The Portal: ‘Cobra’s Update van de Zonnestelsel Situatie…’ van 9 februari 2015

The Portal: ‘Cobra’s Solar System Situatie Update…’ van 9 februari 2015

(Vertaling nog in bewerking)

De Doorbraak fase houdt in dat het Licht krachten niet meer alleen gericht zijn op verzet tegen de Chimera en de Cabal, maar in plaats daarvan de kracht aan het verzamelen zijn voor de definitieve doorbraak. Tijdens de Doorbraak fase zal de Sluier langzaam worden ontbonden en wordt de quarantaine langzaam opgeheven. Er zijn werkzaamheden aan de gang om Disclosure (onthullingen) via de reguliere media te lekken door bronnen te regelen op hoge niveaus in India en Rusland. Die lekken worden verwacht wanneer de Chimera groep genoeg kracht verloren zal hebben over het leger in de eerder genoemde landen.

Ons zonnestelsel is de laatste 26.000 jaar effectief onder controle van het Orion / Andromedaanse Chimera imperium en hun Draco / Reptielen ondergeschikten geweest, waardoor de planeet Aarde in quarantainestatus zat en geïsoleerd was van de positieve ET rassen.

Het Licht krachten werden gedwongen om een ​​niet-inmenging verdrag te ondertekenen waarin staat dat ze zich niet rechtstreeks zal mengen op het oppervlak van de planeet Aarde en op zijn beurt de Chimera zal ook geen directe invloed op het oppervlak. Hoewel dit verdrag heel schadelijk was voor de ontwikkeling van de mensheid in de laatste 26.000 jaar, heeft het ook voorkomen dat de mensheid uit door Chimera en hun Draco / Reptielen ondergeschikten direct wordt geoogst. Dit is de reden dat de Verzetsbeweging agenten zijn niet contact op te nemen mensen op de oppervlakte van hun planeet.Dit verdrag is ook de reden waarom de Reptielen niet massaal eten van de mens voor het ontbijt in de open lucht in het oppervlaktewater menselijk steden geweest zijn na 1996, toen hun aanwezigheid onder de oppervlakte van de planeet was enorm, met 500 miljoen entiteiten presenteren. Dit verdrag is ook de reden strangelet bommen waren niet ontploft bij vele gelegenheden. Zodra de Chimera dreiging is verdwenen, zal het Licht krachten direct in te grijpen op het oppervlak van deze planeet.

De indirecte pogingen om doorprikken van de quarantaine begon in de 19e eeuw, toen de Pleiaden inspireerde de NYMZA geheime genootschap (Sonora Aero Club) om luchtschepen te bouwen:

[http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Dellschau]

Tesla had een verbinding met NYMZA en hij probeerde om een ​​ruimteschip te reizen naar Mars te bouwen. Zijn poging mislukte en daarna JP Morgan gestopt met de financiering van Tesla.

Marconi was een leerling van Tesla en nadat hij zag hoe de Cabal mishandeld Tesla, hij en een paar andere mensen (waaronder de beroemde alchemist Fulcanelli) verplaatst naar Zuid-Amerika waar ze een geheime ondergrondse stad in de Andes in 1937:

[http://www.bibliotecapleyades.net/tesla/esp_tesla_35.htm]

Tesla, Marconi en Fulcanelli zijn alle leden van de Broederschap van de Ster.

De tweede Pleiadische poging om de quarantaine doorboren begon in het begin van de 20e eeuw met de Thule / Vril samenlevingen in Duitsland. Binnenkort meer vijandige rassen nam de controle over de Duitse ruimte programma, dat culmineerde in het bouwen van een geheime Duitse nazi-maanbasis tijdens WO2. Soort zoekt soort, en de nazi-maanbasis werd overgenomen door de Reptielen kort na het einde van de oorlog, al het personeel weggevaagd.

Een meer directe poging om de quarantaine doorboren werd gemaakt op 20 februari 1954, toen president Eisenhower een ontmoeting met vertegenwoordigers van de Pleiaden en van het Ashtar Commando op Edwards Air Force Base:

[http://exopolitics.org/Study-Paper-8.htm]

Onder druk van de negatieve Militaire, werd Eisenhower gedwongen om een ​​overeenkomst met de positieve buitenaardsen te verwerpen en later tot een verdrag te ondertekenen met negatief Zeta en Draco races plaats.

