De volgorde van het hercoderen van de 12 DNA strengen en het binnengaan van de Fotonengordel, door Trey Abernethy, 10 februari 2015

De volgorde van het hercoderen van de 12 DNA strengen en het binnengaan van de Fotonengordel, door Trey Abernethy, 10 februari 2015

 

 

 

(Vertaling wordt nog bijgewerkt)

De medische wetenschap heeft vastgesteld dat we 2 strengen DNA en 10 strengen ‘junk’ DNA hebben, maar ze hebben het doel van dat ‘junk’ DNA niet begrepen. Recente informatie heeft het hogere doel hiervan onthuld; het ondersteunen van een multidimensionaal bewustzijn, onze natuurlijke staat.

Heroriëntering, opnieuw aansluiten en het activeren van onze 10 strengen van junk-DNA (ook bekend als de DNA opname of RRA Process) is het proces waarbij we die staat bereiken. Als we multidimensionaal zijn, zijn onze fysieke capaciteiten weer wakker en hebben we een tweede neurologisch netwerk op het etherische niveau ontwikkeld. Dit tweede neurologisch netwerk is datgene dat ons in staat stelt om in meerdere dimensies tegelijk te leven. We kunnen horen, zien en communiceren met anderen in die dimensies.

Er zijn 9 niveaus in het DNA opname proces en elk vereist emotionele zuivering worden gehandhaafd dat de thymus de coderende sequentie van het DNA veranderen activeert.Hercoderen in dit geval betekent het inschakelen van de 44 DNA-codes die eerder zijn uitgeschakeld. Je zou het kunnen vergelijken met het remodelleren van uw lichaam op cellulair niveau, terwijl nog steeds wonen.

Het DNA opname proces werkt bij de etherische-sommigen noemen het de lichte body-niveau. Op dit niveau je 10 strengen van junk-DNA, samen met je 2 verbonden strengen boven je kruin worden herbekeken. Omdat DNA is holografisch, kan het gelijktijdig opnieuw uitgelijnd worden, opnieuw aangesloten en geactiveerd. Dit betekent dat uw 10 junk-DNA strengen gelijktijdig worden uitgelijnd aan de bovenkant van je hoofd (kroon), aangesloten op uw 12 Kruinchakra kristallen en gereactiveerd zodat levensenergie stroomt door hen opnieuw.

Zodra je 12 DNA-strengen weer worden aangesloten op 12 Kruinchakra Crystals, uw Genetica Engineer’s en banen Hercodering Guide’s zijn bijna voltooid. Zij zal blijven waken over u en bewaken van uw 12-streng heraansluiting tot u de frequentie die nodig is om volledig te activeren de heraansluiting bereiken. De activering van de 12 strengen gebeurt in 3 stappen:

1. Activering van de Kroon Chakra Kristallen. Je voelt dit als een jeuk op je Kruinchakra. Niet hetzelfde als een roos jeuk.

2. Activering van de MerKaBa antenne. De MerKaBa antenne wordt gebruikt om berichten van andere dimensies ontvangen.

3. Activering van de hypothalamus. Dit is de Universal Translator en vertaalt alle berichten in uw gekozen taal. Berichten worden ontvangen als frequentie gedachtevormen. Velen zijn compleet met emoties, beelden en taal. Sommige hebben slechts één of twee van deze. De hypothalamus geeft u ook de identiteit van de afzender. Je leert om de afzenders te identificeren na ontvangst voor een tijdje. Zodra de hypothalamus wordt geactiveerd de RRA is voltooid en je DNA grafiek is ook voltooid. Bewijs is visueel (aura’s), emotionele (geen negatieve emoties in het lichaam te houden), en fysieke (meer gevoel in controle van je kracht en horen berichten per dag).

Omdat zoveel mensen zal vragen DNA opname, is ontworpen als een zelf-aangedreven proces. Je zult off-wereld bijstand uit een Genetics Engineer. Deze zijn normaal gesproken wezens van Sirius A. U vindt er ook een DNA opname Guide worden gegeven aan u door het proces. Earth-gebaseerde gratis bijstand wordt verleend via de Nibiruaanse Raad Forum Yahoo Groups. Het is een zeer actieve groep waar recoders gaan om hulp te krijgen bij het verplaatsen door het proces.

