The Portal: ‘Cobra’s Maandelijkse Update voor Maart, een Nieuw Interview en de Rapportage van de Doorbraak Conferentie…’ 25 maart 2016

The Portal: ‘Cobra’s Maandelijkse Update voor Maart, een Nieuw  Interview en de Rapportage van de Doorbraak Conferentie…’  25 maart 2016

image

Misschien wilt u de maandelijkse update voor maart van het Cobra-interview van Rob Potter luisteren of het transcript ervan lezen:

http://thepromiserevealed.com/2015-march-16-qa-with-cobra-rob-potter/

Of hier naar de Youtube-versie luisteren:

U kunt uw vragen sturen naar rob@thepromiserevealed.com en velen ervan zullen worden beantwoord in het volgende maandelijkse update interview.

Hier kunt u ook een uitstekend interview lezen:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/cobra-interview-15th-march-2015.html

Of het op Youtube bekijken:

Met de voltooiing van het laatste Uranus-Pluto vierkant is de laatste Window of Opportunity gesloten. Dit betekent simpelweg dat al onze poortactiveringen het etherische Licht rooster rond de planeet zijn gestabiliseerd tot het punt dat de Archonten en de Chimera het nooit meer helemaal kunnen heroveren. We zitten nu diep in de Doorbraak fase, de energie accumuleert gestaag voor de definitieve doorbraak, die in de Event zal uitmonden.

Onze conferentie in Konstanz werd vergezeld door vele tekenen in de lucht. Een week voor de conferentie, werd de hemel in Duitsland en Zwitserland verlicht door een heldere meteoor die later ergens in de Zwitserse Alpen crashte:

http://rt.com/news/240977-switzerland-fireball-sky-dashcam/

Het is interessant om op te merken dat het pad van de meteoor precies boven Konstanz ging:

image

Dan, op de dag voor de conferentie, hadden we de zonsverduistering die  slechts een paar uur voor de equinox plaatsvond. Deze eclips betekent de terugkeer van het evenwicht op de planeet. Ik nam deze foto van de verduistering vrij dicht bij Konstanz:

image

De conferentie was een groot succes, omdat we erin geslaagd zijn om een ​​doorbraak van de balans te creëren met een sterke, toegewijde groep. De energie van de balans zal een van de energieën zijn die in de eerste uren en dagen na de Event het meeste nodig zijn.

De Doorbraak is nabij!

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/03/march-monthly-update-another-interview.html

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties