The Portal: Cobra’s Update ‘Taiwan Conferentie Rapportage & Update Zonnestelsel Situatie…’ 29 januari 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Taiwan Conferentie Rapportage & Update Zonnestelsel Situatie…’ 29 januari 2015

De Taiwan conferentie was een groot succes. Omdat Taiwan een van de belangrijkste centra van de positieve Dragon krachten is, kan het tot een zeer sterke Lichtwerker en Lichtstrijders gemeenschap uitgroeien. De conferentie vond plaats zeer dicht bij de plek waar Taiwanese Dragon families hun goud verborgen nadat ze ontsnapt waren van het vasteland van China na de Tweede Wereldoorlog.

Tijdens de conferentie, hebben we belangrijke fysieke en energetische stappen gezet naar de financiële reset en een nieuw eerlijk en evenwichtig financieel systeem.

Tijdens hetzelfde weekend, zijn alle fysieke strangelet en toplet bommen van de Chimera groep zijn gewist. Er zijn nu nog alleen plasma strangelet en toplet bommen. Het plasma niveau blijft het belangrijkste sterke gebied van de Chimera-groep en dit moet worden opgevangen voordat het evenement plaatsvindt. Hoe we zullen omgaan met de plasma situatie wordt in detail beschreven in een van de blogberichten in de nabije toekomst.

Als gevolg van de ontruimde fysieke bommen, was er grote opluchting onder de Licht krachten en veel informatie (intel) die voorheen geheim was, kan nu veilig worden vrijgegeven. Deze korte introductie door David Wilcock verscheen slechts een paar uur na de clearing van de fysieke bommen en ik was verbaasd dat hij zo veel zo vroeg heeft geopenbaard, terwijl de operaties nog aan de gang waren:

https://kauilapele.wordpress.com/2015/01/26/david-wilcock-comments-on-ben-fulfords-1-27-15-everything-has-sped-up-dramatically/

Er is een vloot van moederschepen van de Galactische Confederatie net buiten ons zonnestelsel gepositioneerd en deze vloot heeft een barrière gemaakt waardoor geen ruimte voertuig van de Chimera groep kan ontsnappen. De ‘onheilige vier’ hebben stiekem gehoopt dat Chimera hen net voor de massa-arrestaties zou voorzien van een vluchtroute buiten dit zonnestelsel in de richting van de Ster van Barnard, want dit was de belofte die de Chimera gaf aan die top kabbalisten.

Het is waar dat Chimera een paar fragmenten bestuurt van de eens zo machtige fysieke Draconische en Reptiliaanse vloot, verspreid en verstopt op enkele kleine asteroïden in de asteroïdengordel en in de Kuipergordel. Deze informatie was tot nu toe top secret, omdat de Reptielen dreigden om wraak te nemen op een relatief klein aantal menselijke gijzelaars die ze op die asteroïden in afzondering gevangen houden. Dit weekend zijn de Lichtkrachten van het Ashtar Commando, de Pleiadische Vloot, de Sirius Vloot en de Verzetsbeweging een operatie begonnen om het hele zonnestelsel volledig schoon te maken, te wissen.

Tot voor kort waren er ook fragmenten van de Draco / Reptielen vloot verstopt in asteroïde gordels van de Ster van Barnard en de ster die Wolf 359 heet. Al die vloot fragmenten zijn al geheel opgeruimd.

Het is ook waar dat Chimera een systeem van ondergrondse bolwerken bestuurt, met Long Island als hun enige grote toegangspunt tot het oppervlak. Deze ondergrondse bolwerken van de Chimera zijn totaal niet verwant aan DUMBs (diepe ondergrondse militaire bases). Alle DUMBs zijn al schoongemaakt en de Negatieve Militairen en de Cabal hebben geen toegang tot de Chimera bolwerken, dus zijn die op het oppervlak gestrand.

Je moet begrijpen dat de mensen die betrokken zijn bij het geheime ruimtevaartprogramma / breakaway beschaving (Secret Space Program / Breakaway Civilization) geen toegang hadden tot de Chimera locaties in ons zonnestelsel en onder het oppervlak van onze planeet en waren meestal niet eens bewust van het bestaan er van.

Deze informatie (intel) werd tot nu toe geheim gehouden omdat Chimera nog steeds menselijke gijzelaars heeft in deze ondergrondse plaatsen en verspreid over een aantal locaties in ons zonnestelsel (NIET op de Maan en Mars) en de bevrijding van de gijzelaars moeten met uiterste zorg worden uitgevoerd.

Deze locaties zijn de plaatsen waar vanaf de scalaire plasma-grid-technologie wordt bediend.

Meer intel zal volgen wanneer het veilig is om het vrij te geven.

Cobra

Website: http://2012portal.blogspot.nl/

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2015/01/taiwan-conference-report-solar-system.html

Vertaling: Frank Withoos www.opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com

Advertenties