Janosh: ‘Grand Cross Webcast aanstaande vrijdag. Mis het niet!..’

Grand Cross Webcast aanstaande vrijdag. Mis het niet!

Lieve mensen,

Het grote moment komt steeds dichterbij! Dit weekend zijn we getuige van een zonsverduistering die veel invloed zal hebben op de energie op aarde. Om me heen voel ik de spanning stijgen en ook uit de vele berichten op internet blijkt dat dit astrologische hoogtepunt steeds meer gaat leven!

Aanstaande vrijdag heb je de kans om er voor jezelf alles uit te halen. Op het meest geschikte tijdstip deel ik de nieuwe activatie Zelfgenezing, die je helpt om oud karma op te ruimen. Bekijk vast de website:

http://www.janoshgrandcross.com.

De uitzending begint om 21.00 uur. Mis het niet!

Van hart tot hart,

Janosh

Heel jezelf van oud karma

In aanloop naar de Grand Cross van deze week heb ik regelmatig updates gedeeld (met dank aan astrologe Annette Kok). Samengevat hebben we Binnen een tijdskader van enkele dagen de kans om tot een gigantisch keerpunt te komen. Het komt zelden voor dat de energie zo zuiverend is als nu. Alles in de kosmos staat op de juiste positie en alle planeten op de juiste graad. Dit is hét moment om jezelf te helen en te genezen van de pijn van het verleden.

Wat mijn gidsen de Arcturianen hierover zeggen:

“Er is een grote toename van energetische activiteit in het aardse kwantumveld, noem het kosmische energie. De mensheid bereidt zich voor op een keerpunt zó sterk, dat deze niet eerder in jullie evolutie is voorgekomen. Jullie gaan van geprogrammeerd denken naar intuïtief voelen.Om los te komen van de geprogrammeerde werkelijkheid die jullie kennen, moeten jullie eerst genezen van de energetische ziektes die worden doorgegeven. Dit is wat jullie ‘karma’ noemen.” Lees meer

Het proces gaat door!

De Grand Cross is het startpunt van een golfbeweging van enkele jaren. In 2015 zijn er een aantal dagen waarop de energie op aarde tot een hoogtepunt komt, met als belangrijk eindpunt 12 december. Het proces gaat dus door en daarom is het belangrijk om de zelfgenezing voort te zetten.

Blijf de website http://www.janoshgrandcross.com volgen, want op de piekdagen van onze transformatie ben ik weer online!

Advertenties