ASHTAR TALKS through Phillip: ‘Hilarion: Uitnodiging voor een Energie Transmissie op 20 en 21 maart…’ 18 maart 2015

ASHTAR TALKS through Phillip ‘Hilarion: Uitnodiging voor een Energie Transmissie op 20 en 21 maart…’ 18 maart 2015

Bron: NL — Hilarion: Uitnodiging voor een Energie Transmissie op 20 maart (en 21 mrt). 2015

Hilarion: Uitnodiging voor een Energie Transmissie op 20 maart (en 21 mrt). 2015

Er komt nu een groot gebeuren, een totale zonne eclips (in Nederland gedeeltelijk te zien). We waarderen jullie positieve deelname aan dit gebeuren en we nodigen jullie uit voor een Energie Emanatie als volgend:

Overeenkomstig Mr. Hilarions wekelijkse boodschap gedateerd op 16 maart ’15, zal een groepsemanatie vergroot worden door de Familie van Licht en wel 100 miljoen keren. Volgens onze ervaring gebeurde deze vergroting bij de energie emanatie op de 4e ‘verjaardag van de 3/11 ramp, er was een serieuze aardbeving in 2011 met rond de 20.000 doden.

Onze bedoeling is om een dimensionale ascentie te te promoten van de Aarde en de Kosmos. Dit gebeuren wordt uitgevoerd, zoals hier beneden staat.

1. Datum en tijd. 20 (en 21 maart – Amerika) om 18:00 uur lokale tijd door 15 minuten uit te zenden (Winny: dan is het ook Equinox en begint de Lente)

2. Deelnemers: Iedereen die de frequentie van de Aarde en de Kosmos wil verhogen om te voldoen aan Ascentie, omdat iedereen die een dergelijke intentie heeft energie kan uitzenden.

3. Methode: Om energie uit te zenden ga je mediteren vóór de tijden hierboven genoemd, en door God te danken en te bidden: “Mijn Heer, we zenden energie door die door U, de Heer, wordt gegeven, via ons lichaam voor de bedoeling om dimensionele ascentie te bevorderen van de Aarde en de Kosmos. Dank voor uw hulp.”

4. Mediteer in deze tijden zonder aan iets te denken.

Author: Taki Chino in Japan

Vertaling: Winny

Website: ASHTAR TALKS through Phillip

Advertenties