The Portal: Cobra’s Update ‘Rapportage van de IS:IS Portaal Act ivering Deel II…’ , 23 december 2014

The Portal: Cobra’s Update ‘Rapportage van de IS:IS Portaal Activering Deel II…’, 23 december 2014

Hoewel de kritische massa bij de oppervlakte bevolking niet werd bereikt, was de activering een groot succes. Naast onze sterke, toegewijde kerngroep namen over de hele wereld vele tienduizenden Lichtwerkers en Lichtstrijders (Lightwarriors) deel.

Tijdens deze activatie is er iets belangrijks gebeurd, wat nooit eerder in de laatste 25.000 jaar heeft plaatsgevonden. Een kritische massa van 144.000 mensen uit de Verzetsbeweging (Resistance Movement) en het Agartha Netwerk zijn kort uit hun ondergrondse rijken gekomen en deden deze activatie op het oppervlak precies op dezelfde manier zoals wij zijn geïnstrueerd. Dit heeft een bepaald bijzonder resonantieveld gecreëerd dat de energiepuls van de Shapley Attractor heeft gekanaliseerd en het planetaire etherische Lichtnetwerk op het punt stabiliseerde dat het in staat is de energetische schokgolf, die op het moment van het evenement (Event) zal ontstaan, te hanteren en te absorberen.

Op deze manier kunnen jullie je eigen bijdrage leveren aan het in de nabije toekomst stabiel houden van het etherische energie Lichtnetwerk, dat naar het evenement (Event) leidt:

http://goldenageofgaia.com/2014/12/08/elizabeth-patric-of-spiritwater-gardens-i-believe-in-nature-spirits-initiative/

Bij de activering, werden conversie protocollen van de Verzetsbeweging en het Agartha Netwerk gesynchroniseerd. De omvang van de primaire storing is sterk verminderd. De Doorbraak fase is geïnitialiseerd.

Bij de activering, heeft een heel speciale groep uit RM2m speciale task force het raster (net, grid) in Saqqara verankerd, op minder dan 15 mijl (+ 24 kilometer) van het Gizeh plateau. In Saqqara zijn vele ingangen van de ondergrondse tunnels van de Agartha-netwerk:

Vandaar leidt de belangrijkste tunnel naar Gizeh en vanaf daar gaat de oostelijke tak naar Tibet en de westelijke tak via Noord-Amerika naar Peru.

Ik hoop dat jullie allen weten dat de geschiedenis van het oude Egypte veel verder gaat dan de bekende dynastieën en dat er in de late Atlantische periode sprake was van een zeer geavanceerde beschaving in Egypte:

http://nuwaubian-hotep.blogspot.com/2013_09_23_archive.html

De kritische massa van 144.000 Lichtkrachten van ondergrondse netwerken was genoeg om het energienet te stabiliseren, maar niet genoeg om een ​​transformatie van het menselijk bewustzijn te bereiken, want daarvoor is de kritische massa van 144.000 vanuit de mensheid nodig om tot een gewenst resonantie-effect te komen.

Enkele dagen voor de activering, zijn het Lichtkrachten in geslaagd om enorme delen van het Chimera scalaire plasma rooster te verwijderen. Dit is een zeer belangrijke prestatie, want sinds de Archon invasie in 1996 is dit de eerste keer dat een bepaalde overwinning op plasma scalaire technologieën op het oppervlak van deze planeet werd bereikt. De scalaire energie aanvallen die op ons worden uitgevoerd zullen nu naar verwachting langzaam afnemen.

Dit betekent dat we nu de Doorbraak fase binnengaan. We zijn niet langer in verzet tegen de status quo, we maken push voor de eindoverwinning. De Lichtkrachten hebben meegedeeld dat het voor iedereen zeer belangrijk is om te beginnen met het visualiseren van ons leven na de gebeurtenis doordat onze visualisatie en intentie de manifestatie versnelt. Ze hebben ook medegedeeld dat het tijd is om te beginnen met het beoefenen van onvoorwaardelijke vergeving jegens onszelf en anderen. Er is geen tijd meer om stil te staan ​​bij het verleden, het is tijd om de toekomst te creëren en te leven in het Nu.

De Godinnen energie, het pure onvoorwaardelijke vrouwelijke aspect, is als nooit tevoren terug aan het keren naar het fysieke oppervlak van de planeet. Dit is hoe de godin van de hemel met schoonheid in Egypte heeft geschilderd en ook een aantal andere locaties over de hele wereld:

Bronnen van de Dragons (Draak) hebben meegedeeld dat als gevolg van de activering, er achter de schermen van de geopolitiek doorbraken gebeuren en dat er binnenkort meer zichtbaar zal worden in de massamedia.

Het is misschien geen toeval dat we vanuit onze locatie het konvooi van de Russische vice-premier kon bekijken, dat enkele uren voor de activering een bezoek aan het Gizeh plateau bracht:

http://www.tnnegypt.com/russian-deputy-prime-minister-arrives-in-cairo/

Russische president Poetin is wellicht meer ontwaakt dan de meeste mensen beseffen:

http://rt.com/news/203339-putin-love-meaning-life/

En hij is vakkundig in het afbuigen van de pogingen van de Cabal om Rusland te verzwakken door het manipuleren van de olieprijzen en de Roebel:

http://rt.com/op-edge/215675-putin-economic-sanctions-us-oil/

http://www.silverdoctors.com/checkmate-is-russia-selling-oil-for-gold/

http://www.zerohedge.com/news/2014-12-17/china-prepares-bailout-russia

Verschillende facties van de Cabal beginnen te beseffen dat het einde nabij is. Als gevolg van de toenemende macht van de Lichtkrachten, werden de Jezuïeten en de Rothschilds gedwongen om de Illuminati factie te offeren, om hun eigen voortbestaan ​​te verzekeren. Dit is de reden dat ze de Illuminati ‘onder de bus gooien’ (anderen opofferen voor persoonlijk gewin) in de door Rothschild gecontroleerde massamedia:

http://www.nytimes.com/2014/12/22/opinion/prosecute-torturers-and-their-bosses.html?_r=1

Daarom zouden we zeer binnenkort arrestaties van de belangrijkste Illuminati leiders zoals Cheney, Rumsfeld, de Bushes, de Rockefellers en Kissinger kunnen zien, nog voordat het Evenement plaatsvindt:

http://www.liberalamerica.org/2014/12/21/democracy-and -corruption-duitsland-files-oorlogsmisdaden /

De Rothschilds en de Jezuïeten zijn van plan om dat te laten gebeuren, zich aan de massa’s te presenteren als de good guys (goede jongens), de netwerken van de Oostelijke Alliantie en hun financiële instellingen van achter de schermen te manipuleren, de financiële reset te kapen en de globalistische controllers van de mensheid te blijven. Hun plan zal niet succesvol zijn want de Lichtkrachten zijn zich hier bewust van en dit zal nooit tot vervulling komen, omdat ze hun eigen plannen hebben om dat tegen te gaan, met massale arrestaties van de Rothschilds en de Jezuïeten tijdens het Evenement.

De Doorbraak is nabij!

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/12/isis-portal-activation-part-ii-report.html

Vertaling: http://www.opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com

Advertenties