zoeken om erachter te komen wat er gebeurt. Het zullen zeer sterke energieën zijn, best spannend en zeer positief. Het zal een intense ervaring zijn, dat er iets zal zijn, dat er iets is gebeurd, iets nieuws, wat nog nooit eerder is meegemaakt.

Deze impuls dient ook om mensen te verbinden, zodat ze op de hoogte raken van de gebeurtenissen en ze geanimeerd worden om te communiceren en elkaar te ontmoeten. Hierom is het dus van groot belang, om de Event Ondersteuningsgroepen over de hele planeet te op te zetten; onmiddellijk, nu. Talrijke groepen zullen nu worden gecreëerd, door jullie, dus jullie moeten op dit moment goed luisteren en goed lezen. Niemand anders doet dat voor jullie. Dit is de uitdaging hier, om iets te doen, dat nooit door iemand anders is aangetoond, dat nooit eerder is gedaan. Daarom is het van groot belang, dat je je innerlijke leiding volgt door een verbinding met de spirituele wereld en wezens en je hogere zelf. Dit is, wat je hebt voorbereid, tijdens al je levens. Jullie zijn zo intens voorbereid, want deze situatie en de daaruit voortvloeiende taak is absoluut uniek in de hele menselijke geschiedenis, eigenlijk in de hele geschiedenis van de kosmos. Dit betekent: dat ieder van jullie, ja, jullie, die naar dit luisteren of dit lezen, een unieke, bijzondere rol heeft bij het ​​Event, en dat niemand anders in staat is om die te vervullen. Ieder van ons heeft een speciale functie in het bijzonder op het moment van de gebeurtenis en natuurlijk ook ervoor en erna. Dit is waar we hebben geprobeerd om erachter te komen al onze levens, nu is het onze beurt.

Tijdens het Event zullen de Sisterhood of the Rose groepen (Zusterschap van de Roos) mediteren om de energie te stabiliseren. Ze zijn nu het vrouwelijke aspect van het bevrijdingproces. Het mannelijke aspect van het bevrijdingproces zijn de Event Support groepen. (Event Ondersteuningsgroepen). Zij zullen elkaar ook ontmoeten en de Verzetsbeweging en de Lichtkrachten zullen direct of indirect contact met de Event Support groepen opnemen. De lichtwerkers van de Event Support groepen ontvangen instructies om bepaalde contacten te leggen, bijvoorbeeld naar de media. Wij, die hier fysiek aanwezig zijn en luisteren of dit lezen, hebben een dieper inzicht en begrip van wat er gebeurt dan wie dan ook op deze planeet, zoals bijvoorbeeld politici of andere mensen, die tot nu toe meestal in het openbaar zijn geweest. Die mensen, die tot het moment van het Event in de publiciteit zijn geweest, zullen meestal totaal in de war zijn als de Event zal hebben plaatsgevonden. Zij zullen hulp en begeleiding nodig hebben, omdat ze niet zullen begrijpen, wat er gaande is en ze zullen niet weten wat zij precies aan de massa moeten vertellen. WIJ zullen degenen zijn, die tot de massa hebben gesproken, die hen hebben uitgelegd wat er gebeurd is, wat er gebeurt en wat er zal gebeuren. De toekomst van de planeet is nu in onze handen en zo ook vanaf het moment van het Event. De infrastructuur kan blijven functioneren door middel van onze acties. Wij zullen degenen zijn geweest die de elektricien hebben geinformeerd, de man van de watervoorziening, de leiders en de werknemers van de supermarkt en van iedere andere organisatie / bedrijf. Wij zullen degenen zijn geweest die hebben uitgelegd wat de situatie is, wat er voor hen staat te gebeuren en wat er te doen is geweest. Wij zullen degenen zijn geweest die aan de mensen in onze buurt en omgeving hebben mede gedeeld, hoe de situatie evolueert naar een positieve toekomst en hoe we allemaal een rol hierin kunnen spelen. We zullen het zijn die hen de bedoeling van hun rol en de betekenis van hun gedrag uitleggen tijdens het cruciale moment, zo ongeveer de eerste 1-2 weken na de gebeurtenis.Wij zullen degenen zijn geweest die de acties hebben geinitieerd die een domino-effect hadden, de acties van al die mensen tijdens de intense overgang, wanneer de meeste mensen in de war zijn en sommige -hopelijk niet- misschien in paniek. Daarom creeeren we nu, juist op dit moment, de Event Support groepen over de hele planeet. De Event Support groepen zullen degenen zijn die verantwoordelijk voor zijn om ervoor te zorgen dat de infrastructuur intact zal blijven.

Wij zijn verantwoordelijk omdat we weten.

We weten omdat we begrijpen.

We begrijpen, omdat we zijn wie we zijn: De Orde van de Ster.

Wij zijn verantwoordelijk voor het lot van de planeet. Planeet Aarde.

Het lot van de mensheid hangt af van hoe wij onze rol vervullen tijdens het moment van het Event (de gebeurtenis).

Het lot van de mensheid en de planeet Aarde is afhankelijk van onze beslissing, op dit moment, juist op dit moment. Wij zijn degenen die de beslissingen nemen, omdat iedereen verward is.

Wij zijn degenen die beschikken over de vaardigheden, omdat we onze talenten hebben getraind in al onze levens, voor juist dit moment.

(Noot van transinformation.net aan de makers van de Event Support en Sisterhood of the Rose groepen: En dit is “Onze Zaak”)

Vanaf het moment van het Event / gebeurtenis bouwen we de nieuwe samenleving op.

Het Event is het Zero Point voor de hele kosmos.

Bij het Event / gebeutenis beginnen we weer, vers en opnieuw, vanaf nul.

Nogmaals: We zullen de nieuwe samenleving opbouwen, vanaf niets, een nieuw begin, een nieuwe dageraad, het begin van de Gouden Eeuw, waar we sinds eeuwen geleden op hebben gewacht.

En het lot van de planeet is in onze handen, in de handen van ieder van ons.

~Wordt snel vervolgd~

(Om meer te lezen over de Cobra conferenties klik hier:http://portal2012.org/)

Oorspronkelijke bron: http://transinformation.net

Gepost door Untwine op Recreating Balance

Bron: http://recreatingbalance1.blogspot.nl/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties