ANNAMERKABA: ‘De Galactics – Bloed Maan – VRIJHEIDSPORTAAL – Urgente Boodschap aan de Grondbemanning – 26 Maart 2015’

De Galactics
Bloed Maan – VRIJHEIDSPORTAAL – Urgente Boodschap aan de Grondbemanning
26 Maart 2015  door Anna Merkaba

image

Groeten iedereen! Voordat ik met deze channeling begin zou ik graag een persoonlijke opmerking toe willen voegen. Zoals velen van jullie al weten en gevoeld hebben, hebben wij net een opening ervaren van een fenomenaal portaal van Licht, een portaal van stabilisatie en een portaal van vooruitgang en intuïtief begrip van Zijn. Dit portaal was slechts één deur in/naar de Nieuwe Wereld waar wij allemaal naartoe lopen. Zoals velen van jullie weten staat een volgend schitterend portaal op het punt open te gaan voor ons allemaal, dit portaal gaat op 4 April plaatsvinden – Het Bloed Maan Portaal.
Voordat ik daar echter over spreek zou ik er graag voor jullie allemaal op willen wijzen dat de volgende paar dagen, die leiden naar deze Bloed Maan, erop toe zullen zien dat jullie je ongelooflijk tegenstrijdig voelen. Al jullie oude herinneringen en Reacties gaan terugkomen, jullie zullen je gaan voelen alsof al het werk dat jullie met jullie zelf gedaan hebben aan het wegglippen is en dat jullie weer helemaal terug bij af zijn.
Dat is, echter, absoluut NIET wat er gebeurt. Het zijn eenvoudig de laatste restjes van “smerig water” dat uit jullie vandaan gewrongen wordt. Het wordt voor jullie naar boven gebracht om er eindelijk mee af te rekenen, en gebruik alles dat jullie tot aan dit punt toe geleerd hebben om jullie focus naar het POSITIEVE te VERSCHUIVEN. Ik weet dit omdat ik dit alles uit de eerste hand ervaren heb. Wij allemaal zullen hier doorheen gaan en gaan al door dit heen, ongeacht je niveau van verlichting, de enige manier om dit te omzeilen, is om stabiel en vredig te blijven met alles dat er aan het gebeuren is. Het zal zeer gemakkelijk voor jullie zijn om in de oude drama’s verward te raken, maar tegelijkertijd zullen jullie bij jezelf gewaarworden naar alles vanaf een afstand te kijken met een nieuw perspectief in gedachten, gewapend met uiteenlopende gereedschappen om je erdoorheen te krijgen. Terwijl het drama overal om je heen ontvouwt, zal je het vanuit het stiltepunt van geen-weerstand waarnemen. Je zult eenvoudig de oude jij tevoorschijn zien komen en de nieuwe jij die alles in evenwicht brengt. Je zult een kleine dans met je waarachtige eigen zelf doen, en weigeren om te reageren op en te handelen naar alles dat in het verleden zou moeten blijven. Jullie zullen erdoorheen komen, dat weet ik, omdat jullie zeer goed op deze week en de komende weken voorbereid werden.
Maar om terug te komen op het feitelijke Portaal van de 4de van April. Wat gaat dit portaal voor ons allemaal betekenen? De boodschap die ik ontvang van de goddelijkheid is dat dit portaal een portaal van VRIJHEID is. Vrijheid van de oude energieën die het bewustzijn van de mensheid in de paradigma’s van de oude dagen vastgehouden hebben. Vanaf het moment dat we de fotongordel binnengingen is er veel beginnen te veranderen, te transformeren en te morfen in/naar iets anders. Veel werk werd er gedaan door ons allemaal, individueel en collectief, om naar dit punt te komen. Wij allemaal moesten onze schaduw zelven onder ogen komen, en ijverig aan onszelf werken om ons voor te bereiden op de portalen van dit jaar.

Wat zal dit voor ons allemaal betekenen? Een grote VERANDERING, een ongelooflijke energie invoer die ons uiteindelijk zal strippen van de oude manieren van denken. Wij zullen geduwd en ondersteund worden met alle aankomende veranderingen die wij zowel individueel als collectief zullen maken. De manier waarop we alles gewaarworden, van “conflicten” naar “oplossingen, van de kleding die we dragen, naar de plaats waar we leven, zelfs onze voedingskeuzes gaan anders zijn. Sommigen van jullie voelen de effecten al van deze energie invoer. Onze lichamen verschuiven werkelijk zeer snel, we zijn nu ander voedsel nodig, aangezien het type voedsel dat wij eten niet alles binnenin ons tevreden stelt, en dus hunkeren we naar iets anders, en dat iets anders, is zuivere energie vanuit de Kosmos. Wij worden ernaar geleid om te ontdekken dat een deel van ons dieet rechtstreeks gaat komen vanuit de energie die ons dagelijks omringt. Dit mag klinken als een vergezochte verklaring, echter, velen van jullie merken de effecten al op van jullie lichaam die energie onttrekt uit andere bronnen en niet alleen maar uit voedsel.
De maanden die naar dit punt geleid hebben, hebben ons toegestaan om het verleden opnieuw te bezoeken, er vrede mee te maken, en werkelijk los te laten. En nu worden we in/naar de energie getrokken van enorme veranderingen. NU is de tijd om te handelen en te doen wat er in onze harten is. Wij moeten deze creatieve energie gebruiken welke bezig is snel naar Gaia toe te stromen en op het punt staat om alleen maar toe te nemen met de komst van de Bloed Maan op 4 April. We moeten deze energie voor ons voordeel gebruiken en onze innerlijke en uiterlijke werkelijkheden stabiliseren. Wat we op het punt staan om te ervaren is verwant aan wat er gebeurde in 2012 met heel veel meer zielen die ontwaakten aangaande hun nieuwe identiteiten, en hun rechtmatige plaats aan onze zijde, die al ontwaakt waren, innamen.
Dit is de tijd voor VERANDERING, de tijd om alles in onze levens te herstructureren. Voor sommigen betekent het verhuizen, voor anderen radicaal hun beroep, familieleven veranderen. Doe een volledige revisie van alles, want niets zal hetzelfde zijn. Onze wisselwerking met elkaar gaat meer oprecht en vruchtbaar worden, hetgeen eerst naar tamelijk veel misverstanden zal leiden, aangezien onze acties behoorlijk anders zullen zijn dan wat de mensen gewoon waren om van ons te ontvangen. Maar terwijl we verder voortgaan, zal onze oprechtheid in alles dat we doen de oprechtheid in anderen aanvonken, aldus een web van het nieuwe bewustzijn opbouwend.
Dit is al onderweg, aangezien op en voorafgaand aan 20 Maart velen ontkoppeld werden van de rasters van het verleden en verbonden werden aan een nieuw platform. Vandaar dat velen van jullie je echt moe voelden, voor velen van jullie kwamen de oude gevoelens waarvan jullie dachten daar al mee afgerekend te hebben terug, enz. enz., maar wat meer belangrijk is, is hoe jullie met de genoemde veranderingen omgingen, en hoe jullie verder zullen gaan met hen om te gaan, en dat is met grote waardigheid.
Wat aan mij getoond wordt is dat velen van jullie in staat geweest zijn om die sprong voorwaarts te maken en volledig gereed zijn om de nieuwe energieën te incorporeren welke snel naar Gaia toestromen. Velen nemen deel aan deze evenementen, zelfs diegenen die niet bewust begrijpen dat zij dat doen. Er zijn velen op deze planeet die nog steeds werken met een oude agenda in gedachten van “vernietiging”, echter, door hun agenda van verwoesting en chaos, brengen zij steeds meer orde naar het Licht.
Wat mij verteld werd is dat er absoluut niets voor jullie is om je zorgen over te maken, aangezien het maken van zorgen angst voortbrengt en hoe meer angst je hebt hoe meer energie dat gericht zou moeten zijn op het Licht en op stabiliteit van je afgenomen wordt. Dus ben alsjeblieft zelfverzekerd en dapper in het aangezicht van wat voor van zulke disinformatie dan ook, omdat in werkelijkheid alles dat er gebeurt voor het grotere goede van alle betrokkenen is.
Zoals ik steeds maar weer blijf vertellen, er zal turbulentie zijn maar het zal kortdurend zijn en is noodzakelijk om de dingen voor ons naar de oppervlakte te duwen om ermee af te rekenen en het te begrijpen. Al deze energie invoer, zowel van buitenaf als van binnenuit, zal ons bewustzijn wederom uitlijnen met een nieuw raster, van waaruit wij werkelijk in staat zullen zijn om zowel individueel als collectief de nieuwe informatie die we ontvangen te onderzoeken en wat ermee te doen.
Alles verandert nu snel voor ons, en het is belangrijk om bij deze energie te blijven, om in het weten te blijven, geaard te blijven en alles zonder oordeel te observeren. Wederom zijn de tijden ongelooflijk veelbelovend, bedwing je alsjeblieft van het toestaan van negativiteit in je gedachten/geest. Waar het ook is dat we aan denken, manifesteren we. Dus laten we positieve uitkomsten in alle situaties voor zowel het persoonlijke als het wereldwijde manifesteren.
Maar we gaan terug naar de Bloed Maan. Wat aan mij getoond werd was dat uiteenlopende Lichtwezens en jullie ware eigen hogere zelven aan het uitlijnen zijn dwars over de globe heen, zowel binnenin de Aarde kamers, boven de Aarde als op de Aarde om gereed te zijn voor deze energie invoer om te gebeuren, aldus wij deze energie wijs en evenwichtig over Gaia heen verspreiden. Houd in gedachten dat dit de 3de Bloed Maan is en wij nog steeds een weg te gaan hebben voor een radicale verschuiving welke er voor ons in September aankomt. Echter, de manier waarop wij alles NU zullen hanteren, zal wat DAN zal gebeuren coderen.
De Aarde gaat door overgangsperioden heen en de Nieuwe Aarde werd al door ons gebouwd. Dus de brug werd gebouwd, maar alleen degenen die gereed waren om deze over te steken, degenen die ingewijd waren, konden dat aldus doen.
NU, beginnend op 20 Maart is iedereen hier op Aarde in staat om over te steken naar deze Nieuwe Aarde, door eenvoudig het verleden los te laten, hun eigen karma op te ruimen en henzelf van het karmische wiel van het leven voor de planeet Aarde af te halen. Hierover sprekend, ik werd geïnformeerd dat alle “duistere” alien rassen verwijderd werden van de Aarde en alleen hun overblijfselen blijven over in de hoedanigheden van implantaten en uiteenlopende controlerende apparatuur, waarvan velen zich eindelijk realiseren dat zij ze hebben en hen dagelijks afwerpen.
Voor diegenen die niet in staat zijn om het zelf te doen is er hulp beschikbaar van genezers wereldwijd die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van deze uiteenlopende implantaten en andere zulke apparatuur. En ja ik ben gespecialiseerd in dit te doen, maar ik moedig jullie aan te luisteren naar jullie innerlijke stem en jullie innerlijke kennis en macht toe te passen om deze op jullie eigen kracht te ontbinden. Stem je af op je hogere zelf en vraag om hulp van je gidsen om de genoemde structurele componenten te verwijderen.
Nogmaals, het grote nieuws is dat uiteenlopende kwaadwillende rassen van wezens verwijderd werden aangezien hun contract met de Aarde geëindigd was, alles dat overblijft zijn de implantaten, gedachtevormen en entiteiten die zich met onze energie voeden. Wat groot nieuws is, aangezien wij degenen zijn die deze entiteiten en gedachtevormen kunnen stoppen van het afnemen van onze energie door eenvoudig te begrijpen dat dit bestaat en onze focus te verschuiven, onze geest te herprogrammeren en onze energie te richten op de positieve uitkomsten voor onszelf en anderen.
En aldus betreden we een 7-jarige periode waar aan ons een kans gegeven wordt om volledig onze oude denkpatronen van ons af te schudden en naar dit prachtige Nieuwe Aardse vlak van bestaan te verhuizen. Tijdens deze 7-jarige periode gaan we enorme veranderingen zien op deze planeet. Alles gaat veranderen, onze wereld zal niet meer hetzelfde zijn. Dit is een tijd wanneer de mensheid een kans gegeven zal worden om helemaal opnieuw te beginnen.
Wederom is de energie zeer vruchtbaar momenteel en velen die ervan afweten zullen proberen om die energie van jullie af te nemen, door onjuiste verhalen te voeren in het nieuws over deze of die catastrofe die op het punt staat te ontvouwen. Luister alsjeblieft altijd naar je eigen intuïtie en je eigen hart, je kent de waarheid al, volg wat binnenin is, focus op het positieve en je zult door deze tijden met elan en kracht heen glijden.
Denk eraan het is belangrijk te focussen op het NU moment terwijl wij onze toekomst, hier en nu, opbouwen. Dus neem wederom voordeel van dit nieuwe begin en volg jullie pad hier op Aarde met zelfvertrouwen en dat al jullie inspanningen met groot succes tegemoet getreden zullen worden.
En dat gezegd hebbende, is hier een channeling die ik van onze Galactische tegenhangers ontving.
*****
Een enorme doorbraak van verstandelijke proporties wacht de mensheid in de dagen die komen gaan. Het is met dankbaarheid en waardering dat wij naar onze geliefde broeders en zusters van het Licht kijken, in eerbied en afwachting juichen wij elk en ieder van jullie toe die grote sprongen namen om in het moment te arriveren dat de geschiedenis van de mensheid wederom zal veranderen. Want het evenement van royale proporties die op het punt staan om te ontvouwen op jullie planeet zijn niets minder dan buitengewoon, zijn niets minder dan miraculeus, zijn niets minder dan verbazingwekkende luister en zijn spectaculair.
Want inderdaad met jullie kracht en vastberadenheid hebben jullie de ethers met de structurele componenten van Zijn verbonden. Want inderdaad door jullie inzet en door jullie inspanningen hebben jullie dat mogelijk gemaakt wat plaats zal vinden en door dit gehele Universum heen zal weerklinken. Want inderdaad wij spreken nu tegen jullie over de ontvouwing van het evenement dat in jullie wereld gekend wordt als de Bloed Maan. Veel werd er in de oude dagen geschreven over de gebeurtenissen die zich in jullie bewustzijn in het huidige moment ontplooien. Veel werd er geschreven en veel werd onjuist begrepen, want het werd allemaal door het prisma van de aanschouwer geplaatst. Door het oog van degene die dergelijke ideeën en informatie opnamen hetgeen zij eonen geleden ontvingen vanuit de ethers.
En dus, is het moment gekomen om jullie volledig uit te lijnen met de waarheid van de oude geschriften, met de waarheid van dat wat inderdaad jullie Aarde ervaart en door zal gaan te ervaren in de dagen die eraan komen. Want in waarheid stromen de grootmoedige energieën van zuivere goddelijke intenties snel naar jullie planeet toe.
Want het moment is voor jullie gekomen om een reuzen sprong voorwaarts te zetten in zowel jullie eigen als het Universele Bewustzijn. Het Universele bewustzijn, inderdaad het is zo. Want dat wat er zich aan het ontvouwen is in jullie wereld beïnvloed niet alleen maar de omgeving waarin jullie wonen, maar al dergelijke omgevingen door de gehele Kosmische Convergentie heen, door het kosmische Universum heen waarin jullie verblijven. En als zodanig, alles dat jullie bereiken met jullie kracht en glorie, alles dat jullie afwerpen, alles dat jullie verwelkomen in jullie wereld beïnvloedt Alles Dat Is. Want jullie maken deel uit van Alles Dat Is, en Alles Dat Is, maakt deel uit van jullie.
En dus, feliciteren wij jullie aangaande een taak goed uitgevoerd, en verwelkomen jullie wederom in/naar de schepperkamer van jullie uitgekozen momentum.
En dus, is de invocatie van de spectaculaire energetische verheffingen van Gaia operatief. Het ijverige effect van de aanschouwer leidt de weg in/naar het Nieuwe Tijdperk en een nieuwe structuur en fundering daarvan. Het spektakel van schitterende proporties zijn gebonden richting de Aarde en zouden in de omgeving van jullie blote ogen in de aanstaande jaren moeten arriveren.
De afwijking van het diamanten raster stamboom is onvermijdelijk en beweegt zich snel naar de kusten van jullie nieuwgevonden planeet. De energetische verheffingen, welke de kristallijne energieën vasthouden, spoelen over elk en iedereen van jullie heen in jullie huidige werkelijkheid en in voorbije werkelijkheden. De automatisering en het in de gaten houden van elk van jullie voertuigen, staat uiteenlopende processen toe om in te werken zonder schade aan wie dan ook, en de eenwording van de genoemde energieën zullen doorgaan effectief te zijn.
Alles is nu voor jullie snel aan het veranderen. De voortzetting van informatieve decreten en het herschrijven van de technische informatie van de aanschouwer vestigt en ontspruit nieuwe routes in/naar de alledaagse werkelijkheid van het bestaan/van zijn. De coderingen van weleer worden uitgewist en buiten de kust verhuisd.
De snel naderbij komende werkelijkheid van bestaan/zijn, beweegt de planetaire uitlijning wederom in/naar de positie voor de volledige werkelijkheidsverschuiving om zich voor te doen binnenin de psyche van jullie wezen. Iedere cel van jullie wezen wordt schoongemaakt en derhalve ervaren jullie de volledige desintegratie van de werkelijkheid zoals jullie die tegenwoordig begrijpen.
Ben ervan verzekerd dat alles dat jullie ervaren hier voor een reden is, want jullie worden verenigd met een nieuwgevonden rastersysteem van zijn/bestaan, want jullie worden gemorfd naar het nieuwe gevestigde platform, zonder vele cataclystische gebeurtenissen die anderszins plaats hadden mogen vinden. Want jullie worden tot rust gebracht en verenigd, verenigd en opgetild, versmolten en opgewaardeerd, om voorwaarts te gaan in jullie werkelijkheid als een geheel, als één eenheid opererend vanuit uiteenlopende voertuigen van keuze.
De gebeurtenissen die voor jullie klaarliggen zullen jullie in verbijstering achterlaten. Want de planetaire conjunctie in de hemelse verblijfplaatsen van de universele decreten zullen de heilige coderingen loslaten welke jullie Aardse kusten per 20 April van jullie tijd zal bereiken.
En dus, dringen wij er bij jullie op aan om geaard en onderzoekend te blijven aangaande jullie overtuigingen, want de intensiteit van jullie omgeving zal duidelijker worden, en nochtans is het gemakkelijkheid en ontspanning waar jullie mee doorheen de binnenkomende energieën zullen varen.
Blijf in het Licht, blijf oprecht jegens je overtuigingen en loop met zelfvertrouwen en onvermoeibaar naar de laatste bestemming van gelukzaligheid. Weet dat het zo is, want dat is het.
Dat is alles dat wij nu voor jullie hebben. Wij houden van jullie, wij zijn bij jullie. Goedendag voor nu.

~Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL– https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Bron:
http://denkmetjehart.blogspot.nl/2015/03/de-galactics-bloed-maan.html

Advertenties