The Portal: ‘Cobra’s Update: Dag van de Reset, dinsdag 17 maart 2015…’ 6 maart 2015

Dinsdag 17 maart 2015: ‘Dag van de Reset…’ door Cobra.

Nu we steeds meer klaar zijn voor het Event (het Evenement / de Grote Gebeurtenis), is het nodig om de innerlijke reset te doen.

De Innerlijke Reset betekent vergeving van alle schulden, fysiek, energiek, emotioneel en spiritueel. Het betekent vergeving voor jezelf en anderen. Als gevolg daarvan zal het vergeving van de financiële schuld betekenen, wanneer een bepaalde kritische massa mensen zich realiseert dat we de bankiers niet dankbaar hoeven te zijn. Als gevolg daarvan zal het ook het einde van karma betekenen wanneer een bepaalde kritische massa mensen zich realiseert dat wij geestelijk niets verschuldigd zijn aan Archons, goeroes of God:

[http://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html]

Sommige mensen vinden het moeilijk om de Cabal te vergeven. Ware vergeving van de Cabal kan dan ook alleen gebeuren nadat zij gestopt zijn met wat ze aan het doen zijn. Dan kunt u uw boosheid en woede constructief gebruiken door te helpen bij het planetaire bevrijdingsproces. De Cabal vergeven zal gemakkelijker zijn als je begrijpt dat zij handelen vanuit trauma die zij door eigen toedoen in het verleden hebben gekregen. Nadat zij gestopt zij, zal geweld niets oplossen. Degenen die onherstelbaar beschadigd zijn, zullen naar de Galactische Centrale Zon gaan voor herstructurering, en de rest zal hun geweten voelen knagen waardoor ze een echt moeilijke tijd zullen krijgen als ze eindelijk gaan beseffen wat ze hebben gedaan:

[http://2012portal.blogspot.com/2012/05/removing-cabal-normal-0.html]

Vergeving is gemakkelijker als je begrijpt dat iedereen op deze planeet echt een aantal traumatische ervaringen had in deze of in een van de vorige levens. Elk individu reageert op een unieke manier op die ervaringen. De sleutel voor de nieuwe realiteit is het verleden los te laten en ervan te leren. We zullen moeten beginnen om ons te richten op hoe we dingen in de nieuwe samenleving gaan laten werken. Vergeving zal op het oppervlak van deze planeet een stroom van kosmische Liefde openen en deze energie is precies wat de geavanceerde buitenaardse rassen nodig hebben om hier na het eerste contact (First Contact) hun schepen te kunnen verankeren.

Op 17 maart, tijdens het laatste Uranus Pluto vierkant, kan je op je eigen manier mediteren en deze dag wijden aan zo veel mogelijk vergeving en een Innerlijke Reset doen.

We zullen deze dag geen wereldwijde activaties hebben, want Innerlijke Reset gebeurt in stilte, in de binnenste kamer van je Hart.

Dit markeert ook de afronding van dit Window of Opportunity (Raam van Mogelijkheden of Kans). De voortgang van de Lichtkrachten naar het oppervlak van de planeet is zodanig dat er geen verdere Windows of Opportunity nodig zijn om de Event te activeren, hoewel activaties van bepaalde poorten op bepaalde data nog steeds nodig kunnen zijn.

Vanaf de Dag van de Reset zullen we ons eigenlijk in een enorme Window of Opportunity bevinden dat, wanneer de tijd rijp is, met het Event zal samenkomen. Hoe dan ook, de analyse van de complexiteits-golven laat zien dat het tijdsbestek tussen half maart en eind mei (2015) een van de periodes met de meeste potentie in de geschiedenis van de mens zal zijn.

De Doorbraak is nabij!

Geplaatst door Cobra

Bron: [http://2012portal.blogspot.nl/2015/03/day-of-reset-march-17th-2015_6.html]

Vertaling: Frank [zielsvreugde@live.nl]

Advertenties