Ons hele zonnestelsel en de Melkweg, is thans in een zeer geladen deel van de ruimte. We worden ondergedompeld in de Photon Belt (Menasic Radiation), een periode van intens licht we voor het eerst in de late jaren 1990 ingevoerd en waarin we voor een periode van 2000 jaar blijven. Tijdens deze opmerkelijke tijd dat de energieën van de Fotonengordel (Photon Belt) zijn wat leidde tot een volledige herschikking van het leven zoals wij dat kennen. Dit gebeurt omdat foton lichtenergie heeft de capaciteit om al het leven verheffen naar een hogere frequentie dimensie draagt ​​het zaad voor de verlichting van. De atomaire structuren binnen de cellen van ons lichaam langzaam opnieuw afstemmen zelf om deze stijgende frequenties overeenkomen. We zijn aan het verschuiven van een derde dimensionale koolstof gebaseerd lichaam (van de ene dat de atomaire frequentie en de spin van koolstof-wedstrijden) naar een vijfde of hogere dimensionale kristallijnen lichaam of lichte body (tegen een, dat de atomaire frequentie en de spin van kristal-wedstrijden). Zo ook de lichamen van dieren, planten en al op en in de aarde zijn het maken van deze overgang, zo is ons hele melkwegstelsel.

Als het proces van de wederopbouw van onze lichtlichamen blijft zullen we langzaam beginnen om de effecten van het worden volledig bewust of multidimensionale merken. Deze toestand zal komen over wanneer onze 12 strengen DNA hebben eindelijk opnieuw gesmolten, opnieuw aangesloten en geactiveerd. Wij zullen dan het leven ervaren in het bewustzijn van de multi-dimensionaliteit. In dit niveau van bewustzijn konden we in de derde dimensie te leven met behoud van onze verbinding en relaties met wezens in de hogere gebieden. We zullen niet langer worden afgesneden van andere dimensies zoals we op dit moment zijn en wij zullen opereren vanuit een toestand van hart gecentreerd medeleven, (Christusbewustzijn). Dit gebeurt ongeacht welke dimensie we onszelf bewonen. Uiteindelijk zullen we leren hoe we met succes in een galactische samenleving en uiteindelijk leven in een universele samenleving. Op dit moment de meeste mensen twee actieve strengen DNA, vertegenwoordigd door een vervlochten dubbele helix. Sommige mensen hebben ontwikkeld en geïntegreerd drie of meer strengen en een groot aantal nieuwe kinderen momenteel geboren (de kristal kinderen) hebben vele onderdelen van actieve DNA. Een eenvoudige bloedtest kan dit feit te controleren.

Elk van de 12 DNA-strengen is een van de twaalf aspecten van multidimensionaal bewustzijn. Drie DNA-strengen te vertegenwoordigen en te regeren het fysieke lichaam, de andere drie zijn bezig met het emotionele lichaam, de andere drie met het mentale lichaam en de overige drie met het spirituele lichaam. Al deze aspecten worden weergegeven in ons lichaam nieuwe neurale wegen naar de hersenen. Ze zijn verbonden en gevoed door het endocriene systeem van de afvoerbuis klieren. Deze klieren werken in tandem met de energie vortexen in ons lichaam bekend als het chakra systeem. Wanneer alle zenuwbanen vrij werken met onze chakra systeem zal zij de leiding geven aan de hogere gebieden, resulterend in onze ervaring van multidimensionaal bewustzijn.

Het Chakra Systeem

We leven in een universum aangedreven door de wetten van elektriciteit en magnetisme en alle derde dimensionale levensvormen binnen het dit weer te geven. Onze sterren en planeten (Geo-magnetische levensvormen) hebben allemaal een noordpool en een zuidpool met magnetische krachtlijnen die stroomt tussen hen. Onze menselijke lichamen (bio-magnetische levensvormen) ook voldoen aan dit bi-polair magnetisch veld, met de bovenkant van ons hoofd weerspiegelt onze noordpool en de zolen van onze voeten, onze zuidpool. In een derde dimensionale representatie, deze krachtlijnen bewegen tussen ons hoofd en voeten volledig omvatten het lichaam binnen een etherische structuur bekend als een tube torus. Stel deze donut vormige energetisch veld volledig uittrekbare rond je lichaam. Het heet je aura. Heb je gemerkt dat wanneer het ontmoeten van een andere persoon voor de eerste keer dat je kan instinctief worden getrokken aan hen? Dit zou bewijzen dat zowel van uw aura’s vibreren in sympathische resonantie zijn. Hetzelfde geldt wanneer de aanwezigheid van een ongemakkelijk voelt. Misschien is de elektromagnetische energie in je aura’s zijn afstotende elkaar. In het midden van elk bipolair magnetisch veld is een magnetische kern loopt van noord naar zuid. Bij een eenvoudige staafmagneet is een gemagnetiseerd stuk metaal. Bij de bio-magnetische lichaam is een kanaal, slechts waarneembaar in subtiele stof, genoemd Pranabuis. Binnen deze kern de levenskracht wordt uitgevoerd aan elke individuele creatie tijdens haar bestaan ​​te ondersteunen.

