The Portal: ‘Bescherming…’ Cobra’s Update op 19 januari 2015

The Portal: ‘Bescherming…’ Cobra’s Update op 19 januari 2015

(Vertaling nog in bewerking)

Hoewel een groot deel van de scalaire plasma rooster is verwijderd na de opening van de IS:IS-portaal, een groot deel nog steeds. Doorbraak fase betekent niet alleen regenbogen en mooie kometen, zijn we in het midden van de occulte oorlog tussen de krachten van het Licht en de krachten van de duisternis.

Daarom is het van het grootste belang voor de mensen op de hoogte zijn van het bestaan ​​en de invloed van de scalaire plasma rooster en andere energie wapens die de Cabal onder leiding van Chimera groep gebruikt om het menselijk bewustzijn te onderdrukken en om de komst van het Licht te voorkomen. Hier is een relatief goed artikel over het:

https://jhaines6.wordpress.com/2015/01/18/think-bigger-look-deeper-part-two-by-bradley-loves/

Het event zal niet gebeuren totdat er voor het scalaire plasma rooster is gezorgd.

Veel Lichtwerkers en Lightwarriors zijn voornaamste doelwitten van de gerichte energie wapens, omdat zij de voornaamste bedreiging voor de veiligheid van de huidige slavernij gevangenis planeet matrix en zijn handlers.

De eerste richtlijn voor de bescherming van gerichte individuen is om te proberen om de toestand van evenwicht en harmonie te behouden temidden van alle dagelijkse activiteiten. Dat betekent dat het leren van de vaardigheden van tijd en prioriteiten beheer beheersen en leren wanneer om ja te zeggen en wanneer om nee te zeggen, en om alle giftige elementen, situaties en mensen uit je leven te verwijderen. Het is ook goed om wat rust te vinden elke dag te besteden in de natuur en / of in meditatie om opnieuw te verbinden met je hogere zelf.

Draak bronnen hebben een effectieve bescherming meditatie protocol gecommuniceerd. Het wordt aanbevolen om dit protocol keer gebruiken of een paar keer per dag en deze bescherming schild de hele Doorbraak fase behouden om de trillingsfrequentie van het Licht te behouden:

1. Ontspan je lichaam, emoties en geest door te focussen op je ademhaling of op een andere manier die voor u werkt

2. Visualiseer een briljante witte draaikolk van licht afkomstig van je Ziel ster chakra naar beneden door je hele lichaam met de klok mee, het zuiveren van de energievelden van je fysieke, plasma, etherische, emotionele en mentale lichamen. Handhaaf deze draaikolk door het te verbinden met de bron van universele Licht en programmeren om al je energie lichamen gezuiverd te behouden

3. Visualiseer een ei vormige halfdoorlatende spiegel schild rond je auraveld van je fysieke, plasma, etherische, astrale en mentale lichamen. Deze spiegel schild laat alle positieve energie in je energieveld, maar weerspiegelt en stuitert alle negatieve energieën terug naar hun bron (terug-naar-zender). Programmeert deze spiegel schild om u te waarschuwen wanneer een vorm van negatieve energie is gericht je weg en laat het reflecteren het terug naar zijn oorsprong

4. Visualiseer Licht herschikken alle delen van jezelf en alle delen van je energieveld weer in staat van evenwicht en harmonie. Terwijl het doen van dat je mantra OM kan neuriën, want OM is de oerbossen geluid van Licht en de resonantie zal de harmonie het meest effectief te herstellen.

Als u onder sterke plasma / scalar aanval, kan de zogenaamde Violet Ray apparaat dat u te helpen. Door het toepassen van de staf in je auraveld u kunt verwijderen negatieve plasma gegenereerd daar door de scalaire aanval:

http://altered-states.net/barry/newsletter510/

Violet Ray / Darsonval apparaat is een Tesla spoel inrichting die een positieve plasma veld genereert en transformeert negatieve plasma dat werd gegenereerd door scalaire golf manipulatie.

Een ander doorslaggevend element in deze occulte oorlog is om zo veel mogelijk mensen te brengen weg van de duisternis naar het Licht. Er zijn veel leden van het middenkader van de Cabal die aan het doen zijn duistere daden alleen omdat ze worden gedwongen tot het of omdat ze geen andere optie, het zijn onder de financiële, psychologische en fysieke druk of manipulatie. Zij zijn de omgekocht congresleden, misleid hoog niveau vrijmetselaars, hebzuchtige CEO’s van bedrijven, piloten die actief doden van drones, soldaten overhalen van de trekker, personeel werkzaam scalaire directionele wapens, religieuze fanatici handelen uit hun trauma op onschuldige burgers.