De Pleiaden, echter in geslaagd om een ​​toestemming van de Negative Militaire naar een geheime basis onder het eiland Bora Bora in Frans-Polynesië, onder de voorwaarde op te bouwen, dat zijn bestaan ​​blijft onbekend aan de oppervlakte bevolking onderhandelen.

James Francis MacIntyre, de bisschop van LA, was aanwezig bij de bijeenkomst in Edwards AFB en meldde de zaak aan de jezuïeten. Er zijn foto’s en filmpjes van Pleiadian schepen, tijdens die vergadering genomen, in de Vaticaanse bibliotheek. Jezuïeten werden ook regelmatig door de negatieve Militaire geïnformeerd over alle technologieën die de militairen van de Zetas en Draconiërs heeft ontvangen. Een geheim jezuïet ruimte-programma werd gestart in 1956 om bases op de Maan en Mars te bouwen. Het programma was niet zo succesvol en, ironisch genoeg, was de codenaam Marconi.

 

 

 

Het echte geheim ruimtevaartprogramma begon in de vroege jaren 1960, toen de Chimera groep toestemming om de negatieve legers van de Verenigde Staten, de Europese landen van de NAVO, de USSR en China om gezamenlijke geheime Maan en Mars bases in bepaalde beperkte gebieden te bouwen heeft gegeven. Ook werd een geheim verdrag getekend tussen de Cabal en de Draco / Reptilian / Zeta complex dat de Cabal technische ondersteuning in de bouw van Lunar en Mars bases gaf dat deze negatieve buitenaardse rassen toestemming om ondergrondse bases op Aarde te bouwen samen met de negatieve Militaire kregen .

Gezamenlijke USA / USSR Mars basis werd dus in 1964 gebouwd en vervolgens uitgebreid in de komende decennia, wanneer meer Maan en Mars bases werden toegevoegd aan het programma. De belangrijkste maanbasis werd gebouwd aan de andere kant van de Maan en was de codenaam LOC (Lunar Operations Command).

Het hele geheim ruimtevaartprogramma werd genoemd Solar Warden en top supersoldiers werden in het programma aanvaard en gehersenspoeld met het idee dat ze verdedigen aarde van de negatieve aliens. Sommige VN-diplomaten wisten van het bestaan ​​van de Solar Warden en ze naïef geloofde dat het een wereldwijd programma voor de Aarde verdediging tegen een buitenaardse bedreiging. In werkelijkheid was het doel van de geheime ruimte programma om gezamenlijk de menselijke / Draco infrastructuur te bouwen in het hele zonnestelsel voor de Archon invasie die gebeurde in 1996:

[https://authenticmentoring.wordpress.com/2014/08/04/how-many-whistle-blowers-does-it-take-to-expose-the-secret-space-program/]

Van de menselijke kant, werd het programma geregisseerd door de onheilige vier (Bush Sr., Henry Kissinger, Donald Rumsfeld en Dick Cheney). De onheilige vier zijn eigenlijk Draconians die de menselijke incarnaties duurde 26.000 jaar geleden en zijn de vier meest zichtbare Draco / menselijke hybriden.

 

 

 

Dick Cheney was de leider van de Mars Corporation en beweerde de eigenaar van de planetaire schuld die de Aarde te danken heeft aan de Mars Corporation en om de afgescheiden beschaving, die de Aarde personeelsbestand heeft gemolken door de Rothschild centrale banksysteem zijn:

[http://newsinsideout.com/2015/02/disclosuregate-former-congress-members-bribed-cheneys-secret-mars-program/]

Het Licht krachten hebben de Solar Warden ruimtevaartprogramma op vele manieren geïnfiltreerd.Eisenhower, in het nauw gedreven door de Cabal en gedwongen om samen te werken met de negatieve vreemdelingen, vormden een geheime cellen in het Solar Warden programma die werkten voor het Licht.

Ook de Organisatie (voorloper van de Verzetsbeweging) had geheime teams geïnfiltreerd in de Solar Warden programma. De organisatie was ook samen met positieve Andromedanen die goed op de hoogte van de situatie in dit zonnestelsel waren.