Elke spirituele traditie identificeert en erkent de levenskracht, die grote gebied van de mogelijkheden die aanleiding geeft tot en vervolgens in stand houdt alles en iedereen in het bestaan ​​van moment tot moment. In de Chinese spirituele leringen de levenskracht wordt genoemd qi of chi, (bijvoorbeeld Tai Chi, het verhogen van de levenskracht), terwijl de Japanners en Koreanen noemen het ki, (Reiki, healing met de levenskracht). In de Indiase en Tibetaanse tradities wordt geïdentificeerd als prana. De christelijke traditie namen de levenskracht, heiligmakende genade of genade. Beoefenaars van new age spiritualiteit verwijzen naar dit gebied als het licht of het witte licht, en de natuurkundige, is het bekend als het gebied sub-atomaire of quantum. Op dit moment is de levenskracht wordt ook opgevoerd en uitgebreid door de Photon Belt. Zoals u onder aantallen mensen gaan over hun bedrijf in elke grote stad te verplaatsen, kunt u merken en identificeren van veel van degenen die lijden aan een verminderde toegang tot de levenskracht. Het toont in hun gezondheidstoestand, hun gevoel van openheid en zelfvertrouwen en zelfs de manier waarop ze betrekking hebben op anderen en zelf te dragen. We moeten allemaal toegang tot de levenskracht geheel en volledig de voordelen ervan te maximaliseren om ons dagelijks bestaan. Onze chakra-systeem is het voertuig dat prachtig is ontworpen om deze functie te vervullen.

Chakra, is een Sanskriet woord dat als “een draaiende schijf” of “een wiel.” Het is een van de vele menselijke namen voor wat wordt gezien als een bio-fysieke verbinding met onze ziel of geest zijn. Deze energie-aansluitingen of chakra’s bestaan ​​in dat de ziel of geest wordt ondergedompeld in het fysieke lichaam en vermengt heel. Op dit moment hebben we elk zeven van deze energie-verbindingen die zijn geweven in meridiaan centra van ons lichaam met een paar liggen langs de wervelkolom. Deze centra zijn vergelijkbaar in functie tot aan de kruising doos gevonden in het elektrische systeem van een huis of kantoor. Ons fysieke lichaam wordt ook bestuurd door een enorm gecompliceerd neuro-elektrisch circuit met een aantal speciale locaties waar deze schakelingen samenkomen. Elk van deze locaties wordt bewaakt door een speciale mini neuro-computer door middel van het centrale zenuwstelsel naar de hersenen. Het is deze specifieke locaties die chakra’s worden genoemd en elk vervult verschillende functies.Evenals zijn er bepaalde endocriene klieren in verband met de werking van elk chakra. En aangezien de vibrerende gebied van licht activeert ook kleur en toon, elk van de chakra centra produceert zijn eigen specifieke kleur en geluid.

RED , (endocriene klier: de bijnieren) de wortel chakra, ons verbindt met de fysieke wereld en dient als basis op te bouwen en te evolueren onze persoonlijkheid. Dit is de chakra van aanvaarding, waardoor we helemaal geaard, stabiel en veilig. Wanneer het functioneert volledig voelen we aanwezig zijn in het hier en nu en verbonden met het fysieke lichaam.

ORANGE , (de gonaden: eierstokken / testes) de pro-creatieve of sacrale chakra is het centrum voor seksuele energie en creativiteit, het balanceren van de gratis geven en ontvangen van gevoelens en emoties in al je relaties.

GEEL , (milt) de solar plexus chakra is waar onze eer, integriteit en de kracht vandaan komt. Het is de essentie van wie je bent. Wanneer deze open zijn we in de controle en over voldoende zelfvertrouwen.

GREEN (thymus) het hart chakra is het centrum van het systeem. Ook wel bekend als de grote transformator die het genereert de mogelijkheid om vrij te houden, zonder angst of zelfbewustzijn.Als het toestel volledig functioneert één is meelevend, vriendelijk en in staat om harmonieus werken binnen alle relaties.

LICHT BLAUW (schildklier) de keel chakra is waar gevoelens en emoties worden omgezet in uitdrukkingen. Dit chakra centrum helpt u de balans tussen stilte en spraak te vinden en helpt u om te zeggen wat je eerlijk voelt. Wanneer deze open is zijn er geen problemen met het uiten van jezelf mondeling of artistiek.

INDIGO (pijnappelklier) het ‘derde oog’ tussen de wenkbrauwen boven de neus, verbindt je met je spirituele wezen en nodigt intuïtie en bewustzijn in je dagelijks leven. Dit centrum stelt ons in staat om onze zesde zintuig van intuïtieve ervaring kennen en te fantaseren.