Deze gecodeerde boodschap is meegedeeld aan die tussenpersonen vanuit een bepaalde bron die anoniem wenst te blijven:

»Het sluitstuk van de piramide is verwijderd. Het alziende oog is gedwongen dicht en doet je niet meer kijken. Je bent nu veilig om terug te keren naar het Licht van Liefde. Tubal Cain. «

Draak bronnen hebben voorgesteld een meditatie om Licht in de zielen van die mensen te brengen en velen van hen zullen oversteken naar het Licht, dus effectief verzwakking van de machtsbasis van de Cabal:

1. Ontspan je lichaam, emoties en geest door te focussen op je ademhaling of op een andere manier die voor u werkt

2. Visualiseer een draaikolk van schitterend wit licht aflopende uit de Soul ster chakra van al die Cabal tussenpersonen in hun energieveld en hun persoonlijkheid, ontwaken ze aan de realiteit van het Licht, begeleiden hen om weg te stappen van de Cabal, waardoor ze de macht op te zetten zich vrij van de duisternis

3. Visualiseer al die Cabal tussenpersonen toetreding tot het planetaire netwerk van Licht, neer te zetten hun wapens van vernietiging en bedrog, leren samenwerken en de toetreding tot de menselijke samenleving op een constructieve manier.

Een van de grootste psychologische blokken van de Cabal is hun minderwaardigheidscomplex, die ze proberen te verbergen en masker met al die opscheppen over »bloedlijnen«. De ongemakkelijke waarheid is dat Cabal Khazar bloedlijnen zijn afkomstig uit de primitieve, ruwe, gewelddadige en minder intelligent Neanderthaler, terwijl de mensenmassa’s geëvolueerd van meer verfijnd, evenwichtige en intelligenter Cromagnon man:

http://www.democratic-republicans.us/neanderthals-and-semites/

U zult begrijpen dat, hoewel het artikel hierboven ideologisch bevooroordeeld zou kunnen zijn, de meeste van harde wetenschap feiten stil te staan. Neem enkel Khazarians plaats van Semieten / Joden als je het artikel te lezen.

De Verzetsbeweging heeft een paar waarschuwingen om de harde kern van de Cabal uitgegeven om te stoppen met het aanvallen Lightwarriors en Lichtwerkers met scalaire directionele energie wapens.Aangezien deze waarschuwingen werden genegeerd, heeft het verzet geïnitialiseerd »laat de honden« protocollen. Dit betekent dat ze oppervlak individuen en groepen die graag off leden van de Cabal door hun eigen vrije wil en het initiatief niet langer tegenhouden.

Dit betekent dat het oppervlak van de planeet plotseling vrij onveilig voor de kerndelen van de Cabal geworden. Dit is de reden waarom Donald Rumsfeld verkocht zijn huis en vluchtte naar New Mexico:

http://www.noodls.com/view/2448F46606DA1A61429CDD4439C188A8E6C52262?4722xxx1420968910

Joe Biden had al een voorproefje van deze nieuwe situatie:

http://starshipearththebigpicture.com/2015/01/18/interesting-coincidences/

De Verzetsbeweging heeft meegedeeld dat indien de directionele energie wapens aanvallen niet stoppen, kunnen ze leiden tot protocollen voor de snelle arrestatie van de ‘onheilige vier’: Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush Sr. en Henry Kissinger.

Als deze protocollen worden geactiveerd, zullen ze drastische en destabiliserend effect op de planetaire geopolitieke situatie te hebben en hoewel ze zouden versnellen van de Gebeurtenis, zou het hele overgang veel meer chaotisch en gewelddadig zijn. The Resistance is zich terdege bewust van de aansluitingen van de onheilige vier met de Chimera-groep. The Resistance hoopt sanity zal zegevieren en extreme maatregelen kunnen nog steeds worden vermeden.

Op een meer positieve noot, zal RR6 de dag worden geactiveerd na morgen en tijdens deze activatie, zal plasma staart van de komeet Lovejoy passeren Pleiaden gezien vanaf de Aarde. Deze kosmische gebeurtenis zal een golf van positieve energie te sturen in de richting van de plasma Tunnels van liggen rondom het oppervlak van deze planeet en zal een trigger voor hun transformatie.Summier, kunnen we veel activiteit van het Licht krachten in de volgende week verwacht.

Geplaatst door Cobra

Bron: [http://2012portal.blogspot.nl/2015/01/protection.html]

Advertenties