Het Licht krachten bouwden hun eigen maanbasis in de Tycho krater en ik heb bezocht die basis in 1983. Het was een enorme overkoepelde structuur met een mooi zwembad binnen, van waar ik de aarde kon kijken. Vele jaren later had ik een surrealistisch moment dat ik was in een soortgelijke zwembad op aarde, bedekt met een glazige koepel en was het kijken naar de maan stijgt. Het was toen een schok en verwarring om mijn hersenen te zien van de Maan stijgt al is de glazige overkoepelde structuur waar ik moet kijken naar de bol van de Aarde in plaats daarvan!

Na de Archon invasie in 1996 ons zonnestelsel was gevuld met Draconian en Reptielen entiteiten.Hun belangrijkste militaire basis was op Charon (maan van Pluto) met veel bolwerken in de asteroïdengordel. In die periode werden veel belangrijke mensen meegenomen naar de ondergrondse militaire bases en trauma-based mindprogrammed tegen de Galactische Federatie en tegen het Ashtar Commando. Dit is de reden waarom veel mensen zijn nu zo sterk tegen het Ashtar Commando.

Tijdens een enorme bevrijding offensief tussen 1999 en 2004, het Licht krachten van de Verzetsbeweging, Pleiaidan, Sirius en Andromedaanse Vloot en het Ashtar Commando ontruimde de overgrote meerderheid van de Draco / Reptilian aanwezigheid van ons zonnestelsel.

 

 

 

Na 2004 werden de resterende Draco / Reptielen krachten werken nauw samen met de onheilige vier tot verdedigen planeet Aarde van de bevrijding van de vloot van de Galactische Licht krachten en ze zijn het manipuleren van Solar Warden supersoldiers tegen het licht. Tussen 2004 en 2012 het Licht krachten ontruimd dit Zonnestelsel van alle Draco / Reptielen aanwezigheid behalve zij die rechtstreeks met de Chimera-groep. In dat tijdsbestek, Solar Warden was voornamelijk opereert vanuit twee locaties.

Ondermaanse operaties en operaties in een baan om de Aarde met X-22A, SR-33A en TR3-B ondermaanse voertuigen werden aangestuurd vanuit Peterson AFB in Colorado, die toevallig ook het hoofdkwartier van de NORAD (radar netwerk voor UFO-detectie) en Air Force Space Command zijn :

[http://www.aliendave.com/Article_US_SpaceBase_UTAH.html]

[http://en.wikipedia.org/wiki/Peterson_Air_Force_Base]

Zonnestelsel operaties werden aangestuurd vanuit de Kings Peak ondergrondse basis in Utah, waar de meeste personeel en infrastructuur werden verplaatst naar uit Area 51 en S4 wanneer deze twee locaties werd ook algemeen bekend.

In 2012 sloot het Licht krachten naar beneden Solar Warden en sindsdien is de Cabal is gebaseerd op het oppervlak van de planeet en nu sterk afhankelijk is van de Chimera’s (leeg) belooft dat zij hen zal redden uit de planeet van de massa-arrestaties. Ze voelen zich nu gestrand en beginnen te krijgen bezorgd:

[http://www.zerohedge.com/news/2015-01-31/what-do-they-know-why-are-so-many-super-wealthy-preparing-bug-out-locations?page=2]

Sinds begin vorig jaar, zijn het Licht krachten omgaan met de Chimera direct. Sinds eind januari van dit jaar, als de fysieke strangelet en Topleţ bommen zijn gewist, ze hebben operaties begonnen om dit zonnestelsel te wissen van de laatste overblijfselen van de duisternis. Deze operatie heeft de codenaam MOSS (Multidimensional Operations Solar System). Deze operatie is nog aan de gang.Belangrijke doorbraken zijn gebeurd in de laatste paar dagen. Na de succesvolle afronding van MOSS en rond de tijd van de gebeurtenis, Disclosure en First Contact zal gebeuren en dit zal het einde van de quarantaine-status voor de planeet Aarde.

Geplaatst door Cobra

Bron: [http://2012portal.blogspot.nl/2015/02/solar-system-situation-update.html]

Advertenties