The Portal: ‘Cobra’s Chimera Situatie Update…’ 19 maart 2015

The Portal: ‘Cobra’s Chimera Situatie Update…’ 19 maart 2015

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. Wat resteert is het netwerk van plasma-implantaten, die met elkaar verbonden zijn door de tunnels van Set, en verbonden met de plasma strangelet en Toplet bommen.

Dit implantaten netwerk werd gedurende miljoenen jaren in dit hele kwadrant van de Melkweg langzaam opgebouwd door gekke wetenschappers van de Chimera groep die de meester strategie planners van het Orion / Draco / Reptilian militaire complex waren.

Iedereen die nu op de planeet Aarde geïncarneerd is heeft nog steeds die implantaten, zoals we ze op of vóór aankomst in het quarantainestation Aarde gebied hebben gekregen. Ze zijn plasma micro zwarte gaten die in een sterk plasma elektromagnetisch veld roteren. Hun doel is om ruimtetijd vervormingen van de primaire anomalie in stand te houden en in feite daarmee de quarantaine status van de planeet Aarde:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/02/contingency.html

U moet begrijpen dat de materie op het fysieke vlak slechts een verkorte plasma golf is en plasma weerspiegelt de anomalie direct op het fysieke vlak.

Toen de Lichtkrachten door millennia heen vorderde met de bevrijding van de Melkweg, trokken de duistere krachten zich in de richting van de planeet Aarde, hun laatste bolwerk. Door het manipuleren van quantum anomalie en het activeren van veel negatieve sterrenpoorten met kernwapens en deeltjesversnellers na WW2 en vooral na 1996 zijn ze er eigenlijk in geslaagd om onze planeet in een quantum sterrenpoort / put te plaatsen die alle resterende primaire anomalie van de rest van het universum aantrekt:

De komende reactivering van LHC bij CERN zal geen gevaar opleveren en zal de diepte van de quantumput van de aarde niet doen toenemen, omdat de Lichtkrachten nu de productie van fysieke strangelets en toplets afhandelen en zij kunnen elke fysieke manipulatie van die deeltjes tegengaan.

De Aarde primaire anomalie kwantumfluctuaties put, die in stand worden gehouden door het plasma implantatennet en ondersteund worden door plasma strangelet en Toplet bom vergeldingsmechanismen is de meta-strategie van de Chimera op de achtergrond die de quarantaine status van de Aarde in stand houdt en Disclosure en First Contact voorkomt.

Deze quantumput creëert een toenemende plasma vortex rond de Aarde, die een doorsnede heeft van honderden lichtjaren vanaf de zogenaamde lokale bel:

http://www.skyandtelescope.com/astronomy-news/local-hot-bubble-07282014/

Verdund heet plasma van dat gebied wordt met de snelheid van het licht naar de Aarde geteleporteerd door de tunnels van Set.

Dit plasma wordt door de Chimera verzameld in de implantaten verzorgingsstations in het hele zonnestelsel en vervolgens verspreid door de tunnels van Set richting de implantaten van de mensheid op het aardoppervlak.

Implantaten verzorgingsstations werden 26.000 jaar geleden door de Chimera gebouwd om het quarantaine bolwerk van de Aarde te bewaken tegen de invasie van de Lichtkrachten van buiten dit zonnestelsel en om iedereen te implanteren die probeert te ontsnappen van de Aarde / Zonnestelsel. Een aspect van MOSS is deze implantatenstations te verwijderen. Dit gaat voorspoedig en er zijn onlangs al veel moederschepen van de Galactische Lichtkrachten het Zonnestelsel binnengegaan. Het belangrijkste resterende implantaten verzorgingsstation is gelegen in het grottensysteem op Iapetus, een van de manen van Saturnus:

Er is veel activiteit in het zonnestelsel en een deel ervan wordt ook hier op aarde opgemerkt. Net als dit vreemde effect op de Maan een paar weken geleden:

http://spaceweathergallery.com/indiv_upload.php?upload_id=109880&PHPSESSID=3gk3p4n6iv52tklcer99713g03

Of deze op Mars een paar jaar geleden:

http://arstechnica.com/science/2015/02/strange-show-spotted-high-above-mars-surface-remains-mysterious/

Het Zeven Zustersgebied op Mars is het toegangspunt naar de ondergrondse hangars voor de Pleiadische Vloot van waar het Mars aspect van MOSS wordt gecoördineerd:

http://www.thelivingmoon.com/43ancients/02files/Pleiades_Mars_Connection.html

Elke kunstmatige activiteit in ons zonnestelsel kan gemakkelijk worden opgespoord en gemeten:

http://phys.org/news/2011-12-aliens-kuiper-belt-cities.html

NASA en MSSS (Malin Space Science Systems) hebben geprobeerd om het bewijs van intelligent leven in het zonnestelsel te vernietigen, maar enkele dingen glipte door hun handen. Hier kunt u een aantal echte NASA-foto’s zien.

Monoliet op Mars:

Monoliet op Phobos:

Moederschip op de Maan:

Moederschip achter Rhea:

Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt met de MOSS operaties en ik ben de komende weken in staat om veel informatie vrij te geven.

In de tussentijd, bent u meer dan welkom om u bij ons aan te sluiten op de Doorbraak-conferentie in de buurt van Eastbourne in het Verenigd Koninkrijk, in de buurt van het Zeven Zusters Nationaal Park, dat een Pleiadische uitlijnings poort is. We zullen onze conferentie op 11 en 12 april houden, wanneer er veel nieuwe informatie zal worden vrijgegeven:

http://portal2012.org/UK.html

De Doorbraak is nabij!

Geplaatst door Cobra

Bron: [http://2012portal.blogspot.nl/2015/03/chimera-situation-update.html]

Vertaling: FrankW [zielsvreugde@live.nl]

Advertenties