VIOLET (hypofyse) de kroon chakra verbindt je met je totale wezen met het besef dat je, het universum en de Grote Schepper zijn allen één. Wanneer vrij functioneert we onbevooroordeeld en bewust van de wereld, onszelf en andere dimensies.

De DNA-strengen en endocriene klieren

Elk van de volgende twaalf DNA strengen is een van de twaalf aspecten van multi-dimensionale bewustzijn.

Streng 1: De moed om verder te gaan en te integreren onze angsten

Streng 2: De mogelijkheid om zich te concentreren op iets en volg deze tot voltooiing

Streng 3: Het handhaven van het genderevenwicht tussen mannelijke / vrouwelijke kracht

Streng 4: balans tussen ons energieveld en het fysieke lichaam

Streng 5: Het leven vreedzaam in een staat van aanvaarding

Streng 6: Kracht om in iemands waarheid te staan, ongeacht de uitkomst

Streng 7: Mogelijkheid om zowel onze donkere en lichte kanten accepteren

Streng 8: Mogelijkheid om persoonlijke grenzen te houden, ongeacht de uitkomsten

Streng 9: Mogelijkheid om te accepteren en te leven binnen een diverse gemeenschap

Streng 10: Mogelijkheid om af te stemmen en te luisteren naar je ziel of hogere zelf

Streng 11: Macht voor te stellen, creëren en te manifesteren deze visies in 3D

Streng 12: Mogelijkheid om accepterend, vriendelijk en waarderen de waarde in alle dingen

De endocriene klieren

Hypothalamus – Ik vertaal wat ik geloof

Pijnappelklier – Ik zie of voor ogen wat ik ontvangen

Hypofyse – Ik hoor wat ik ontvangen

Schildklier – Ik spreek wat ik ontvangen

Thymus – ik duidelijk en transmuteren wat ik ontvangen

Hart – Ik voel wat ik ontvangen

Geslachtsklieren – Ik maak en manifesteren wat ik ontvang

Bijnieren – Ik houd trouw aan wat ik ontvang

En zo in het hercoderen proces elke streng moet worden individueel weer met elke klier en vervolgens geactiveerd. Dit geeft de DNA-upgrade nodig om volledig bewustzijn en de communicatie te ondersteunen met de hogere sferen. Deze aspecten zijn vertegenwoordigd in de lichamelijkheid als nieuwe zenuwbanen naar de hersenen en wanneer de verbinding is voltooid onze multidimensionale bewustzijn volledig zal worden gevoeld en toegankelijk. Het licht van de Photon Belt invoeren via onze hypofyse en de pijnappelklier wordt voornamelijk drijvende kracht achter deze hercoderen proces. Ook worden we weer verbonden heel langzaam anders ons fysieke lichaam en ons zenuwstelsel kon ‘burn-out’ en we zouden niet intact overleven. Wij kunnen actief meewerken aan dit proces door te proberen om iets te begrijpen van wat er om ons te bereiken. Ons vermogen om te communiceren met en te absorberen de nieuwe frequenties van licht in ons fysieke lichaam, zal bepalen hoe we verder in deze volgende stap van onze fysieke en spirituele evolutie. En door het zorgvuldig observeren van onze overtuigingen en onze acties, tijdens het gebruik van emotie en zal als de brandstof om spiritueel vooruit te helpen, zullen we veranderen en duidelijk veel ongewenste oude gedachte vormen en patronen die ons niet langer dienen.

Wees op uw hoede van degenen die bieden technieken te verhaasten of onnodig vooruit uw DNA hercoderen – vooral als deze dragen een grote prijskaartje. Veel hogere wezens, engelen gidsen en meesters zijn actief betrokken bij ons op dit moment. Ze zijn het bijstaan ​​van ieder van ons in deze hercoderen proces om ‘te blijven dan onze voeten’ en niet proberen om vooruit te haasten. Evenmin is deze procedure versneld door iets dat we kunnen lezen in een boek of kopen in een fles. Het doet zich precies op de juiste tijd, ongeacht hoe we kunnen proberen te bemoeien. Dit scenario is enorm en omvat ons hele Melkwegstelsel. Het gebeurt in reactie op het Goddelijke Plan voor ons universum, geïnitieerd door de Schepper van Al Dat Is. Dus relax en ga met de stroom, waardoor het allemaal te manifesteren in zijn eigen goede tijd. Geniet van de rit. Het uiteindelijke resultaat zal geweldig zijn en zal ons allemaal inluiden in een multidimensionale ervaring van het leven met mededogen in de Hemel op Aarde.

door Trey Abernethy
Gastschrijver, In5D.com

 

Bron: [http://in5d.com/recoding-to-12-strand-dna-sequence-and-entering-into-the-photon-belt/]

 

 

Advertenties